safi Odesláno 20. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Obcas jo, par prodejcu to dela... Ale jinak ano, mas pravdu. Je to debilni system. Ani panáka si vlastně nemůžu vzít...beru nějaký antibiotika.....GRRRRRRRRRRR
dubraro Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Chci se zeptat zdali zanechání negativního feedbacku kupujícím může mít pro kupujícího nějaké negativní důsledky? Samozřejmě. Automaticky ho dostane taky. Já už mám tři. Jeden za to, že mi prodejce poslal plesnivý objektiv inzerovaný jako bezvadný, druhý za to, že prodejce prodal zboží mimo ebay a nestáhl aukci a třetí za to, že shrábl peníze a neposlal nic. Proto je negativních hodnocení mnohem méně než nepoctivých prodejců. Systém hodnocení není dobře vymyšlený a je víceméně k ničemu.
dubraro Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Aha, takže ty mu napíšeš do feedbacku "I have received a fake of IWC" a on ti napíše "Problematic buyer, I do not recommend?" Přesně jsi to vystihl.
safi Odesláno 20. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Přesně jsi to vystihl. Tak toho XXX nareportujte přímo ebay....to snad je možné, ne? Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem ¨safi
gandalf Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Jednou jsem dal prodávajícímu negativní hodnocení /nedodání zboží ani po opakovaných urgencích/, on mi ho dal hned také. Snažil jsem se to řešt přes ebay, ale bylo mi doporučeno, abych se s ním dohodl na vzájemném stažení negatevních hodnocení. Tak se také stalo. Zboží mi nakonec poslal.
Foundryman Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Proto platím zásadně přes paypal, tam je možno vydolovat prachy zpátky. Negativní feedback jsem dal jednou, pro nedodání, prodejce vrátil peníze a na to konto jsem f/b stáhl i se zdůvodněním, že jsem dostal obnos zpět. Na vině mohla být pošta, jeho blbost, že to poslal obyčejně jako pohlednici, kdyby byl schopen dát tracking number nebo alespoň podací lístek, došlápl bych si na poštu. Nicméně jak feedback, tak i zdůvodnění na e-bay zůstává a každý si je může přečíst. Tomuhle bych napral negativní feedback bez rozmýšlení a krom toho bych zahájil dispute přes paypal kvůli vrácení peněz. Negativní feedback od vychcánka by mi rozhodně bezesné noci nezpůsobil. Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem Foundryman
dubraro Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Tak toho XXX nareportujte přímo ebay....to snad je možné, ne? Teoreticky ano, ale k ničemu to nevede. I kdyby správci e-bay reagovali, což je velmi málo pravděpodobné, tak nejhorší co mu můžou udělat, je zrušit účet. On si založí nový a jede se dál.
Foundryman Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Hoďte mu tam negativní feedback, ať alespoň varujete ostatní.
boo-beek Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Hoďte mu tam negativní feedback, ať alespoň varujete ostatní. Njn, jenomze to na skoro 100% znamena, ze ho obdrzi taky...
Foundryman Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Njn, jenomze to na skoro 100% znamena, ze ho obdrzi taky... No a co? Vždyť se tam píše důvod. Co tam ten Číňan asi tak může jako zdůvodnění napsat? Krom toho je feedback důležitý u prodejců, u kupujících až tak ne, stejně každý posílá až po obdržení peněz. Když jsem nedostal zboží a komunikace zatuhla, neváhal jsem ani minutu. Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem Foundryman
maxs Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 V poslednej dobe dávam feedback až po predávajúcom. Po tom ako mi predávajúci potvrdí príjem peňazí mu pošlem tieto milé frázy, čo som raz obdržal a celkom to funguje. Vzor : Please leave feedback for me on eBay. Take this opportunity now and help build a better eBay community. Item> .............. Note: Every eBay user has a Feedback profile made up of comments from other eBay users. Thank you so much for your business.
HonzaS Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Jinak hodinky jsou docela solidně zpracované, chtělo by to jiný číselník. Kde jsi falkkone? EDIT: Pokud by je někdo chtěl na pokusy, rád přenechám za nákupní cenu 1.200,- Jen pro upřesnění: průměr 44, nerez? Jak velký problém by byl s pužitím Unitas nebo Molnia? Něco se mi honí hlavou. Asi bych měl zájem.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2008 Jen pro upřesnění: průměr 44, nerez? Jak velký problém by byl s pužitím Unitas nebo Molnia? Něco se mi honí hlavou. Asi bych měl zájem. Je to jak píšeš, jenže už nejsou na prodej. Budeme se pokoušet o jiný číselník.
Vit Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) Je to jak píšeš, jenže už nejsou na prodej. Budeme se pokoušet o jiný číselník. Se strojkem, který má "úchylku" 15 min. denně? Nebo je takto nepřesný jen jeden kus? Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem Vit
dubraro Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) Se strojkem, který má "úchylku" 15 min. denně? Nebo je takto nepřesný jen jeden kus? Dnes už má pod 10sec/den. Stačilo seřídit. JLC fake od sobotního večera neudělaly ani vteřinu, jdou zcela přesně. Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem dubraro
dubraro Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Jen pro upřesnění: průměr 44, nerez? Jak velký problém by byl s pužitím Unitas nebo Molnia? Něco se mi honí hlavou. Asi bych měl zájem. Mám tušení, že Molnija by se tam nevešel na výšku. Pouzdro je poměrně nízké. Náramkové Poljoty s Molnijí (nedávno jsem je tady prodával) jsou nejméně o 3mm tlustší.
dubraro Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 ak spravne citam , tak je to nieco ako "hnusne fejky naramkovych hodiniek" edit: a cita sa to" āng zāng dí jiǎ shǒu biǎo" Přesně. Doslova je to přeložené z anglického "dirty fake watch".
tichymeloun Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2008 Tak přátelé, dejte si pozor. Hodinky dorazily, jenže vypadají trochu jinak. Jsou to kopie IWC F. A. Jones. Pokud by se vám stalo něco podobného a zadržela je celnice, musíte okamžitě souhlasit se zničením věci, i když jste si prokazatelně objednali něco jiného. Jinak byste se nemuseli vyhnout žalobě. Jedná se o osobní zkušenost nejmenovaného člena fóra! Zmínka o kalibru byla už i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=137839 Jinak hodinky jsou docela solidně zpracované, chtělo by to jiný číselník. Kde jsi falkkone? EDIT: Pokud by je někdo chtěl na pokusy, rád přenechám za nákupní cenu 1.200,- To je celkem vtipny, protoze ten strojek ve tvych "IWC" je jiny nez ten, ktery se diskutoval na http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=137839 Holt maj kluci sikmooky v rukavu vic verzi:-)
gandalf Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Tak mi dneska také dorazila dlouho očekávaná zásilka z číny. Místo M.T.E. s vteřinovkou na 9 jsem dostal kopii IWC F.A.Jones a pro kolegu automaty "Glashütte Original" se skákajícími vteřinovkami. Strojek té kopie IWC se zdá velmi dobře zpracován, je zdobený, asi požádám o předělání ciferníku. Ty automaty se dají natahovat korunkou a funguje hacking. O přesnosti strojků zatím nic nevím. Když bude zájem, tak dodám fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se