Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě detailni foto origo gumy: 80/120mm, tloušťka u stěžejek 4mm, stejna šíře u stěžejek i spony (22mm), výstupky fixující první poutko.

post-30813-0-55859900-1566474916.jpg

Odesláno (upraveno)

No, mi takhle funguje Obris Morgan guma. Muzu Ti ji doma premerit a nafotit...

Edit: akorat vystupky nejsou zboku, ale jakoby zespod. Jak nastavis poutko, tak zustane

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odesláno (upraveno)

Aha, tak o výstupcich zespoda u OM jsem nevěděl - jen se bojím, že to bude ta delši verze 75-80/130mm. Já dlouhý řemeny a gumy nemám rád, přesahuje to zbytečně daleko a zavazí na boku zápěstí. Proto nemusim ani nato strapy. Za přeměření budu moc rád.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Ahoj, já mám 24mm Borealis gumu na Heroikách a můžu jen doporučit.  Poslední cca rok je tam furt. Stará je necelé 3 roky. Moře, zima, všecko gut.

Odesláno

Děkuju, o tom vím, ale je to hladkej silikon a 75/132 znamená, že spona bude trochu jinde než jsem zvyklej a že to bude delší skoro o centimetr. Ale možná za Frýdlem do Nymburka přece jen sjedu a vyzkouším, mám to město rád.

Odesláno

Právě s břichem plným thai larb trestáme Bombay Sapphire :) gumu budu řešit až ve školním roce.

Odesláno

Super tip! 95/110 je sice o fous delší, ale spona bude na jiným místě než u 75-80/130. Počkám, jak bude výpad tvůj kousek a kdyžtak jich pár objednám. Díky, Xeno.

Odesláno

Moc bych se neradoval, vzhledem k tomu, ze vychazi na necele dve stovky, prihodil sem ho k objednavce Amfibek. Nepocitam, ze by mel nejake ficury, jako vystupky na zadrzeni ocek apod. Pocitam, ze to bude guma odrezana z pojezdoveho kola odtarasovaciho stroje z Pripjati a vykrouhana obrousenym bodakem z AK-47  :lol2:

Objednavky nad 1700 rublu je postovne zdarma  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...