Stuclik Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Ahoj pánové, nevíte prosím někdo, co to měl obchodní partner? Vypadaly betálně, pěkný vintage styl a zajímavá velikost. Být to automat bez digi, tak by byly dokonalý :-) Jo a při ořezu fotky jsem si teď všiml SWISS MADE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Co je to za hodinky?P.S.: Nalezeny na přístřešku poblíž trosek malajsijského letadla - viz http://www.bbc.com/news/world-asia-28361908 Upraveno 18. července 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 http://www.gemday.com/pic2/0020-50e-feature.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 No jo! To sedí. http://www.gemday.com/pic2/0020-50e-feature.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Ahoj nevěděli byste prosím něco tady k těm Scubapro, nějak k nim nic moc nemůžu najít a anglicky nevládnu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 UTFG! Švýcarské potápěčské hodinky, 700 ft je ve stopách, s otočnou lunetou a šroubovatelnou korunkou.Ty Tvé jsou v automatu, takže cena bude trošku vyšší ( nebo taky nižší - na ebay nikdy nevíš ). http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-SCUBAPRO-BIG-TITANIUM-QUARTZ-700-FT-PROFESSIONAL-SCUBA-DIVER-WRISTWATCH-/310970324639 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Ahoj, včera jsem viděl franzouzský film Dobrodruzi (Les Aventuriers, 1967) s Lino Venturou a Alainem Delonem. Hlavní hrdinové se v jedné části filmu potápějí s přístrojem u afrického pobřeží. Oba mají na zápěstí stejné zajímavé hodinky. Dokázali by jste je identifikovat? Díky. - edit: ještě fotky - Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak mne v pátek při prohlížení jedné neformální fotky našeho managementu napadlo se zeptat, copak to má ten náš generální na ruce? Díky všem za nasazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 IWC chrono s Etou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ahoj, včera jsem viděl franzouzský film Dobrodruzi (Les Aventuriers, 1967) s Lino Venturou a Alainem Delonem. Hlavní hrdinové se v jedné části filmu potápějí s přístrojem u afrického pobřeží. Oba mají na zápěstí stejné zajímavé hodinky. Dokázali by jste je identifikovat? Díky.- edit: ještě fotky - Ahoj, spekulují tam o Brajtlích, ale podle všeho tohle: zdroj: http://www.forum-mdp.com/t25861-marque-des-montre-de-plongee-d-alain-et-lino-film-les-aventuriers-1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ahoj, pomohli byste mi s identifikací těchto hodinek? Jsou v prodejním vláknu zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75296-omega-geneve-cal-611-a-girard-perregaux/ Je uvedeno, že je to Omega Geneve z r. 1965, ale na netu se mi nepodařilo nic takového nalézt a údajně by tam měl být název Geneve... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Panove, nekoukal jste nekdo na CT na Zivot a dobu soudce A.K.? Screencap, bohuzel, nemam... :-( - ale co mel na ruce, vypadalo hodne slusne (stribrny cifr, subdials na 3 a 9)... Dik, jdu zkusit nekde sehnat ten screen Sent from my GT-I9295 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ahoj pánové, oslovil mě kolega, zda-li bych mu pomohl s identifikací, případně hrubým odhadem ceny. Google mi nic neporadil, tak třeba budu mít více štěstí tady. Neměl jsem odvahu je otevřít, lícovaly velmi dobře a nevypadaly, že by je dlouho někdo otvíral. Žádný punc, či jiné značení jsem neobjevil. Jsou na své rozměry poměrně těžké, ale kapesní hodinky mě nikdy nebraly, tak si s tím nevím rady - děkuji z každou pomoc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Ahoj všem, prosím o pomoc s identifikací následujícího IWC vintage kousku. Nejpodobnější z dosud mnou viděných jsou Art Deco z 30. let, ale ani přes urputné hledání se mi nepodařilo objevit žádné stejné zlaté s černým cifrem. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ahoj, zdravím všechny chronomagory i těch pár dosud normálních lidí, co sem chodí. Jsem hodinkový začátečník a proto bych rád poprosil o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Jedná se o hodinky Tonino Lamborghini s údajnou pořizovací cenou okolo 30t. Bohužel se mi o nich nepodařilo nic najít, tak bych přivítal pomoc někoho zkušenějšího. Předem dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ahoj, zdravím všechny chronomagory i těch pár dosud normálních lidí, co sem chodí. Jsem hodinkový začátečník a proto bych rád poprosil o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Jedná se o hodinky Tonino Lamborghini s údajnou pořizovací cenou okolo 30t. Bohužel se mi o nich nepodařilo nic najít, tak bych přivítal pomoc někoho zkušenějšího. Předem díkAhoj, pořizovačka mohla být kolem 30 tis., bohužel reální cena je spíše 300 korun...i když některé jejich modely jsou aspoň osazeny ETOU, potom stojí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Jestli jsi koukal někdy v DM drogerii na voňavky stejné značky, tak ti musí být jasné, že 300 korun za tyhle hodinky (jak píše Rodkopf) je víc, než je zdrávo . 30 tisíc nestály ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jak už bylo řečeno, levnej čínskej šmuk. Firmy vyrábějící tyhle luxusně se tvářící příšernosti s falešnejma tourbillonama a podobnejma cingrlátkama maj občas strategii nasadit ceníkovku na vlastním webu hodně vysoko z jednoho důvodu. Většina hodinek se pak prodává po aukcích a v různejch obskurních slevovejch akcích s velkejma nápisama "Luxusní hodinky v původní ceně 30 000 za pouhé 3000! Perfektní dárek!". Spousta lidí, co se v hodinkách neorientuje, se tak nachytá a koupí čínskou m*dku, která nestojí ani za litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Poznáte prosím, co že se to podívalo do vesmíru na ISS za hodinky? Upraveno 25. září 2014 uživatelem FanThomino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se