Jump to content

Bulova Watches Military UHF 96B229

jaho

Recommended Posts

Kostra: Vypadají pro mě malé, každopádně rád využiji nabídku vidět naživo :-) Pletu se nebo máš i Bulovy Moony?

Nepleteš, mám oboje. Az budeš mít cestu, dej vědět;-)

Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší  CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is)  minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli :)     

Edited by T1000

Ahoj. Manuál právě nepíše nic, ale do precisionistů - co vím se dává větší  CR2016, takže by to mohlo být stejně. Bulova nese nějakou 3 letou záruku, ale na baterii se dle návodu nevztahuje. Já je mám krátce, cca rok a něco, takže nemůžu dát adekvátní info. Na těch mých se baterka zatím chová normálně, ochylka (dle time.is)  minimální, asi +1/2 sekundy od minulé změny času. Já je mám z britského e-shopu a tam taky mohly ležet měsíce. Přišly se zataženou korunkou a přesně nastavené, takže nevím, jestli je tam skladovali, jak měli :)     

Ok, díky za info. Jinak ta přesnost je i na moje zostřené požadavky úchvatná!

Edited by Frostie

Vynechaná lumi na šestce je naopak dobrá. Spolu s korunkou mi to v noci pomáhá se zorientovat, když mám zalepený oči :)

Ještě jsem něco nahrál k sobě a do NIGHTSHOTS. Chvilku mě zdrželo, že jsem mezitím klikl do prodejního vlákna a spontánně zase něco koupil. Ach jo, že já vůl tam lezu...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...