Návštěvník Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 tak gravírovaná tlapka je skvělá. ten vykřičník mi připomíná oko Saurona nebo něco, co tady nemůžu napsat, abych nedostal záhlavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tlapka opravdu vypadá výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Nějak jsem si ani nevšiml, že se opustila varianta potápěč Takže žádný výběr nebude a tohle je finální podoba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Každopádně to vypadá skvěle - já bych už nic neměnil.A za mně tlapka.A veliké díky za práci na limitce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Každopádně to vypadá skvěle - já bych už nic neměnil.A za mně tlapka.A veliké díky za práci na limitce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Za sebe take - jasnou volbou je na korunce tlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Gravírovaná tlapa je boží, ciferník bez subcifru je OK, nápis a vykřičník na 12 boží. Více vykřičníků by bylo jako více pruhů, více Adidas. Ksicht vlka v rámci technických možností a ceny OK, hlavně že má belomorku. Vypadá to jako celek podařeně, techniku uvnitř nejsem schopen posoudit. @little_w a JR_10: ještě by to chtělo render víka, prosím. A co řemen, máme nějakou představu? Kdo z místních nám to udělá? Nevypíšeme soutěž? Nebo to necháme individuálně? Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Co tam bude vyryte, to je tady: Vizualizaci tak peknou, jako udela JR, tu neumim. JR, slo by to udelat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dal jsem to ještě na hodinky, ale berte to s rezervou, je to jen omalovánka za 5 minut udělaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jirko, ten napad s tlapou na korunce je dobrej, uz to tady probehlo. Jen by bylo asi lepsi, kdyby to nebyl jen otisk vlci stopy, Vlk mel trosku jinou tlapu: Takze bych pouzil zjednoduseny obrys skutecne tlapy toho naseho vlka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jde o to, jak by to ve finále působilo v tom malém provedení, ta vlčí stopa je celkem charakteristická, je to otlak tlapy vlka a tím, že je rozdělená na víc objektů, tak vytváří 3D efekt, tohle je tlapa (obrazně řečeno) sama o sobě, aby to pak bylo dost signifikantní, nezaměnitelné třeba, já nevím, s kytkou nebo vemenem ale klidně to tam zkusím namontovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Já jsem pro originál tlapu vlka, ta poloruka mne moc neoslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Souhlas,taky mně ta "poloruka" přijde taková nemastná neslaná (divná) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 OK. U mne v pohode. Ale az zacnou rvat Nu-pagadi-puriste, tak je to na vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Vlčí tlapka je moc pěkná, ale jak už jsme si řekli na začátku v původním vlákně - nemá se seriálem vůbec nic společného. Co tam nechat jen číslo 50 nebo 69? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Napadlo mne ještě, zkusit na tu korunku dát nějak v náznaku toho zajíce, který vlka stále vytáčel, korunka se točí a její otáčení spouští reakci, chod hodinek, kruh by se uzavřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 To by bylo sice skvělý, ale obávám se, že technologicky to nezvládnou (tak aby bylo poznat, že je to vlastně zajíc)...ta origo vlčí vypadá nejlíp, ale ta spojitost tam není, to už by bylo lepší cigáro, ale zase by to byla korunka jak na limitku malborek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tak sem s grafickejma navrhama :-). Asi budes jeden z mala, co to zvladne udelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Moc se mi to líbí. Tlapka na korunce, dýnko i cifr. Také díky za práci s Meranomem, i když jsem měl obavy, zda to bez pořádné ruštiny půjde. Ale asi ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 ...rokz su zle !!!:..nie 16/69 ale 69/19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se