Přejít na obsah

SARB017 Alpinist

Brolo

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Po roku...
V 13. 10. 2021 v 13:18, Waya03 napsal:

Souhlasím, zrovna v pondělí jsem to tam taky očumoval. Dost se mi líbí SPB241, a na druhou stranu jsem byl až šokovaný tím jak v reálu vypadá limitka SJE085J1. Za to bych tedy 80 talířů nevyvalil O_O

K0053914_w500_h625_rd.jpg

K00539170002.jpg

Cituju sám sebe, pro pobavení jaký jsem žvanil 😄 Necelé tři roky a mám zřejmě ten stejný kus co jsem zkoušel kdysi na ruce.

IMG_1506.jpeg

• Like 1
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

20241014_101128.thumb.jpg.01bd414606792403175f39f2b9541554.jpg

Tak Alpinisty jsou zpět na skvělém jubilee od Uncle Straps. Bude to boj, co na nich nechat - ten nový Uncle Straps oyster je neméně skvělý. Každý ten tah z nich dělá jiné hodinky a to se mi nakonec asi líbí... 👍

• Like 1
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

V 14. 10. 2024 v 10:19, horskjan napsal:

20241014_101128.thumb.jpg.01bd414606792403175f39f2b9541554.jpg

Tak Alpinisty jsou zpět na skvělém jubilee od Uncle Straps. Bude to boj, co na nich nechat - ten nový Uncle Straps oyster je neméně skvělý. Každý ten tah z nich dělá jiné hodinky a to se mi nakonec asi líbí... 👍

Obojí good ale jubilee asi lepší.. já teda bych šel do něj. A ještě by mohly vypadat dobře na BORu..jestli se na ně vyrábí :)

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Spongebob napsal:

Obojí good ale jubilee asi lepší.. já teda bych šel do něj. A ještě by mohly vypadat dobře na BORu..jestli se na ně vyrábí :)

Mě se líbí obojí, ale možná lehce víc jubi, jsou pak ty hodinky takové více "shiny". Nejlepší věc na těchto US náramcích je to zúžení na 16mm u spony a i hezká malá spona - proti origo Seiko oysteru, který mám také... A jsou fakt pěkně udělané, za tu cenu 👍

Rejži dělá US také, ale mě se líbí na minimu hodinek. A na Alpinistech to není... 😉

https://unclestraps.com/collections/sarb-alpinist-1/products/beads-of-rice-bracelet-for-sarb017-alpinist

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, horskjan napsal:

Mě se líbí obojí, ale možná lehce víc jubi, jsou pak ty hodinky takové více "shiny". Nejlepší věc na těchto US náramcích je to zúžení na 16mm u spony a i hezká malá spona - proti origo Seiko oysteru, který mám také... A jsou fakt pěkně udělané, za tu cenu 👍

Rejži dělá US také, ale mě se líbí na minimu hodinek. A na Alpinistech to není... 😉

https://unclestraps.com/collections/sarb-alpinist-1/products/beads-of-rice-bracelet-for-sarb017-alpinist

Tak paráda.. fakt všechny super ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...