5etter Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 (edited) U tech americkejch dava datumovka spravny udaj (jakoe sedne mezi hodinove indexy) jednou za mesic. Rusky ukazujou naprosto presnej cas nejmene dvakrat denne. Vyhravaj ty rusky Edited December 18, 2017 by little_w Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Navíc do emerickejch furt musíš kupovat baterky, ruský pojedou i kdyby na chleba nebylo.Ale jsme tady v U.S. vlákně, takže zanechme provokací, že jo...Aby se Doník nenaštval a nezmáčkl červený tlačítko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Hele, jestli se vám ty imperialistický cajky s českými kořeny nelíbí, já se jich rád ujmu i za cenu vyloupení skladu baterek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Koukám,že od změny času (na zimní) dělají asi + 1,5 sekundy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopis Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Přezuto na perlon z původního koženého řemene, který už mě moc nebavil. Super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 na procházce Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Pilotky s řídicí věží letiště Brno - Tuřany v pozadí, zatím ještě na původní hnědé kůži Další den již pokusně na červeném vrásčitém řemenu, který jim podle mě taky sekne Několik dalších fotek je zde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Povedená serie Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Série pokračuje Jeden ze dvou okamžiků v měsíci, kdy čtvrt na šest je opravdu čtvrt na šest. Ten první jsem ráno zaspal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 (edited) Od změny do změny (času,zimní-letní) dělají tyhle mé šuflíkovky asi 4,5 sekundy do plusu.Myslím,že stále výborný ... A seřízeny na letní . Edited March 25, 2018 by bobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deafslap Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 vzal jsem je po čase na výlet, přesnost nesleduju, to nemá smysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Bobi: Zatial stale v krabicke...ale urcite pride ten spravny cas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Aby to nebylo jako u mě,to zas byly stále v šuplíku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Mě neštvěte pánové - v inzerci mi zdejší putovní kousky snad 4x za sebou někdo vyfouk, nejspíš kvůli tomu aby je teď taky mohl válet v šuflíku a kvartálně se ukájet nad přesností.Ale čert vás vem i s Bulovou, aspoň byl čas našetřit na skutečně plynulý SpringDrive a baterky mám tím pádem u pérdele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricoz Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Konečně se mi podařilo sehnat úplně nový kus. Už jsem ani nečekal, že se to povede, ale stálo to za to. Jsou ještě lepší než jsem čekal Odesláno z mobilu pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted August 11, 2018 Report Share Posted August 11, 2018 (edited) double... Edited August 11, 2018 by T1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted August 11, 2018 Report Share Posted August 11, 2018 (edited) Včera před půlnocí se zastavily.Předevčírem jsem je nosil a kontroloval přesnost podle time.is a šly + 0,5s od poslední změny času. Mám je od konce ledna 2016 z eBay nové a odhaduju, že mohly ještě pár měsíců ležet někde po skladech, takže baterka vydržela cca 3 roky. Pořeším to příští týden i s tlakovkou. Edited August 11, 2018 by T1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Včera proběhla výměna včetně tlakovky v místním "butiku" a zase šlapou. Baterka je 3V CR2016 - poloviční forma běžné CR2032 co se tloušťky týče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos3 Posted July 8, 2019 Report Share Posted July 8, 2019 Projel jsem na jeden nádech celé vlákno. Koupil jsem je nedávno a když ráno přemýšlím které, tak na tyhle mám největší chuť! A navíc mám pocit, že jim sedí snad každej řemen. Díky za inspiraci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts