VitoCorleone Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Resil jsem s kolegou svoje hodinkove dilema a kaskaderske kousky s pouzitymi UN z rajchu a vypadlo z nej, ze by si chtel na Vanoce udelat radost a svoje obstarozni Tissot vymenit za vysnene Breitling. Chronomag nezna, neni to clovek, co by na internet chodil moc casto, tak jsem se mu nabidnul, ze sem postnu dotaz a zjistim nazory mistnich kapacit. Ma trosku subtilnejsi ruku, takze se rozhoduje mezi: http://www.breitling.com/en/models/colt/colt-41-automatic/ a http://www.breitling.com/en/models/superocean/superocean-ii-42/ Jelikoz je to aktivni (vodni) sportovec, tak asi gumovy reminek (jak moc je tvarny?). Zajimaji jej uzivatelske zkusenosti, prakticnost, ktere vypadaji vice "civilneji" (chce jen jedny hodinky, ale kravatak neni, takze nemusi mit klasicke oblekovky), naklady na servis a cokoliv, co by bylo dobre vedet. Dik vsem Breitling nadsencum predem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Oboji jsou dobra volba. Jinak at je i zkusi, ono i Colty 44 vypadaji na normalni ruce v pohode. Jestli do vody tak SO, maji lepsi WR. Jinak je to v podstate to samy pro beznyho uzivatele - vnitrek je snad stejny. Me se trochu vic libi Colty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dal bych prednost Coltum i presto, ze maji mensi wr. Duvod: vnitrek lunety SO je guma a ta pujde po case do ....Wr 200 bohate staci na plavani, snorchlovani atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Já ty malé Colty ještě naživo neviděl, ale SO42 jsou hodně fajn. Vůbec bych se té lunety nebál. Minulé gen. SO42 i 44 se tu vesele prodávají a u žádných jsem si nevšiml, že by luneta byla nějak dojebaná. Vzal bych je i kvůli tomu, že jsou o pár mm vyšší. Není nic horšího než placaté Béčka Guma je v pohodě, není to Z22 od Seika Rozhodně ať je vezme na gumě s překlápěčkou - to je level dál, než obyč trnovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Coltíky jsou parádní volbou, ty SO mají "přečíslovaný" dial.Rozměr 41 je naprostý univerzál, Colty jsou drobnější. Technicky jsou téměř shodné."Gumová luneta" - co dodat... ale asi to mají vyzkoušené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Čistě subjektivně bych bral Colty. Tyhle nový jsou první model od Breitlingu, kterej bych si uměl představit i na svojí ruce.... co kecám, představuju si je na ruce furt. Jsou univerzálnější, mají příjemný rozměry, hezčí ciferník a jsou to takový klasičtější brajtle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Za me Colty, trebaze jsem na potapky.. PS: jen tak mezi nama, nikomu to nereknu, ale ze ty misto UN chces jit do tech Becek a kolega je zakryvaci manevr? Co ty s modrym cifrem..? Nelibi? http://www.chrono24.cz/breitling/--colt-41-automatic--id5126646.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 3. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Diky vsem za nazory. Kolega neni potapec, akorat plave a casto jezdi na vodu. Takze si myslim, ze WR 200 m uplne staci. Luneta u tech Superocean je fakt z GUMY??? Z tech fotek to poznat neni no. Ale proboha proc z gumy? Vzdyt to staci lehoucky rejpnuti a to uz nikdo nerozlesti, ne?Jinak souhlasim, ze maji preplacany cifernik - byt na mne, nechal bych jen cisla 1-12. Nechapu, proc je tam taky 13-24? Snad lidi nejsou negramoti, ne? A maji to i Colt, podle mne naprosto zbytecne! Je za tim nejaky duvod? Mate nekdo zkusenosti s tim gumovym reminkem? Nepoti se pod nim prilis kuze, nepusobi alergicke reakce? U hodinek tehle znacky a ceny by asi nemelo, ale dneska uz clovek nevi...Mimochodem cena - opet humorne misty az tretinove rozdily napric zememi EU. Zkusil jsem ze srandy poptat cenu Superocean u jednoho tuzemskeho oficialniho prodejce. Tvrdil, ze oficialni cena je 101 k, ale ze exkluzivne je nabizi za 91. Na webu vyrobce je cena nizsi. Tusi nekdo, z jakeho duvodu jsou Superocean o temer 3mm vyssi, kdyz je v obou stejny strojek? Mne osobne se asi vic libi