McStinger Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 S oranžovou súhlasím, mne sa na hodinkách skrátka nepáči. Jedinou výnimkou sú Seiko Monster. A niečo so žltým ciferníkom by som neodmietol. Na leto, k vode ... Ako čistíš, keď sa sťažuješ na bordel? U mňa si mydlo a mäkká zubná kefka poradili zatiaľ snáď so všetkým a bez následkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Já je odmočím ve vlažný vodě, a pak měkká zubná kefka. Mýdlo zatím nebylo třeba. V tý vlažný vodě i párkrát zatočím lunetou, občas žasnu, co z hodinek vypadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tak zase pár modrejch fotek. Holt jsou to hodinky do bazénu, co nadělám. Všimněte si, jak se pod vahou plnotučných 500 M potápek trhá ta síťka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Ty ručky na jedné z fotek nejsou ani zlaté, ani rezavé, jen odrážejí zelenou barvu mého lesíčku vzadu na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Testoval jsem mobil, jak fotí v šeru a tyhle fotky mi bylo líto smazat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Vzhledem k předpovědi počasí dnes kašlu na práci a vegetím. Akorát jsem si před obědem trochu hrál na zahradníka, jinak furt naloženej ve vodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Hezký, vůbec jsem o nich nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Jsou vážně fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 To pouzdro je moc pekny. Prometheus jsou Portugalci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Ano, portugalskej mikrobrand. Výroba samozřejmě v Říši středu, ale hodně na úrovni a pod kontrolou. Na pouzdru je to myslím vidět. Měl jsem možnost tyhle otloukánky upgradovat za Prodivery, ale nakonec zůstaly Piranhy - líp seděly a konstrukční detaily pouzdra se mi na nich líbí více. A to Stowa Prodivery považuju za sakra povedený potápky... Upraveno 9. září 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Marto, super fotky. Uvazoval jsem o tehle znacce, jedny v prodejnim vlakne. Ale konec leta,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Jojo, ty Sea Lion taky nejsou špatný. Mám pocit, že už jsou pryč... Prometheus dělá menší serie, nic masovýho, a jakmile výroba dojede konkrétní model, člověk už může jen lovit kousky z druhý ruky... a vzhledem k malýmu vyrobenýmu množství jich není v nabidce moc. Sehnat je není tak snadný jako koupit si moony, suby, bondovky nebo monstra. Mimochodem jeden z důvodů, proč si Piranhy asi nechám i v případě, ze by mi ruplo v kouli a v kategorii tool diverů přece jen upgradoval. Upraveno 9. září 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Chlapy mají i antireflex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Poslušně hlásím, že antireflex mají. Takový, jaký mají tooly mít, tedy ze spodní strany sklíčka, nepoškrabatelný, nenápadný, v některých úhlech na sluníčku patrný díky modrým odleskům. Nic výrazného plošného, a pochopitelně ani ne tak účinného jako u oboustranného nebo horního antireflexu. Přesto, (ve srovnání třeba s Rolexem, který je bez AR), je vliv spodního AR u Prometheus Piranha znát. V létě jsem dělal společnou fotku Piranh a GMT Masterů a přitom jsem si toho rozdílu všimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Travel kombo 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Já je totiž získal v neděli z watchuseek a už se ke mě hrnou. Tak jsem zvědat, jaké budou. Jsou to klasiky, černé. Už jsem na ně koukal, když je prodával výrobce, ale to byl člověk takový nejistý a propásl to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 V 4. 12. 2018 v 5:34, Markynin napsal: Já je totiž získal v neděli z watchuseek a už se ke mě hrnou. Tak jsem zvědat, jaké budou. Jsou to klasiky, černé. Už jsem na ně koukal, když je prodával výrobce, ale to byl člověk takový nejistý a propásl to.Gratulace! Jestli máš ruku nad 18,5 a bereš je jako otloukánky na lítačku, budeš spokojenej. Pokud máš ruku menší nebo se budeš bát každý vlásečnice, asi ti nevydrží. V tom připadě se hlásím jako první kupec, potřebuju jedny do zálohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Uvidíme, mám rád velké hodinky, velikost asi nebude problém, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Chlapi přišli mi, jak nové včetně gumy a zavíracího boxu. Jsou mi malé, myslel jsem že budou větší. Kdo by měl zájem, ozvěte se SZ, jinak to někdy nafotím a hodím do prodejního vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jsem pacient, mám je zpět. Prodal a za měsíc koupil zpět, už je nepustím. Vzal bych ještě jedny černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se