chronik Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ahoj, ja som ich min. týždeň objednával na www.firstclasswatches.co.ukZatial sú na ceste takže neviem posúdiť, ...alebo skús anglický Amazon, tam sú za rovnakú cenu (akurát neviem čo je pre Teba nezmyselná cena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Nakonec objednáno na ernestjones.co.uk na koženým řemeni, díky za spolupráci, už se na ně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 potom daj echo ako to dopadlo a samozrejme foto pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Od vcera robia radost:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 ten hnědý origo řemen prý stojí za prd, ale tento vypadá parádně, zase mám na ně chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Od vcera robia radost:-)IMG_3897.JPGsú super tiež som dostal slinu , ešte foto pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 ten hnědý origo řemen prý stojí za prd, ale tento vypadá parádně, zase mám na ně chuť Je pravda, že s koženýma řemenama nemám téměř žádné zkušenosti, nicméně ten řemen se mi vzhledově líbí (mohl by být teda tmavší) a nosí se pohodlně. Akorát bych řekl, že to s kůží nemá moc společného a nátěr na boku (něco jako guma) hned popraskal a to ty hodinky nosím velmi málo. Nicméně i tak za mě gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Pôvodne som ich kupoval pre otca, ale chcel som mu ich dať na koženom remienku (origo zeleny nylon). Prehodil som remeň, poskúšal, deň ponosil a zistil som že zatiaľ má otec smolu :-) Inak musím uznať, že za tie prachy dosť dobré hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Padnou jako ulitý a velká spokojenost se vzhledem. Jsem v oboru novej, takže jsem spokojenej i s řemenem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 @kopis : Gratulace! Mně taky dělají jen radost. Na ruku se dostávají velmi často. A ta přesnost je vážně obdivuhodná. Origo řemen jsem hned sundal a vrazil do šuplete až někam dozadu Já je nosívám výhradně s NATO pásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Vytáhnul jsem je na chvíli ze šuflete,od přetočení na letní (1.4.) jdou asi necelých 1,5 do plusu .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Zrovna dneska jsem je po dvou měsících náhodou taky nasadil na ruku. Od změny času udělaly necelé dvě sekundy do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Včera jsem přišel domů v takovém stavu, že jsem si ani nezvládl sundat hodinky. Takže zůstaly na ruce i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Moc to tady nežije teda... Tak to zkusím rozproudit fotkou dvou amerických sexy krásavic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Furt chčije... Přesnost se "zhoršila" na cca + 2,5-3 sekundy od minulé změny času. Hrůza, asi dochází baterka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 "Šuflíkovky" jdou opět na zimní čas. Od jara udělaly necelých + 6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .... a změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Včera jsem je po půl roce nasadil na ruku a zatím drží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Včera jsem je po půl roce nasadil na ruku a zatím drží. IMG_20171217_144836-01.pngA jak přesně dokážou tedy nakonec chodit v dlouhodobém sledování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Od změny času se předběhly asi o vteřinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Od změny času se předběhly asi o vteřinu.Paráda, to by beze změny času bylo reálných cca 6 sec / rok. Excellent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se