No Milk No Sugar Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Zdravím pánové. Jsem členem klubu už více než rok a stále jsem z nich nadšený. Mám i tah ze Strapcode. Jedna věc mi ale vrtá hlavou… jak jsou na tom vaše SARB017 s přesností? Díky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Presnost je slaba -45s/den, ale mam je od r.2014 a potrebovaly by udelat servis:) Pred tim, kdyz jsem je nosil casteji, tak sly treba -10s/den. Stridam asi 20 hodinek,tak to uz moc neresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
No Milk No Sugar Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Já přesnost většinou neřeším, ale vrátily se mi ze servisu a dělají +25s/den, čekal jsem o trochu míň. A hlavně jsem nebyl spokojený celkově s komunikací atd., tak jsem podezíravý i ohledně kvality servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILOSLAV 1970 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Mám je nové týden a za týden -3 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna V 13. 10. 2021 v 13:18, Waya03 napsal: Souhlasím, zrovna v pondělí jsem to tam taky očumoval. Dost se mi líbí SPB241, a na druhou stranu jsem byl až šokovaný tím jak v reálu vypadá limitka SJE085J1. Za to bych tedy 80 talířů nevyvalil O_O Cituju sám sebe, pro pobavení jaký jsem žvanil Necelé tři roky a mám zřejmě ten stejný kus co jsem zkoušel kdysi na ruce. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Taky jsem narazil na tenhle tvůj postřeh Alpinist jsou moc pěkný a za jiný peníze než tenkrát, já bych byl spokojený. Edit, jenom ten datum mi trošku vadí, bez by bylo ideální Upraveno 29. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Mé oblíbené Alpinisty na úplně novém oysteru od Uncle Straps... Moc dobrý ten tah je 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tak Alpinisty jsou zpět na skvělém jubilee od Uncle Straps. Bude to boj, co na nich nechat - ten nový Uncle Straps oyster je neméně skvělý. Každý ten tah z nich dělá jiné hodinky a to se mi nakonec asi líbí... 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 14. 10. 2024 v 10:19, horskjan napsal: Tak Alpinisty jsou zpět na skvělém jubilee od Uncle Straps. Bude to boj, co na nich nechat - ten nový Uncle Straps oyster je neméně skvělý. Každý ten tah z nich dělá jiné hodinky a to se mi nakonec asi líbí... Obojí good ale jubilee asi lepší.. já teda bych šel do něj. A ještě by mohly vypadat dobře na BORu..jestli se na ně vyrábí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 17 hodinami, Spongebob napsal: Obojí good ale jubilee asi lepší.. já teda bych šel do něj. A ještě by mohly vypadat dobře na BORu..jestli se na ně vyrábí Mě se líbí obojí, ale možná lehce víc jubi, jsou pak ty hodinky takové více "shiny". Nejlepší věc na těchto US náramcích je to zúžení na 16mm u spony a i hezká malá spona - proti origo Seiko oysteru, který mám také... A jsou fakt pěkně udělané, za tu cenu Rejži dělá US také, ale mě se líbí na minimu hodinek. A na Alpinistech to není... https://unclestraps.com/collections/sarb-alpinist-1/products/beads-of-rice-bracelet-for-sarb017-alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října před 9 minutami, horskjan napsal: Mě se líbí obojí, ale možná lehce víc jubi, jsou pak ty hodinky takové více "shiny". Nejlepší věc na těchto US náramcích je to zúžení na 16mm u spony a i hezká malá spona - proti origo Seiko oysteru, který mám také... A jsou fakt pěkně udělané, za tu cenu Rejži dělá US také, ale mě se líbí na minimu hodinek. A na Alpinistech to není... https://unclestraps.com/collections/sarb-alpinist-1/products/beads-of-rice-bracelet-for-sarb017-alpinist Tak paráda.. fakt všechny super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Jo, má ty Alpinisty Uncle pěkně "pokrytý" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Jojo, i ten president vypadá velice dobře a ze zkušeností s Citezen Tsuyosa vím, že je i pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se