Přejít na obsah

Identifikace náram. hodinek a strojků

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové, nevíte prosím někdo, co to měl obchodní partner?

Vypadaly betálně, pěkný vintage styl a zajímavá velikost. Být to automat bez digi, tak by byly dokonalý :-) Jo a při ořezu fotky jsem si teď všiml SWISS MADE :-)

5a7ege8a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

UTFG! 

Švýcarské potápěčské hodinky, 700 ft je ve stopách, s otočnou lunetou a šroubovatelnou korunkou.

Ty Tvé jsou v automatu, takže cena bude trošku vyšší ( nebo taky nižší - na ebay nikdy nevíš ). 

http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-SCUBAPRO-BIG-TITANIUM-QUARTZ-700-FT-PROFESSIONAL-SCUBA-DIVER-WRISTWATCH-/310970324639

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Ahoj, včera jsem viděl franzouzský film Dobrodruzi (Les Aventuriers, 1967) s Lino Venturou a Alainem Delonem. Hlavní hrdinové se v jedné části filmu potápějí s přístrojem u afrického pobřeží. Oba mají na zápěstí stejné zajímavé hodinky. Dokázali by jste je identifikovat? :) Díky.

- edit: ještě fotky -

Upraveno uživatelem Toblin
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj, včera jsem viděl franzouzský film Dobrodruzi (Les Aventuriers, 1967) s Lino Venturou a Alainem Delonem. Hlavní hrdinové se v jedné části filmu potápějí s přístrojem u afrického pobřeží. Oba mají na zápěstí stejné zajímavé hodinky. Dokázali by jste je identifikovat? :) Díky.

- edit: ještě fotky -

Ahoj, spekulují tam o Brajtlích, ale podle všeho tohle: 

zdroj: http://www.forum-mdp.com/t25861-marque-des-montre-de-plongee-d-alain-et-lino-film-les-aventuriers-1967

post-11236-0-26884100-1410037397_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

pomohli byste mi s identifikací těchto hodinek?

Jsou v prodejním vláknu zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75296-omega-geneve-cal-611-a-girard-perregaux/

Je uvedeno, že je to Omega Geneve z r. 1965, ale na netu se mi nepodařilo nic takového nalézt a údajně by tam měl být název Geneve...

Díky.

post-36158-0-52404100-1410128660_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové, oslovil mě kolega, zda-li bych mu pomohl s identifikací, případně hrubým odhadem ceny. Google mi nic neporadil, tak třeba budu mít více štěstí tady. Neměl jsem odvahu je otevřít, lícovaly velmi dobře a nevypadaly, že by je dlouho někdo otvíral. Žádný punc, či jiné značení jsem neobjevil. Jsou na své rozměry poměrně těžké, ale kapesní hodinky mě nikdy nebraly, tak si s tím nevím rady - děkuji z každou pomoc..

post-24684-0-81252300-1410871370_thumb.jpg

post-24684-0-82837400-1410871386_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem,

prosím o pomoc s identifikací následujícího IWC vintage kousku. Nejpodobnější z dosud mnou viděných jsou Art Deco z 30. let, ale ani přes urputné hledání se mi nepodařilo objevit žádné stejné zlaté s černým cifrem.

Předem díky.

post-36158-0-69227100-1411074539_thumb.jpg

post-36158-0-64929800-1411074837_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

zdravím všechny chronomagory i těch pár dosud normálních lidí, co sem chodí. Jsem hodinkový začátečník a proto bych rád poprosil o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Jedná se o hodinky Tonino Lamborghini s údajnou pořizovací cenou okolo 30t. Bohužel se mi o nich nepodařilo nic najít, tak bych přivítal pomoc někoho zkušenějšího.

Předem dík

post-23107-0-02794300-1411489806_thumb.jpg    post-23107-0-18184400-1411489810_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

zdravím všechny chronomagory i těch pár dosud normálních lidí, co sem chodí. Jsem hodinkový začátečník a proto bych rád poprosil o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Jedná se o hodinky Tonino Lamborghini s údajnou pořizovací cenou okolo 30t. Bohužel se mi o nich nepodařilo nic najít, tak bych přivítal pomoc někoho zkušenějšího.

Předem dík

Ahoj, pořizovačka mohla být kolem 30 tis., bohužel reální cena je spíše 300 korun...i když některé jejich modely jsou aspoň osazeny ETOU, potom stojí více. 

Odkaz ke komentáři

Jak už bylo řečeno, levnej čínskej šmuk. Firmy vyrábějící tyhle luxusně se tvářící příšernosti s falešnejma tourbillonama a podobnejma cingrlátkama maj občas strategii nasadit ceníkovku na vlastním webu hodně vysoko z jednoho důvodu. Většina hodinek se pak prodává po aukcích a v různejch obskurních slevovejch akcích s velkejma nápisama "Luxusní hodinky v původní ceně 30 000 za pouhé 3000! Perfektní dárek!". Spousta lidí, co se v hodinkách neorientuje, se tak nachytá a koupí čínskou m*dku, která nestojí ani za litr.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...