Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já v tom problém nevidím. Bude to ale taková spíš soukromka, tak tam prosím nepřiveď dalších 30 kamarádů, to bychom se do té kavárny asi nemuseli vejít ;-) 

Příspěvek na organizaci určitě nebude nutný, to už máme zajištěno. Snad jen kdyby vypadl některý z těch tří opozdilců s platbou, mohl bys být náhradníkem, pokud by ti to nevadilo. 

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobře, hlásím se do služby "náhradník s příspěvkem 500 Kč". Nikoho s sebou nepřivedu, pouze jednoho modrého DAVOSáka bedlivě ukrytého pod svetrem :-).

Odesláno
  V 2. 2. 2017 v 18:49, Ketiv napsal:

Brý večer. Dostal jsem se k vláknu až nyní, rychle ho proletěl a mám dotaz. 27. 2. vypadá, že bych mohl být přítomen předání. Je osobní účast na této akci podmíněna zaplacením příspěvku (cílová suma se již podle všeho vybrala)? Mám přispět jiným způsobem (na zajištění organizace akce atp.). Díky

Jestli se nemýlím, tak do toho TOMASS zahučel docela dost. Zak když přidáš 500,-, tak mu tím trochu odlehčíš. Neviděl bych v tom problém.

Odesláno

Hodinky Davosa Military RAF pro pana generála Bočka

tady je pokus o zgenerálštění textu - jak se bude líbit či zamlouvat je na souhlasu či nesouhlasu všech členů této iniciativy. Díky a hezký den všem.

:notworthy:  :notworthy: 

Vážený pan Boček 310 RAF nový text.pdfNačítání informací

Vážený pan Boček 310 RAF nový text.docxNačítání informací

Odesláno

Moc hezký dopis. Jenom na předposledním radku "a s přáním..." je to a odskočené. Nebo aspoň já to tak na telefonu vidím.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

jo to je možné, to už jsou jen detaily, to si případně Tomáš už musí naroubovat do formuláře s hlavičkou...

ok, díky-

Odesláno

mne uz z tech verzi jde hlava kolem :) tak nevim ktera je vhodnejsi...

opravena gramatika, vyhazeno jak se nam obecne nelibi vicenasobne opakovana slova, apod

otazkou jsou podpisy, ja to vnimam tak ze jsme to nechteli podepisovat.....tj. ani zastupci....

Vážený pan

Emil Boček

brigádní generál letectva v. v.

Vážený pane generále,

dovolujeme si Vám k 94. narozeninám darovat švýcarské letecké hodinky  Davosa Military  RAF zhotovené k 75. výročí ustanovení a zformování československých perutí v britském Královském letectvu v Duxfordu.

Československá rukávová nášivka CZECHOSLOVAKIA  a pilotní znak RAF na ciferníku spolu se znakem 310. stíhací peruti RAF na víčku hodinek Vám bude připomínat službu v letectvu.

Jedná se o limitovanou edici, 54 vyrobených hodinek symbolizuje počet letounů Spitfire, se kterými jste Vy a Vaši spolubojovníci při návratu z Anglie přistáli dne 13. srpna 1945 na letišti v Praze ? Ruzyni.

S veškerou úctou k Vám a s přáním trvalého zdraví

hodinkoví milovníci sdruženi na internetovém serveru Chronomag s podporou Klubu vojenské historie "Pětačtyřicítka" Brno. 

Odesláno (upraveno)

ok, tohle je velmi solidní, to bych bral.....

k té předávačce - u toho tedy k mé lítosti nebudu, bo jsem na lyžích, ale celkově tuto akci velmi kvituju.

:clap:  :notworthy:  :cheers:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Také nemám problém s poslední verzí. Předpokládám, že řešíme text. Formátování se mi líbilo u předchozích TOMASS-ových verzí, tzn. pěkný font a řádky zarovnány na střed ;). Spíše formou blahopřání/věnování než jako formální anebo průvodní dopis. Na pěkném trvanlivém, svátečním papíře s reliéfem to nebude mít chybu. Za mne podpisy, ani zástupců, tam nemusí být ;)

Vypadá to, že všechno stihneme do termínu akce  :clap:

Odesláno

ponorka:hodinkoví milovníci? :-) Ty už se v tom začínáš ztrácet,tys už tu češtinu přespisovnil,ne? Už těch úprav nech nebo mám za to,že do předání to úplně pos.....š.

Ve druhým odstavcu máš chybu,má tam být budou,páč píšeš rukávová nášivka,pilotní znak spolu se znakem - budou připomínat,tyto věci budou,ne bude.

A v odstavcu prvním,podle mě má být za RAF čárka a československých stíhacích,když už teda.Možná se pletu a počítá se do toho i bombardovací.

Odesláno

Zdravím, kamarád byl 31.1 jako pozvaný host na udílení cen města Brna. Vyznamenaný byl  také pan generál Boček. Pan generál  je dle

jeho mínění v dobré kondici. To vaše předání hodinek vyjde dobře !

Odesláno

Proč by nebyl,když jezdí autem a chodí na Aeroklub lítat.

Odesláno

Zdar chlapi. Byl jsem teď skoro měsíc bez chronomagu, tak jsem vůbec nesledoval vývoj. Jsem rád, že to klaplo, prachy posílám (a omlouvám se za zpoždění) a děkuju za dobrou věc. Jen toho 27. budu pravděpodobně na lyžích...

Odesláno

pojdme podobu dopisu prosim uz uzavrit :) cestina je krasny jazyk, kazdy je schopen vytvorit uplne jinou verzi rikajici totez :D

muzeme toto brat jako final text - viz priloha? ja si pak uz jen pohraju s formatovanim.

a pak ze bychom uz poprosili Londonera o tisk - pak to cele bude mit jeste vetsi ostrovni nadech  :)

jeste si pojdme rici k podepsani tohoto dopisu....jak navrh Eloga...podepisovani vsech jsme zavrhli jednozacne uz na zacatku,a co ty podpisy zastupcu Chronomag a 45ky? Staline, jako historik,co ty na to?

nepridaval bych do dopisu zadne za koho podepsano,apod, jen bych tam pripadne doplnil 2 rucni podpisy

ja jak nad tim ted vic premyslim tak starsi lide maji radi podepsane dokumenty, ty ukazky vyznamenani cos zasilal jsou taky podepsane... je to vice osobni.... ikdyz to bude jen neci nic nerikajici klikihak :)

PS: snad se Staline podepisujes jinak nez tady :D

Vážený pan Boček 310 RAF nový text_v2.pdfNačítání informací

Odesláno (upraveno)

tomass

ruční jinak řečeno vlastnoruční podpis na darovací/předávací listině uzavírá tam vše řečené a potvrzuje její vlastní identitu a  legitimitu včetně společenské úrovně a postavení. Tudíž a proto buď to tam být musí, jak jsem navrhl, s nějakou skutečnou definicí dárců/donorů nebo to bude jen takový komunisticko-normalizační blábol jako  diplom na pionýrském táboře.

Podepsat se za něco takového jako je celá tato darovací akce  pro generála - pilota z Anglie  - třeba jako Chronomag RAF Compartment - Chairman/Director bych nepovažoval za chybu, ale něco přínosného a žádoucího.

Stalin - dtto v podobném znění pro "45" Brno.

Ale jak to pánové uděláte, takové to bude. V každém případě díky za vaše snahy a iniciativy.  :notworthy: 

Upraveno uživatelem eloga

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...