shaggy Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Je to tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 V 60 nic pro mne a v 30 taky ne. Škoda. Třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 To je asi něco pro VIP. Mě to nic neukazuje :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 To je asi něco pro VIP. Mě to nic neukazuje :-/Já to dostal v mejlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Já to v mailu nemám, ale odkaz výše od novopa mi normálně funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Super, mně taky. Teď jsem to zkoušel najít normálně z jejich stránek a neuspěl jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ajajajaj... Nakonec jsem že sentimentu něco vzal. Něco co určitě nebudu nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Vybrali jste si? Me vyber lehce zklamal. Na druhou stranu, jsem si doporidil khaki C65 (doufam, ze to nebude preslap). A black C65 na predelavku zlutaku, ktery musim v budoucnu ve sleve ukoristit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nechápu, že tam furt jsou ty bronzovky. Kdybych je neměl, hned vezmu. Za necelých 400 liber je to parádní kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Nechápu, že tam furt jsou ty bronzovky. Kdybych je neměl, hned vezmu. Za necelých 400 liber je to parádní kup.Kdyby na ne šel nějaký tah tak je asi vezmu. Nemám rad látku a kůži. A jsou malý Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem sima1one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Pre mna tam dali presne to, na co som si robil zalusk snad cely minuly rok. A este aj tah k tomu v akcii. Parada.Uz len popredat vestko ostatne. Hodinky! Hooodinky na predaj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Kdyby na ne šel nějaký tah tak je asi vezmu. Nemám rad látku a kůži. A jsou malý Jeste jsem žádný bronzovky na tahu neviděl. Nikdo nechce mít zelený zápěstí.Na začátku je tam měli za 50% i ve 43mm,pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Chraň bůh, bronzovej tah. Ty 38mm jsou stejnak lepší, pokud nemá člověk 20cm ruku.. už se na ně těšim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 20-21cm ruku )Ještě mají v 43mm, jen s 30%.Zelený zápěstí bych taky nechtěl. Myslel jsem klasicky tah, ale ten se k tomu vůbec nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Oris dělá sixty five v bicoloru bronz/nerez kde středový díl náramku je z bronzu. Vypadá to skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jak dlouho to vypadá skvěle? To nechceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ty Orisky vypadaj skvěle. Doufal jsem, že ten středovej dílek bude spíš řešenej nějakym bronz PVD, ale je to fakt full matroš. To si neumim představit co to na ruce udělá v konfrontaci s potem. To upadne celá ruka Vždycky si říkám...vědí co dělaj, tak o tom v tomhle případě nejsem přesvědčen. Ale jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nevim co udělají s rukou ale vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jedny ještě ok a jeden extrém, když jsme u těch materiálů a k tomu ten tah. Hezky si to vypěstovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Já bych ty bronzovky vzal hned,je to pěkný kousek ale po svátcích jsem značně finančně vyždímanej. Snad příště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se