travex Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jestli myslíš dýnko, tak je to je pořadové číslo kusu, slovy šestnáctý ze šedesáti devíti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) To nejsou roky Edit: pozdě Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) No, ze zajíce by se na korunku vešel asi bobek jenom dvě poznámky : Vlk na dýnku je super, jako dýmkař vítám, že má dýmku, ale v seriálu ji měl snad jen jednou, ta bělomorka je klasika, ale zase to nedává smysl mít na cifru i na dýnku stejný motiv.Ve verzi s potápěčem, je to v pohodě, ale takhle se to dabluje. A druhá věc je ta stopa vlka na korunce. Tam bych se zcela přiklonil k Honzovi, nebo tam nedával nic.Páč s origo stopou vlka, animák vůbec nesouvisí a s tou origo stopou vypadá to jako skautské stopařské hodinky...... Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 A dát zajíce, nebo vlka se zajícem dohromady na dýnko? Nebo to už by bylo moc? Korunku bych asi nechal čistou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 V určité chvíli se zde na cifru laborovalo s umístěním loga chronomagu,ale již si nepamatuji důvody, ze kterých se od toho upustilo. To by na korunce možná nepůsobilo zle.Co se týče cifru a dýnka, tam jsem již maximálně spokojen a přílišné změny v koncepci bych již nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Naprosto souhlasím s Dokusanem. Cifr a dýnko bych považoval za definitivní (i když je škoda, že nevyšel ten scubavlk, to byl super nápad, bohužel se to nedotáhlo do konce).Na korunku buď nic nebo logo Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Logo chmagu na korunku není špatný nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak jsem ještě vytvořil, jen tak pro představu, nějaké varianty korunky se zajícem a logem chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 logo CHMG na korunce se mi zamlouvá více. Jak by se to mělo realizovat? Potiskem nebo broušením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Předpokládám, že gravírováním, nebo frézováním (odstraněním okolního materiálu z korunky), neznám jejich technoligické možnosti, ale logo vostoku ve 3D na korunce například mají. Potisku bych se jednak bál a potom to působí dost lacině, ta plasticita to o dost posunuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak on i ten zajic nevypada zas az tak zle, pokud to teda takhle technologicky zvladnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Předpokládám, že gravírováním, nebo frézováním (odstraněním okolního materiálu z korunky), neznám jejich technoligické možnosti, ale logo vostoku ve 3D na korunce například mají. Potisku bych se jednak bál a potom to působí dost lacině, ta plasticita to o dost posunuje.Právě proto jsem se ptal. Jsem také pro frézování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Kurňa, JR_2010, seš šikovnej jako sviňa, ty vizualizace jsou super. Ten zajíc vypadá jak zombie, zajaca ze seriálu v něm nepoznávám, takže raději Chronomag, ten vypadá dobře a tím, že je to logo kulatý, tak se na korunku podle mě dobře hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Mně se naopak ten zajíc libí, kdyby se dal opravdu vyrít tak, jak je na fotce, byla by to bomba. A než logo chronomagu, tak raději nic. Edit: logo chronomagu je normální ikonka hodin, takových je všude milion. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Já toho zajíce zkusil vytvořit tak, aby to vystihovalo ty základní rysy postavy a přitom to šlo nějak zrealizovat, vygravírovat, vyfrézovat, nebo já nevím co...Mě osobně to nepřijde úplně blbý, jasně, je to takový "dětský", ale patří to do příběhu. Ještě bych mu mohl udělat hubu, ale nechtěl jsem to moc komplikovat, už ty oči, nos a uši jsou dost velká komplikace... Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem mu zkusil udělat tu hubu... Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Je ti doufám jasné, že žádnou frézou nemůžeš v reálu dosáhnout toho, aby vypadal tak, jak na vizualizaci? Ty chloupky na bocích hlavy nepůjde udělat a ostré koutky úst také ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Jasně, nejsem technik, určitě tomu jde dát nějakou obdobnou formu (chloupky se propojí, obrys zachová, pusa nebude tak ostrá), je to omalovánka, výrobce řekne co umí a jestli to umí. Já nejsem ani grafik, dělám to jen pro představu, abychom tady jen nepsali, co asi by tam mohlo být a jak asi by to mohlo vypadat, ale aby to bylo i trochu vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) V pohodě, já jen jako strojař upozorňuji, aby bylo jasné, že některé detaily nebudou úplně ideální a v reálu to nakonec může vypadat jako velká nevýrazná machule...Pardon, malá nevýrazná machule Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak zase na druhou stranu ten tvar se dá, podle mne, celkem dobře vygravírovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se