5etter Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) U tech americkejch dava datumovka spravny udaj (jakoe sedne mezi hodinove indexy) jednou za mesic. Rusky ukazujou naprosto presnej cas nejmene dvakrat denne. Vyhravaj ty rusky Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Navíc do emerickejch furt musíš kupovat baterky, ruský pojedou i kdyby na chleba nebylo.Ale jsme tady v U.S. vlákně, takže zanechme provokací, že jo...Aby se Doník nenaštval a nezmáčkl červený tlačítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Hele, jestli se vám ty imperialistický cajky s českými kořeny nelíbí, já se jich rád ujmu i za cenu vyloupení skladu baterek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Koukám,že od změny času (na zimní) dělají asi + 1,5 sekundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Přezuto na perlon z původního koženého řemene, který už mě moc nebavil. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Pilotky s řídicí věží letiště Brno - Tuřany v pozadí, zatím ještě na původní hnědé kůži Další den již pokusně na červeném vrásčitém řemenu, který jim podle mě taky sekne Několik dalších fotek je zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Povedená serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Série pokračuje Jeden ze dvou okamžiků v měsíci, kdy čtvrt na šest je opravdu čtvrt na šest. Ten první jsem ráno zaspal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Od změny do změny (času,zimní-letní) dělají tyhle mé šuflíkovky asi 4,5 sekundy do plusu.Myslím,že stále výborný ... A seřízeny na letní . Upraveno 25. března 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 vzal jsem je po čase na výlet, přesnost nesleduju, to nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Bobi: Zatial stale v krabicke...ale urcite pride ten spravny cas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Aby to nebylo jako u mě,to zas byly stále v šuplíku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Mě neštvěte pánové - v inzerci mi zdejší putovní kousky snad 4x za sebou někdo vyfouk, nejspíš kvůli tomu aby je teď taky mohl válet v šuflíku a kvartálně se ukájet nad přesností.Ale čert vás vem i s Bulovou, aspoň byl čas našetřit na skutečně plynulý SpringDrive a baterky mám tím pádem u pérdele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Konečně se mi podařilo sehnat úplně nový kus. Už jsem ani nečekal, že se to povede, ale stálo to za to. Jsou ještě lepší než jsem čekal Odesláno z mobilu pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) double... Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Včera před půlnocí se zastavily.Předevčírem jsem je nosil a kontroloval přesnost podle time.is a šly + 0,5s od poslední změny času. Mám je od konce ledna 2016 z eBay nové a odhaduju, že mohly ještě pár měsíců ležet někde po skladech, takže baterka vydržela cca 3 roky. Pořeším to příští týden i s tlakovkou. Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Včera proběhla výměna včetně tlakovky v místním "butiku" a zase šlapou. Baterka je 3V CR2016 - poloviční forma běžné CR2032 co se tloušťky týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos3 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Projel jsem na jeden nádech celé vlákno. Koupil jsem je nedávno a když ráno přemýšlím které, tak na tyhle mám největší chuť! A navíc mám pocit, že jim sedí snad každej řemen. Díky za inspiraci!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se