Kostra Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Kostra: Vypadají pro mě malé, každopádně rád využiji nabídku vidět naživo :-) Pletu se nebo máš i Bulovy Moony? Nepleteš, mám oboje. Az budeš mít cestu, dej vědět;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Hello guys!Hlásím se do klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 (edited) Tak vítej! Dneska má ta datumka platnost Edited February 6, 2017 by T1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Hoši, díky za krásná fota. Nevíte, co píše manuál o typu baterie a její výdrži? Jsem zviklán... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 (edited) Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is) minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli Edited February 6, 2017 by T1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 (edited) Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is) minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli Ok, díky za info. Jinak ta přesnost je i na moje zostřené požadavky úchvatná! Edited February 6, 2017 by Frostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Ok, díky za info. Jinak ta přesnost je i na moje zostřené požadavky úchvatná!S tou přesností se dá fakt souhlasit - yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan83 Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Tak na nejaky cas do klubu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deafslap Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 taky mi to nedalo , za málo peněz mi to přijde jako zajímavý hodinky. Přesnosti moc nevěřím, uvidíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Dovolil bych si jednu noční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Dovolil bych si jednu noční. IMG_8721b.JPGTa lumi nevypadá nejhůř, ovšem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Vypadá to celkem dobře,ta šestka (datum) to tam trochu kazí .Jak dlouho vůbec lumi vydrží svítit? Já to nezkoušel,ale žádná sláva to zřejmě nebude,že Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Po nasvícení září jako na fotce, ale rychle chřadne. Vydrží až do rána, ale je to nic moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Vynechaná lumi na šestce je naopak dobrá. Spolu s korunkou mi to v noci pomáhá se zorientovat, když mám zalepený oči Ještě jsem něco nahrál k sobě a do NIGHTSHOTS. Chvilku mě zdrželo, že jsem mezitím klikl do prodejního vlákna a spontánně zase něco koupil. Ach jo, že já vůl tam lezu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Tak já je měl jen párkrát chvíli na ruce.Lumi vůbec neřeším,ale mám je v šufleti u PC ,tak na ně občas jen tak juknu.Dle https://time.is/cs/ jdou zhruba po 2 měsících 0,5s do plusu.Hmm,to by šlo,no ni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Dle https://time.is/cs/ jdou zhruba po 2 měsících 0,5s do plusu.Hmm,to by šlo,no ni .Jistěže, paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 "Plynulé baterkáče" jdou stále na jedničku.Dnes naštelován letní čas a správné datum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 "Plynulé baterkáče" jdou stále na jedničku.Dnes naštelován letní čas a správné datum. 20170326_094203.jpgdo další změny času bych očekával odchylku několika málo jednotek sekund do plusu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 Já měl taky slušnou odchylku do 2s / dle time.is / od minulé změny času. Baterka drží, uvidím, jak to půjde dál ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopis Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Ahoj, nějakej tip kde je sehnat? Projel jsem dost eshopů a buď vyprodáno nebo nesmyslné ceny, děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts