Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nas typicky ajtaci, kdyz uz ma nekdo festiny tak takovy ty preplacany kovovy mrchy, obcas nejakej starsi kolega prekvapi primkama, ale drtiva vetsina lidi nema nic. To zmenime!

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dalsi ulovek ve firme. Kolega si poridil cerne Tissot Visiodate (ve firme uz jsou i jedny bile), tak jsme o nich dali rec. Chronomagor to neni, ale vybral si je k narozeninam. Vybiral mezi temito, nejakymi Londzinami a jeste cimsi a tyhle vyhraly.

Odesláno

U nás buď hodinky nemají, nebo mají Rolexky-nejvíc Daytony...taky jedny Dolce+Gabbana a Rado jsem zahlédl u kolegyně

Odesláno

Já u zákazníků za včerejšek viděl 2 x IWC ( oboje oblekovky ) , 1x Tissot T-Sport, černé keramické RADO a nakonec jeden stálý zákazník přišel a měl na ruce toto:

http://www.amazon.com/Tonino-Lamborghini-Spyder-Black-Chronograph/dp/B004CYZ9LA

No ... musel jsem si najít na internetu co je to vlastně zač. Ale v reálu to vypadá parádně. K jeho stylu oblečení ( Ed Hardy ) se to hodí. Asi by se k němu víc hodily nějaké hrůzy od Bell & Ross, ale i takto to vypadalo dobře.

Odesláno

Tedy i ja prispeji svou troskou do mlyna,

tedy muj Boss nosi Breitling, chrono v Bicoloru, na tereni akce pak bere Citizeny ecodrive-taky chrona.

http://www.breitling.com/en/models/chronomat/chronomat-calibre-13/presentation/index.php

Druhy sef strida Rolexy submarinery v keramice s submarinery ve zlutem zlate holt nedostatek invence:-)

Vedle v kanclu ma kolega divery od Breitling ale opravdu nevim co je to za model. No a co nosi sekretarky opravdu nevim:*)

no a nakonec ja a me omlacene Seiko5-je cas to zmenit!!

Asi tusite ze nejsme ceska firma:-)

Kdyz jsem delal v cechah pro ceskou firmu tak muj sef nosil nejake noname baterkace za 500kc

Odesláno

u nas ve vsech trech firmach nosi general stridave aquatimery, jakesi cerne SMP no a pak i takove oblekovky na meshi a cosi ve stylu vintage subu.. ma skvely vkus! :)

Takže podle popisků pod čarou jsi to ty :)

Odesláno

Včera mě hodně překvapili montážníci. Dvakrát Tissot a jednou Certina nestudoval jsem modely přece jen jsem ten s tou košilí =o))) U zákazníků povětšinou nějaké noname. Ale před chvilkou odešel majitel jedné ruské stavebky

a na ruce měl něco ve zlatě. Hodně to připomínalo Rolex avšak na 80% jsem si jistý že to mělo azbuku......oříšek. Příští týden s ním mám oběd tak se ho snad i zeptám

Odesláno

U nás (malá česká firma s 11 lidmi) jsem králem já s Fortisama, majitel nosí Citizeny (což je prima, dřív měl Casia omlácená "na kost") a má asistentka něco lacinýho štrasovýho. Zbytek anmsáblu nic...

Odesláno

buď hodinky nemají, nebo mají Rolexky-nejvíc Daytony

Do čeho děláš chlape? Daytony jsem v práci viděl jen jednou a to před čtyřmi lety u globálního bosse medicalu z Paříže.
Odesláno

Do čeho děláš chlape? Daytony jsem v práci viděl jen jednou a to před čtyřmi lety u globálního bosse medicalu z Paříže.

Dělám pro norskou firmu a ty Daytony jsem napočítal troje...

Odesláno

Dělám pro norskou firmu a ty Daytony jsem napočítal troje...

Cool, taková koncentrace Dayton se jen tak nevidí. Před 10 minutami mi skončila schůzka s indickou delegací (jak jinak) a executive director a majitel v jedné osobě měl Rolex Milgauss. To není obvykle k vidění a když jsem opět uviděl oranžový blesk, zatmělo se mi před očima. K padesátinám si je koupím...za 200k :)
Odesláno

Cool, taková koncentrace Dayton se jen tak nevidí. Před 10 minutami mi skončila schůzka s indickou delegací (jak jinak) a executive director a majitel v jedné osobě měl Rolex Milgauss. To není obvykle k vidění a když jsem opět uviděl oranžový blesk, zatmělo se mi před očima. K padesátinám si je koupím...za 200k :)

Taky jsem na ně koukal a připadal si jako úchyl :)

Mně se děsně líbí DeepSea, ale mám na ně malou ruku...

Odesláno

Taky jsem na ně koukal a připadal si jako úchyl :)

Mně se děsně líbí DeepSea, ale mám na ně malou ruku...

A co takhle Submariner když na SDDS nemáš pazouru? Já jsem s nima velmi spokojený :)
Odesláno

A co takhle Submariner když na SDDS nemáš pazouru? Já jsem s nima velmi spokojený :)

To věřím :) na kyklopa jsem ještě nedozrál

Odesláno

U nás šéf - já střídá několik Béček, pár Omeg, suby a spitfiry. Zaměstnanci - jeden nějaké módní peklo a druhý Polar s p..ičundama na trek a tak. A pokukuje po Igenech.

Odesláno

u nas majitel: Omega PO oranzovy pasek a luneta ( obcas nosi i k obleku:-)), Tag Heuer Grand Carrera bicolor, Maurice Lacroix ale nevim jaky, nejak mi ta znacka nesedi a vsechny modely mi prijdou stejny..,dale limitku Tissotu, Breitling Chronospace na meshi a pak fake Rolexu( ty se hned za tyden rozbily- kvalita C z Thajska), fake TH Monaco cal 2110. jeho zena ma Maurice Lacriox s diamanty na lunete- vypadaji pekne poutove:-)

pak jsem tam ja: Panerai, TH Monaco blue, Tissot

zbytek ma nejake shity a jeste jeden ma Certiny

Odesláno (upraveno)

Můj šéf nosí Fossil chrono v bikoloru se zelenym cifrem a silně poškrábaným sklem. Korunu tomu dává fakt, že už minimálně 2 měsíce mu nejdou, přesto je nosí. Má na nich pořád za deset minut dvě (občas to checknu). Už jsem se mu nabízel, že mu vyměním baterku. Nechtěl. Je to prostě klasik :)

Upraveno uživatelem organic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...