Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 minutami, 1kubik napsal:

Chtěl jsem navštívit AD Gold Eligius ve Zlíně, ale řekli mi, že ověření pravosti už nedělají. 

Tak zkus brnknout přímo do toho Dealu. Třeba ti poradí.

Odesláno
před 16 minutami, 1kubik napsal:

Našel jsem si je na bazosi

Tak tam buď,hóódně opatrný. Tam už mě chtěli asi 3x odrbat v nehodinkové záležitosti.Chtěli číslo karty atd. Zkouší finty přes whatsapp.

Odesláno

Budu je přebírat osobně. Nemá problém s předáním v Dealu v Ostravě, ale tam se bohužel nedostanu, proto jsem je zkusil kontaktovat alespoň e-mailem a uvidím. 

Z fotek je nějaký náznak, že by se mohlo jednat o padělek?

Odesláno

Vypadá to naprosto v pohodě i s ohledem na další inzeráty co nabízí. Zkontroloval bych si maximálně jen to, jestli to co je na foto se shoduje s tím co přinesl. Myslím že to bude v pohodě, ale opatrnosti není nikdy dost. Jednou jsem si takhle na bazoši koupil kradený hodinky. Od té doby jsem trochu paranoidní tam něco kupovat.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Hoj, taky jsem zkoušel hledat na Bazoši, když jsem koukal po hodinkách, ale tak nějak od Tissotek výš na Bazoši bývám extrémně opatrný. Ale zjistil jsem, že když někdo prodává takhle, často nemá profil jen tam, ale používá profil ke zrychlení obchodu nebo jako last resort. Nezkoušel si podle mailu nebo telefonu zjistit, zda nemá i jiný profil? 

Jakub 

Odesláno

A nestačilo by si zavolat do dealu v Ostravě a požádat o datum nákupu těchto hodinek podle tvého seriového čísla? Pokud potvrdí nákup - můžeš být klidnější. Ale pokud je neotevřeš a nenecháš zkontrolovat, nemáš nikdy jistotu.

Odesláno

@Jan7: Honzo, hodinky jsou v pohodě. Spíš než to, že někomu nesedí mesh, bych to viděl tak, že ho ten dotyčný sundá, prodá bokem (seriozní poníží cenu hodinek) a prodá hodinky i mesh. Ty dostaneš hodinky bez meshe. Je to zcela normální jev, nehledal bych v tom nějaké šmé v podobě fejku. Ano, na Bazoši to chce dávat pozor, ale jinak tyhle jsou origo. A nevím, jak SOH, ale znak pravosti se uvával třeba na Chronomatech nebo Avengerech malým "B" z boku lunety na jejím okruží, nevím, jestli to má i SOH, ale stejně myslím, že stran originality můžeš být v klidu.

Za sebe mám jen jednu poznámku, když SOH, doporučil bych je ještě se starou dobrou Etou, pak je to levná záležitost i na údržbu. S tím je spojené i to, že bych Deal navštívil už jen proto, protože ty manufaktur strojky (aslepoň u B01/04/06 to tak je) musely počas 24 měsíců na kontroly, tohle jsou 2020, tedy letos by měla první z nich proběhnout, v případě, že neproběhne dle jejich plánu a něco se stane se strojkem po 4 letech, byť v záruce, mají s tím problém. Vlastní nepříjemná a drahá zkušenost s Chronomat 44, kde toto bylo zanedbáno. 

Připojuji foto, jak vypadá uvedené kontrolní "B" na lunetě. (poznámka - nejsem si jistý jestli ho tam má i SOH, ale můžeš zkontrolovat, tady kolega @Ondazzje tuším má, může to potvrdit případně vyvrátit).

IMGP1269.JPG

Odesláno (upraveno)

S tím “B” si nejsem jistý teda. Skrz design jejich lunety, na Avengerech to mam taky, ale SOH = jsem moc zvědavý :)

Upraveno uživatelem JirkaBilek
Odesláno
V 10. 11. 2022 v 9:39, JirkaBilek napsal:

S tím “B” si nejsem jistý teda. Skrz design jejich lunety, na Avengerech to mam taky, ale SOH = jsem moc zvědavý :)

Ahoj, na SuperOceanech taky je na lunetě, ale nezdá se že by to bylo na Navitimerech a SOH. 

Jinak tady je celkem návodný video: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...