Dokusan Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tak v době, kdy se začalo jednat o výstavě snad nemohlo být ani jisté, že nějaký "přeplatek" k dispozici bude, ne? Já si velice dobře pamatuji žádost o zprostředkování kontaktů neb jsem sám V Olomouci oslovil známého. Neměl ovšem zájem a dál jsem to nechal být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 To se zase řeší hovadiny... Vánoce se blíží... Dejme to nějaké charitě co působí na východě Ukrajiny, tak to bude mít alespoň trochu přesah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Proč na východě Ukrajiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Protože je tam prakticky válka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Pánové, ve mě to hlodá už týden a prostě se musím zeptat. Nešlo by nějak získat-koupit-zajistit to úžasný fialový triko co maj klucí?Omlovám se za dotaz ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Za mne také charita, konkrétní volbu nechám na většině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 pokud charitu tak prosim ucelove. konkretne danemu cloveku, zadne Kuře a jine nesmysly dekujipokud by se to melo dati nejake radoby charitativni organizaci tak bych rad sve penize zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Za me osobne jsem rad, kdyz se veci vyrikaji a vcas, abychom příští tyden se uz tesili jen na Vánoce a pripadne na to, jak nekomu udělat radost.. Pripomenu, pokud nekdo pozaduje poslat penize zpatky, ozvete se prosím (SZ nebo email), budu reagovat obratem.. Tato limitka je dilem a hlavnimi otci jsou little_w a jr_2010.. pocitam, ze do cca tydne se rozhodnou, který charitativní projekt je jim nejblizsi a pak to podle jejich instrukci pristi tyden zuraduji.. pokud se kluci neshodnou, tak podpoříme klidne i projekty dva :-) pokud mate nejake dalsi konkretni napady, tak je dejte najevo, at maji kluci dobrou predstavu.. ale nějaké konkrétní a realne.. Napriklad podpora rodiny nešťastne zesnuleho byvaleho moderatora Gilliuse je konkretni a realna vec.. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Pánové, ve mě to hlodá už týden a prostě se musím zeptat. Nešlo by nějak získat-koupit-zajistit to úžasný fialový triko co maj klucí?Omlovám se za dotaz !Napis SZ clenovi TOMASS.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Hlásím,že ta nenápadná taštička s kotvičkou a mým číslem už je také doma.Rozbalovačka bude v noci nebo zítra,nyní musím jet ještě do pryč.Rychlé poděkování členovi Daur za přiblížení limitky do Hradce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Napis SZ clenovi TOMASS.. :-)Děkuji pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No a než začneme hromadně v SZ TOMASSe otravovat, neuděláme nějakou hromadnou objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tak seznam na vlčí triko: 1. Saida - velikost?2. Rudykopalsson - velikost?3. Honza.manta - XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 1. Saida - velikost? 2. Rudykopalsson - 2 až 3XL 3. Honza.manta - XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Muzu se optat na kolik by to tricko vyslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tak seznam na vlčí triko: 1. Saida - velikost?2. Rudykopalsson - velikost?3. Honza.manta - XL4. Dokusan -L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Já prosím dopsat velikost L (dva kusy).. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No cenu asi musí dodat TOMASS, až sem nakoukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 pokud charitu tak prosim ucelove. konkretne danemu cloveku, zadne Kuře a jine nesmysly dekujipokud by se to melo dati nejake radoby charitativni organizaci tak bych rad sve penize zpetUrčitě chceme dát peníze konkrétní osobě (osobám) a určitě se na tom dohodneme tady společně. Nejsem si samozřejmě jistý, jestli se dokáže vyjádřit ke konkrétnímu výběru, v relativně krátkém čase, 100 lidí, tak snad to ti mlčící nechají na nás, každopádně bychom chtěli mít souhlas s použitím peněz pro tento účel, tedy, jak tu už zaznělo, vrátit mně / udělat někomu veselejší vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Určitě chceme dát peníze konkrétní osobě (osobám) a určitě se na tom dohodneme tady společně. Nejsem si samozřejmě jistý, jestli se dokáže vyjádřit ke konkrétnímu výběru, v relativně krátkém čase, 100 lidí, tak snad to ti mlčící nechají na nás, každopádně bychom chtěli mít souhlas s použitím peněz pro tento účel, tedy, jak tu už zaznělo, vrátit mně / udělat někomu veselejší vánoce. 400,- je nic, ale 40k uz muze opravdu nekomu hodne pomoci...jsem za to darovat nekomu konkretne Tak seznam na vlčí triko: 1. Saida - velikost?2. Rudykopalsson - velikost?3. Honza.manta - XL4. Dokusan -L5. Rodkopf - 1 M,1 L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se