VS Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 (upraveno) Na Málka nekoukej, protože zjistíš, že potřebuješ udírnu, kutr, narážečku, nože a hromadu dalšího haraburdí a na podzim se k němu hlásíš do učení. Upraveno 21. června 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Svatá pravda, to mohu potvrdit. Kromě kurtu máme vše a na kurzu výroby klobás jsem taky byl. Takže na ty videa pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Přátelé! Tak jsem do toho spadnul taky. Zasr*nej Málek!(v dobrým) Chtěl bych nějakou menší udírnu pro svojí spotřebu. Chci udit bůčky, kapříky a tak... Zajímá mě, jaký je skok mezi el. udírnou a udírnou s tím dým boxem. Máte někdo porovnání? Zatím jsem nějak extra nepátral, ale přijde mi "na škodu" koupit si kompletní udírnu a k ní ještě dým box, ale zároveň nevím jako amatér, jestli bych byl schopen si to poskládat sám (boudu + topení + termostat + kouř). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 4 hodinami, Anton_ napsal: Přátelé! Tak jsem do toho spadnul taky. Zasr*nej Málek!(v dobrým) Chtěl bych nějakou menší udírnu pro svojí spotřebu. Chci udit bůčky, kapříky a tak... Zajímá mě, jaký je skok mezi el. udírnou a udírnou s tím dým boxem. Máte někdo porovnání? Zatím jsem nějak extra nepátral, ale přijde mi "na škodu" koupit si kompletní udírnu a k ní ještě dým box, ale zároveň nevím jako amatér, jestli bych byl schopen si to poskládat sám (boudu + topení + termostat + kouř). Dýmbox je pecka. Nasypeš 5 litrů štěpky a čudí den noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 A je tam rozdíl i v chuti, když to čudí studenej kouř? A míň dehtu je znát nějak pocitově? A jakej je nejlepší setup na poměr cena/výkon? Koupit nějakou obyč udírnu do 15K, a pak jí modifikovat dýmboxem? To je výslech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Právě teď, Anton_ napsal: A je tam rozdíl i v chuti, když to čudí studenej kouř? A míň dehtu je znát nějak pocitově? A jakej je nejlepší setup na poměr cena/výkon? Koupit nějakou obyč udírnu do 15K, a pak jí modifikovat dýmboxem? To je výslech Já udim studeným kouřem. Termostat max 25 stůňu. Udírnu jsem si dělal sám a bymbox taky. Neříkám, že udim na kšeft, ale něco málo už jsem udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Já jsem spokojen s tímhle: https://vybaveniprovozu.cz/elektricka-nerezova-udirna-94l Štěpku do toho taky dodáš. No a ruku na srdce: co všechno potřebuješ dělat POUZE studeným kouřem? Jakkoli to nemají na stránkách, dymbox k tomu lze dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Já mám elektrickou Borniak s externím generátorem kouře na štěpku a naprostá spokojenost: teplý či studený kouř ... jak potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 S @lucid naprostý souhlas. Borniak byl pro mne etalon. Ta moje ale stojí polovinu a řekl bych, že lépe těsní (povrchová teplota nižší). Ale jak píše licid: Borniak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Kupoval jsem tak cca 1,5 roku zpátky a taky jsem nejprve váhal zda nezvolit jen elektrickou. Kupoval jsem na https://www.grilykrby.cz/ a nakonec jsem se se slevou, kouřovodem a něco štěpky do zásoby dostal na necelých 23 t. A za pár stovek pak ještě dokoupil vysoušeč. Těsnění není problém, naopak, kromě gumy jsou ty dveře zmagnetizované, takže kouř odchází jen komínkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Mám dřevěnou udírnu a dýmbox od https://www.udimedoma.cz a super. Na ty polské dýmboxy jsem četl takové smíšené recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Já mám Bornika 150 a max spokojenost. Kdybych volil dýmbox do udírny, taky bych taky šel do gekona z udimedoma.cz Je to vyrobeno v CZ takže podpora, náhradní díly atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Zkouška nového Gekona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se