Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

nedávno jsem koupil SKX007 a teď jsem si všiml, že korunka (vizte foto níže) není uprostřed prostoru, který je pro ni určen. Máte to někdo stejně? Mohlo by se jednat o padělek?

bb993005509a3c0fac56352cca7a26e6.jpg

ef9dabd28755f4ae5db38eb726f34b95.jpg

Odesláno

Podle mě to dělá tvar pouzdra a tvar té mezery na korunku. Myslím, že je vše v pořádku.

Na svých PADI mam korunku taky víc k "levé straně", ikdyž tam nemam žádnou mezeru tak to jde vidět.

Za mě: Buď v klidu :)

Odesláno

...rozmyšlam o kupi novych SKX 173......aj tam mam očakakvat krivo osadney ten vnutorny kružok a tym padom zle licujuce indexy?.......na Sumach to mam docela v poriadku teda aj ked nie 100%

Odesláno

jj, ještě jsem neviděl Seiko SKX..., kde by to sedělo na střed :)

Tak jsem právě zjistil, že strašně kecám. Jedny z SKX, co mám zrovna doma, to mají přesně uprostřed :D

Odesláno

...rozmyšlam o kupi novych SKX 173......aj tam mam očakakvat krivo osadney ten vnutorny kružok a tym padom zle licujuce indexy?.......na Sumach to mam docela v poriadku teda aj ked nie 100%

na skx jsem měl a mám vše ok, procento šlendriánství je na nových modelech daleko vyšší - to je má zkušenost. ..i když na sumech jsem to taky neměl na 100%

Odesláno (upraveno)

Tak jsem právě zjistil, že strašně kecám. Jedny z SKX, co mám zrovna doma, to mají přesně uprostřed :D

Tak a kdo má pravé? Upraveno uživatelem Atos
Odesláno

Spíš bych řekl,že je jen ohnutá oska a díky tomu korunka není uprostřed.

Bohušu, není. Je to konstrukčně na hov.. udělané. Prostě ta díra je trochu mimo a tím pádem celý krček se závitem je také trochu mimo. Evidentně nikoho netrápí, zda díra o mm uhne :D

Odesláno

Tak už jsem klidnější. Jsem rád, že mám s nejvyšší pravděpodobností pravé hodinky. Na druhou stranu, mě štve, že to najednou nejsou hodinky, kterým nemám co vytknout. Ale i tak to stojí za to ?

Odesláno (upraveno)

Jak tak na to koukám, tak mi dochází, jak často si tady kluci stěžují na to, že se jim špatně šroubuje korunka. A tady by mohl být pes zakopaný. V případě, že je díra nejen vyosena bokem, ale případně i výškově, tak to přece musí drhnout, když to není v rovině s technickou výškou otvoru ve strojku. Hmmmm...

Edit: Atosi, mohl bys prosím ještě udělat detail, jak lícuje číselník uvnitř pouzdra? Jestli sedí přesně, nebo je posunut o tu odchylku proti osi hodinek.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Tak jsem právě koukl na svoje 009 a korunku mám taky uprostřed. Dokonce i ten vnitřní "chapter ring" nebo jak se tomu říká mi celkem lícuje s indexy... ale zase mám na hodinové ručičce po nasvícení takový nepatrný flíček, slabší místo kde to svítí trochu míň... zkrátka je to o štěstí chytit perfektní kus. Ale těmhle hodinkám asi odpustím cokoliv, miluju je :)

Odesláno

Mozna ze to z nich dela uz v podstate legendy. Legendy nejsou o tom, ze jsou perfektni, ba naopak. Vemte treba auta, legendarni kousky byly mnohdy nevyspytatelne, nespolehlive a mely sve mouchy a nekdy nemale. Ale prece jenom jejich plusy prevysi ty neduhy a clovek jim to odpusti.To by se dalo vztahnout i na Monstra, zreba presnost co se resila ve vedlejsim vlaknu, idkyz je to o strojcich vseobecne.Ja korunku na 100% ve stredu nemam, ale doted jsem to nezkoumal a odchylka je minimalni,"armovak"/indexy mi sedi, takze spokojen.

Odesláno

.......ono to , ako kym to boli hodinky v rozmedzi 100-150.-dolarov tak im to človek šmahom ruky odpustil ,ale myslim že pri dnešnych cenach to už tak lahko človek nerozdycha

Odesláno

Jak tak na to koukám, tak mi dochází, jak často si tady kluci stěžují na to, že se jim špatně šroubuje korunka. A tady by mohl být pes zakopaný. V případě, že je díra nejen vyosena bokem, ale případně i výškově, tak to přece musí drhnout, když to není v rovině s technickou výškou otvoru ve strojku. Hmmmm...

Edit: Atosi, mohl bys prosím ještě udělat detail, jak lícuje číselník uvnitř pouzdra? Jestli sedí přesně, nebo je posunut o tu odchylku proti osi hodinek.

Myslím, že lícuje perfektně.

6e8d6edd738b537cb43cbf65336b852f.jpg

Odesláno

.......ono to , ako kym to boli hodinky v rozmedzi 100-150.-dolarov tak im to človek šmahom ruky odpustil ,ale myslim že pri dnešnych cenach to už tak lahko človek nerozdycha

Kdy se prodávaly za 100-150 dolarů?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...