Colt, jsou decentnejsi a plasticky zpracovane indexy na ciferniku. to Axel: Dobra poznamka, nabizi se to, co :-)? Nezastiram, ze k teto znacce chovam jiste sympatie a treba ty Colty bych bral, ale jelikoz by to byly hodinky prevazne jen na vikend, tak by mne dost stvala jejich zebracka power rezerva (mimochodem je o 2 hodiny kratsi nez u 20 let starych UN, coz je silene!!!). Taky by mi byly velke, protoze mi prijde, ze maji pomerne dost velky celkovy rozmer (nikde jsem jej ale nenasel) oproti pouhe velikosti pouzdra. No a hlavne, i kdybych nakrasne vse vyse uvedene prekousknul, tak jejich cenu rozhodne ne! Za druhe hodinky pro volny cas je to pro mne prilis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Já jsem měl Superocean 42 i 44, luneta je gumová. Jednou jsem ji po roce a půl reklamoval, udělaly se na ní takové výstupky, což bylo dost nevzhledné. SO42 byly ale hezčí v předchozí generaci. Tyto bych si nekoupil ani jedny. Pokud jde o Colty, dost je jako velký fanda Breitlingu přehlížím. Je to "entry" model což je na něm vidět, protože co u Breitling vyloženě nesnesu je tištěné logo, já jsem se zařekl, že u každého modelu chci plastická křídla, potažmo "zlatou betu" viz. SOH. Mimochodem, model SOH má WR 200M, což na běžné potápění stačí a je to zcela někde jinde, ale já už jsem Breitlingem hodně zmlsaný a jen tak něco jim neodpustím, takže jsem v tomto dost zaujatý a druhak - proti gustu .... . Pokud jde o tu gumovou lunetu - není to žádná hrůza, mnoho lidí si toho ani nevšimne, ale já bych ji už asi nechtěl. Stejně, jako bych si už nekoupil titanové hodinky od B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 10. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 No, takze samozrejme rozhodne az vyzkouseni :-) Chci se proto zeptat, kde vsude se v Praze daji oba modely zkusit? Dusak, Carolinum? A kde je obecne prijemnejsi a vstricnejsi personal? Hodinky se tam samozrejme kupovat nebudou, tak mne zajima, jak se kde stavi presne k temhle vykukum, co si tam jdou hodinky zkusit a pak je objednaji pres net nebo koupi v rajchu ;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 U Dusaka je mit urco budou. Je to v pohode, tyhle vykukove jsou vetsina navstev. I tak se jim to vyplati:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Ze se jim to vyplati, o tom nepochybuji :-) Spis mi jde o to, jde je to proste vice v pohode a aby nas tam s kolegou nevyhodili, pripadne se k nam nechovali jako k povlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Tak kdyz tam nebudete jako paka mezi sebou diskutovat jak to pak objednate nekde pres net... je normalni, ze si potencialni zakaznici chodi hodinky nekolikrat vyzkouset a porovnat. Ja mam "svedomi" ciste, uz jsem tam neco pokoupil, tak muzu chodit zkouset jak chci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Nemas poneti, jak dokazu bejt seriozni a slusnej, kdyz chci kolega moc teda ne, ale ja ho instruuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Mno, takze Superocean vypadava ze hry. Colty dobry, ale ty novy jsou pri te velikosti 44mm prilis velke a pri velikosti 41mm uz zase male (podle kolegy, podle mne jsou ty 41mm akorat, ale jsou to jeho prachy). Pan prodavac mel ty starsi, reference A17380 a ty jsou podle kolegy ideal. Div mu je nechtel rvat z ruky :-D Takze to asi bude chtit prolejzat inzeraty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Uff, byl to nervák ale s dobrým koncem. Jsou totiž bezvadný, ty colty dvojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 No, tyhle jsou fakt moc pekny! Kupovals nove, nebo jete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jety ve slusnym stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 V tuzemsku? A za kolik? Klidne pres PM :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janpavlik1 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Dakujem za rady, po novom roku pojdem pozriet Colt Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se