Atos Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Zdravím, nedávno jsem koupil SKX007 a teď jsem si všiml, že korunka (vizte foto níže) není uprostřed prostoru, který je pro ni určen. Máte to někdo stejně? Mohlo by se jednat o padělek?
Z. Paul Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Podle mě to dělá tvar pouzdra a tvar té mezery na korunku. Myslím, že je vše v pořádku.Na svých PADI mam korunku taky víc k "levé straně", ikdyž tam nemam žádnou mezeru tak to jde vidět. Za mě: Buď v klidu
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 jj, ještě jsem neviděl Seiko SKX..., kde by to sedělo na střed
ondra.palas Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Padělek to není, jen to patří k folklóru těch hodinek.
Karol Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 ...rozmyšlam o kupi novych SKX 173......aj tam mam očakakvat krivo osadney ten vnutorny kružok a tym padom zle licujuce indexy?.......na Sumach to mam docela v poriadku teda aj ked nie 100%
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 jj, ještě jsem neviděl Seiko SKX..., kde by to sedělo na střed Tak jsem právě zjistil, že strašně kecám. Jedny z SKX, co mám zrovna doma, to mají přesně uprostřed
lub Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 ...rozmyšlam o kupi novych SKX 173......aj tam mam očakakvat krivo osadney ten vnutorny kružok a tym padom zle licujuce indexy?.......na Sumach to mam docela v poriadku teda aj ked nie 100%na skx jsem měl a mám vše ok, procento šlendriánství je na nových modelech daleko vyšší - to je má zkušenost. ..i když na sumech jsem to taky neměl na 100%
Atos Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Tak jsem právě zjistil, že strašně kecám. Jedny z SKX, co mám zrovna doma, to mají přesně uprostřed Tak a kdo má pravé? Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem Atos
bohus76 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Spíš bych řekl,že je jen ohnutá oska a díky tomu korunka není uprostřed.
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Spíš bych řekl,že je jen ohnutá oska a díky tomu korunka není uprostřed.Bohušu, není. Je to konstrukčně na hov.. udělané. Prostě ta díra je trochu mimo a tím pádem celý krček se závitem je také trochu mimo. Evidentně nikoho netrápí, zda díra o mm uhne
bohus76 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Asi to tak bude,jsem si uvědomil,že jsou to potápky a ty by měly těsnit ,tudíž mají trubku a tam by se ta oska asi neohla.
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Trubku ne. Je to komplet vložka se závitem na konci. Takže aby to bylo mimo, musí být fakt špatně navrtaná díra
Atos Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Tak už jsem klidnější. Jsem rád, že mám s nejvyšší pravděpodobností pravé hodinky. Na druhou stranu, mě štve, že to najednou nejsou hodinky, kterým nemám co vytknout. Ale i tak to stojí za to ?
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Jak tak na to koukám, tak mi dochází, jak často si tady kluci stěžují na to, že se jim špatně šroubuje korunka. A tady by mohl být pes zakopaný. V případě, že je díra nejen vyosena bokem, ale případně i výškově, tak to přece musí drhnout, když to není v rovině s technickou výškou otvoru ve strojku. Hmmmm... Edit: Atosi, mohl bys prosím ještě udělat detail, jak lícuje číselník uvnitř pouzdra? Jestli sedí přesně, nebo je posunut o tu odchylku proti osi hodinek. Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem JaRooN
Povidláček Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tak jsem právě koukl na svoje 009 a korunku mám taky uprostřed. Dokonce i ten vnitřní "chapter ring" nebo jak se tomu říká mi celkem lícuje s indexy... ale zase mám na hodinové ručičce po nasvícení takový nepatrný flíček, slabší místo kde to svítí trochu míň... zkrátka je to o štěstí chytit perfektní kus. Ale těmhle hodinkám asi odpustím cokoliv, miluju je
Delapancha Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Mozna ze to z nich dela uz v podstate legendy. Legendy nejsou o tom, ze jsou perfektni, ba naopak. Vemte treba auta, legendarni kousky byly mnohdy nevyspytatelne, nespolehlive a mely sve mouchy a nekdy nemale. Ale prece jenom jejich plusy prevysi ty neduhy a clovek jim to odpusti.To by se dalo vztahnout i na Monstra, zreba presnost co se resila ve vedlejsim vlaknu, idkyz je to o strojcich vseobecne.Ja korunku na 100% ve stredu nemam, ale doted jsem to nezkoumal a odchylka je minimalni,"armovak"/indexy mi sedi, takze spokojen.
Karol Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 .......ono to , ako kym to boli hodinky v rozmedzi 100-150.-dolarov tak im to človek šmahom ruky odpustil ,ale myslim že pri dnešnych cenach to už tak lahko človek nerozdycha
Atos Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jak tak na to koukám, tak mi dochází, jak často si tady kluci stěžují na to, že se jim špatně šroubuje korunka. A tady by mohl být pes zakopaný. V případě, že je díra nejen vyosena bokem, ale případně i výškově, tak to přece musí drhnout, když to není v rovině s technickou výškou otvoru ve strojku. Hmmmm... Edit: Atosi, mohl bys prosím ještě udělat detail, jak lícuje číselník uvnitř pouzdra? Jestli sedí přesně, nebo je posunut o tu odchylku proti osi hodinek.Myslím, že lícuje perfektně.
Atos Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 .......ono to , ako kym to boli hodinky v rozmedzi 100-150.-dolarov tak im to človek šmahom ruky odpustil ,ale myslim že pri dnešnych cenach to už tak lahko človek nerozdychaKdy se prodávaly za 100-150 dolarů?
JaRooN Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Kdy se prodávaly za 100-150 dolarů? Těsně před tím, než byla ukončená výroba. Já je tehdy kupoval ze skywatches za 128 USD.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se