Micey Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Teď mi přišel email že už je poslali DHL, po objednávce včera odpo, to čumim, většinou jim to trvá dýl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 JJ, aj mne prisiel. Objednaval som presne o 15.00. Next day delivery by DHL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Byly tam gmt pepsi? Ať mě to může pořádně mrzet, že jsem to nestihl? Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Nebyly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Nebyly, ale jsou a zas brzy nebudou. Jsou mínus pade % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Už nejsou.Jinak musím Wardy pochválit, po dlouhé době žádný problém s padanim stránek. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ach jo tak jsem chvíli myslel že mě to nemusí mrzet a už je to tu :-D dejte mi pls příště citací, tapatalk mi vyskočí a třeba to stihnu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Popravdě, já jsem je tam ani nezaregistroval, takže musely být hned pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 a byly tam C65 Sandhurst na tahu? asi jsem se zamiloval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Par limitek v -30% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Momentalna zostava... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 "Bestie", jak ji označují britští kolegové, dorazila. Je to poctivý kus železa s výškou pouzdra 17,1mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Ten ?ciferník? na 9. hodině je co? Nějaká zvláštní vteřinová funkce?Jsou nádherné, ale na mé hubení zápěstí by to už bylo moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Ano, to je vteřinový subdial, v tom výřezu se točí takové válečky, je to zajímavý, vzhledem k absenci ručky to dává ciferníku život a poznáš, že šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffqo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Ako casto su tie zlavy u cw? Teraz boli novorocne, prespokladam ze maju BF a este nieco cez rok je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Třeba teď https://www.christopherward.co.uk/events/clearance2/half-price Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Když se někomu zdá 50% málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Za ty prachy skvělý kus hodinařiny. Škoda že jsem lopata a neunosil bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 (upraveno) ... Upraveno 16. ledna 2020 uživatelem janoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Já bych je unosil, byť to 40mm verze. Tyhle jsou už dost velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se