Přejít na obsah

Udírna

Návštěvník km.kmk

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Přátelé! Tak jsem do toho spadnul taky. Zasr*nej Málek!😁(v dobrým)

Chtěl bych nějakou menší udírnu pro svojí spotřebu. Chci udit bůčky, kapříky a tak...
Zajímá mě, jaký je skok mezi el. udírnou a udírnou s tím dým boxem. Máte někdo porovnání?
Zatím jsem nějak extra nepátral, ale přijde mi "na škodu" koupit si kompletní udírnu a k ní ještě dým box, ale zároveň nevím jako amatér, jestli bych byl schopen si to poskládat sám (boudu + topení + termostat + kouř).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Anton_ napsal:

Přátelé! Tak jsem do toho spadnul taky. Zasr*nej Málek!😁(v dobrým)

Chtěl bych nějakou menší udírnu pro svojí spotřebu. Chci udit bůčky, kapříky a tak...
Zajímá mě, jaký je skok mezi el. udírnou a udírnou s tím dým boxem. Máte někdo porovnání?
Zatím jsem nějak extra nepátral, ale přijde mi "na škodu" koupit si kompletní udírnu a k ní ještě dým box, ale zároveň nevím jako amatér, jestli bych byl schopen si to poskládat sám (boudu + topení + termostat + kouř).

Dýmbox je pecka. Nasypeš 5 litrů štěpky a čudí den noc. 

Odkaz ke komentáři

A je tam rozdíl i v chuti, když to čudí studenej kouř? A míň dehtu je znát nějak pocitově?

A jakej je nejlepší setup na poměr cena/výkon? 

Koupit nějakou obyč udírnu do 15K, a pak jí modifikovat dýmboxem?

To je výslech😅

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Anton_ napsal:

A je tam rozdíl i v chuti, když to čudí studenej kouř? A míň dehtu je znát nějak pocitově?

A jakej je nejlepší setup na poměr cena/výkon? 

Koupit nějakou obyč udírnu do 15K, a pak jí modifikovat dýmboxem?

To je výslech😅

Já udim studeným kouřem. Termostat max 25 stůňu. Udírnu jsem si dělal sám a bymbox taky. Neříkám, že udim na kšeft, ale něco málo už jsem udělal 😁

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem tak cca 1,5 roku zpátky a taky jsem nejprve váhal zda nezvolit jen elektrickou. Kupoval jsem na https://www.grilykrby.cz/ a nakonec jsem se se slevou, kouřovodem a něco štěpky do zásoby dostal na necelých 23 t. A za pár stovek pak ještě dokoupil vysoušeč. Těsnění není problém, naopak, kromě gumy jsou ty dveře zmagnetizované, takže kouř odchází jen komínkem.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...