TOMASS Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Vážený pane generále, dovolujeme si Vám, u příležitosti Vašich 94. narozenin, věnovat švýcarské hodinky Davosa Military RAF, které jsme nechali zhotovit, v podobě limitované edice, při příležitosti 75. výročí založení československých perutí v Royal Air Force. Ciferník hodinek zdobí československá rukávová nášivka a znak RAF, na víčku je vyryt znak 310. perutě, u které jste operačně létal. Výroba byla stanovena na 54 kusů a připomíná počet letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti přistáli v Ruzyni 13. srpna 1945. V upřímné úctě, milovníci hodinek sdruženi na internetovém fóru Chronomag s podporou Klubu vojenské historie "Pětačtyřicítka" Brno Léta Páně 2017
Libor_OV Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Podle mě by neměla být čárka mezi " zhotovit" A "v podobě", tedy "...zhotovit v podobě..." Jinak ano.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Ty jo, už vidím ty tučné titulky v místním tisku: John Lenon společně se Stalinem odevzdali dar hrdinovi z RAF
Londoner Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Jo tohle je pekny, uz bych to nemenil (teda az na leta pane, ale je to fuk)
Stalin Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Stalin bude predavat hodinky pilotovi RAF..... to bude velka groteska .... prosim zdokumentovatÁle hovnivál, Thomass to zbuntoval, Thomass si to předá. Howgh! Ještě si dovolím maličkou věcnou: místo "znak RAF" by bylo lepší napsat "pilotní odznak RAF". Znak RAF vypadá jinak. Náš předseda Pražák (dobrá přezdívka pro Brňáka) už zjišťoval termíny v kavárně a zatím to vypadá na možné pondělí 27.2., nicméně by bylo fajn udělat - to už tu dlouho nebylo - lehkou a rychlou anketu. Takže kdo by měl zájem přijet, ať se prosím nahlásí do jednoho z těchto chlívků, případně do závorky dodá upřesnění. Můžu přijet: Ve všední den: Stalin (mimo čtvrtky, od 20.2. do 1.3., v březnu dle dohody) O víkendu: Je mi to jedno: Uzávěrku debaty dáme třeba na nedělní večer a pak se uvidí.
Pavelpu27 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Já mám 27.2. narozky ?, ale do Brna se asi nedostanu. Předejte to někdo i za mě, prosím.
varjag Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Můžu přijet:Ve všední den: Stalin (mimo čtvrtky, od 20.2. do 1.3., v březnu dle dohody)Varjag O víkendu:Je mi to jedno:
Daftra Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Vážený pane generále, dovolujeme si Vám, u příležitosti Vašich 94. narozenin, věnovat švýcarské hodinky Davosa Military RAF, které jsme nechali zhotovit, v podobě limitované edice, při příležitosti 75. výročí založení československých perutí v Royal Air Force. Ciferník hodinek zdobí československá rukávová nášivka a znak RAF, na víčku je vyryt znak 310. perutě, u které jste operačně létal. Výroba byla stanovena na 54 kusů a připomíná počet letounů Spitfire, se kterými jste při návratu do vlasti přistáli v Ruzyni 13. srpna 1945. V upřímné úctě, milovníci hodinek sdruženi na internetovém fóru Chronomag s podporou Klubu vojenské historie "Pětačtyřicítka" Brno Léta Páně 2017Tomass,na upřímnou úctu se vyprdni,to je blbost,upřímná je soustrast.Ve velké úctě k našemu hrdinovi,s přáním pevného zdraví do dalších let,milovníci hodinek...... Léta páně ponechat.
Daftra Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Ponorka,ale jinak to je dost dobrý !!
amatér Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Pouze soboty, a to ještě kdoví jestli :-(. " Výroba byla stanovena na 54 kusů a připomíná počet letounů Spitfire. " - to není správně česky, výroba se plánuje, zahajuje, přerušuje, ukončuje, obnovuje ale nestanovuje. Navrhuju: " Velikost výrobní série byla stanovena na 54 kusů a připomíná počet letounů Spitfire... " možná i " Vyrobeno bylo 54 kusů, což připomíná počet letounů Spitfire...." Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem amatér
abraka111 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 V prispevcich jsem nasel info, ze nekteri jiz poslali penize na ucet. Taky bych rad poslal svuj dil, ale nejak nejsem schopen v diskusi najit cislo uctu. Mohl bys mi Tomass-i dat vedet, kam mam poslat penize? Klidne i soukromou zpravou. Diky.Taky bych se rad zucastnil osobne, pokud mi to cas dovoli. Bud mi zvoleny termin bude vyhovovat anebo ne a budu mit smulu. Jsem tu hodinkovym novackem, ale osobni setkani s nejmladsim prezivsim valecnym cs. stihacim pilotem bych si nemel nechat ujit
varjag Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) TOMASS : ucet: 670100-2200940100/6210do popisu platby prosim dejte svuj nickkdyz uz tedy vybirame tak at se nam to prosim nerozplizne, nezapomenem (nemam rad pripominky mesic predem ), dejme si cas na zaplaceni do 31. ledna,pak kouknu kolik penez dorazilo. Diky moc. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem varjag
Karm Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Prachy poslány. S dopisem víceméně souhlas (po opravě gramatiky), ačkoliv bych na předání rád dorazil tak to mám trošku z ruky, takže datum dohodněte podle zbytku.
Daftra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 amatér:když seš tak nabitej češtinou,nemělo by být spíše Navrhuji? Pánové jedinečná a taky zřejmě pro mnohé poslední možnost,jak se osobně setkat s naším posledním pilotem Spitfíru.Tak doufám,že se tam nahrnete v hojným počtu
969 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Chtelo by to termin ale uz. Sent from my iPhone using Tapatalk
honzyk Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Zdravím pánové, vlákno jsem objevil až dnes, kecat tu už vzhledem k fázi projektu asi do ničeho nebudu, jen jsem si dovolil odeslat příspěvek :-)Hodně zdaru
cema Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Ahoj, taky jsem poslal prispevek a s honzyk nejsme na seznamu, takze uz by castka 25 000 Kc mela byt dosazena. TOMASS: Jak to vypada?
amatér Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 amatér:když seš tak nabitej češtinou,nemělo by být spíše Navrhuji? Máš pravdu, jsem ten poslední, co by měl kecat do pravopisu a češtiny. Tak jsem to pro jistotu poslal profesionálnímu korektorovi, dřív dělal v novinách, teď dělá knížky. Slíbil, že to dnes bude hotový.
McLenin Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Lóve odoslané, zajtra by mali byť na účte. Síce na poslednú chvíľu, ale predsa Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem McLenin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se