Prokop Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 Cigi, to je věc názoru, spousta lidí bude vnímat právě tento číselník jako vymazlený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 Prime, jasně, že JE VYMAZLENÝ, ale příliš podobný tomu z o.e. za 1/10 ceny, a o tom píšu. Je to ale samosebou věc názoru, já si představuju, že k tomu zlatu, safíru a platině a vlasnímu stroji se lvem (oči rytce) přidáte ještě tu krev (lépe snad mozkomíšní mok) dizajnéra, rozumíte mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 Cigi, tak si objednej Prim Sport Automat s nepotištěným ciferníkem a v krabičce budeš mít navíc štěteček, barvičky Unicol, hadřík a ředidlo. A vymazlíš si jej sám! :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 Pokud vím, krev do hodinek tu zatím přidává jen Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2006 georgu - jenže ten prim sport automat je právě to, co mi chybí!!! Za co tady oba bojujeme! A já jsem se utvrdil - za prvé, ten katalog jasně ukázal, že sporty by byly jediný jakž takž autentický suprácký model s 96-kou (vojenský beztak nejsou tak super a prezidentský jsou úúúúplně jinde) . A pak taky se mi ta oranžová verze ciferníku sportII opravdu začala líbit - to je mimichodem taky odpověď, proč se přešlo myslím ze sportI na sportII, jak jsme tu záhadu taky řešili - ten přechod je tímhle modelem plynulý, ne rovnou k úpadkovým humbertům - ty mají zase jiný půvab! Už si představuju, jak budou různobarevné svítící trubičky udivovat kolemjdoucí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 měl bych takove neskromné přáni,pánové nevíte o nějakém NOS původním (mosazném) pouzdru na SPORT 2,byl bych vděčný za každý tip,snad jse ještě někde nějaké zastrčené válí u hodináře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 měl bych takove neskromné přáni,pánové nevíte o nějakém NOS původním (mosazném) pouzdru na SPORT 2,byl bych vděčný za každý tip,snad jse ještě někde nějaké zastrčené válí u hodináře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Dobrý vtip. Napadlo mě ale něco úplně jiného. Zkoušel už někdo z místních bardů galvanické pokovení stávajícího pouzdra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Dobrý vtip. Napadlo mě ale něco úplně jiného. Zkoušel už někdo z místních bardů galvanické pokovení stávajícího pouzdra ? Problém není v realizaci galvanického pokovení, problém je v odstranění původní chromové vrstvy a současně zachování původních tvarů mosazného pouzdra. Protože každé "sežrané" pouzdro = úbytek mosazného základu. Pouzdro po opětovném nachromování obvykle vypadá jako "ocucaný bonbón" - nevýrazné hrany, zvětšené radiusy, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Problém není v realizaci galvanického pokovení, problém je v odstranění původní chromové vrstvy a současně zachování původních tvarů mosazného pouzdra. Protože každé "sežrané" pouzdro = úbytek mosazného základu. Pouzdro po opětovném nachromování obvykle vypadá jako "ocucaný bonbón" - nevýrazné hrany, zvětšené radiusy, ... Při chemickém odstranění chromu a následném leštění s maximální opratrností se to dá ustát s minimálním poškozením hran. Zrovna pouzdro na Sport 2 je z pohledu složitosti poměrně příznivé. Pouze v místě osiček bude problém s dokonalým vyleštěním, ale co na tom, že to nebude dokonale lesklé když je tam tah. Pouzdro na Sport I je podstatně náročnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Při chemickém odstranění chromu a následném leštění s maximální opratrností se to dá ustát s minimálním poškozením hran. Zrovna pouzdro na Sport 2 je z pohledu složitosti poměrně příznivé. Pouze v místě osiček bude problém s dokonalým vyleštěním, ale co na tom, že to nebude dokonale lesklé když je tam tah. Pouzdro na Sport I je podstatně náročnější. a teď už jenom sehnat firmu nebo dobrovolníka, který to udělá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Při chemickém odstranění chromu a následném leštění s maximální opratrností se to dá ustát s minimálním poškozením hran. Zrovna pouzdro na Sport 2 je z pohledu složitosti poměrně příznivé. Pouze v místě osiček bude problém s dokonalým vyleštěním, ale co na tom, že to nebude dokonale lesklé když je tam tah. Pouzdro na Sport I je podstatně náročnější. No ono i originální pouzdro v místě osiček není vůbec vyleštěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Díky za informaci, pokusím se poptat po nějaké galvanovně a pak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se