Jump to content

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Recommended Posts

Přesnost šuplery po takovémto používání bude ohromující…V mládí  na praxi jsem si škrtnul hrotama na otvory plech, viděl mě při tom můj instruktor a dostal jsem takový pohlavek, že mi skříňka dala druhý. Prej abych si zapamatoval, že měřidlo neslouží k rýsovaní ani jako kladívko ani jako klíč….😜 

Evidentne instruktor vedel hovno o amfibiich  
Přesně. Prostě Amfibie se dovírají šuplerou, samozřejmě za normálního přístupu k tomuto typu zařízení. Nemá smysl k nim kupovat nástroj v ceně půlky hodinek Fertig

V 25. 10. 2021 v 10:25, Frostie napsal:

Přesně. Prostě Amfibie se dovírají šuplerou, samozřejmě za normálního přístupu k tomuto typu zařízení. Nemá smysl k nim kupovat nástroj v ceně půlky hodinek emoji3.png Fertig

naprostý souhlas ....

• 4 weeks later...
před 39 minutami, Honza.manta napsal:

Je to hnus velebnosti. S původním seriálem to nemá nic společného.

No jo no.  To je udel mladsi generace ktera ma v hodne velkém spektru mezery . 
Takovy čínský krtecek 😂

• 1 month later...

Toto vlákno som objavil nedávno a teraz som ho dočítal s veľkým záujmom. Asi to už nikoho nebude zaujímať po takom čase, ale musím tu napísať, že tá celá akcia okolo tejto limitky je úžasná, celé vlákno som prečítal na jeden šup a musím sa pokloniť organizátorom ako to fantasticky zvládli. Ten výsledok, je potom jedným slovom perfektný. Škoda, že som to celé prešvihol.