Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Rusko neni automat, neda se tam hodit email a ocekavat hned odpoved... evidentne :) Nicmene vas presto potesim. Vcera vecer jsem konecne dostal odpoved od Dimitrije (dekuji Tittovi za preklad komunikace do Ruskeho jazyka... myslim, ze to byla ta rozhodujici posledni kapka). Tady to je:

???????-??, ? ??????? ????? ?? ???????????????.
????? ?????? ????? ????. 
????????? ?????? ?????????? ????????? ??? ??????? ?? 100 ????. 

?????? ?????????? ?? ?????? ??????? ? ???? ?? ?????. 

tedy cesky asi tohle:

"Konecne jsem dostal odpověď od majitele.
Hodinky se mohou nechat vyrobit. 
Pouze navrhují zvýšit počet nejméně na 100 kusů.

Dodatečné kusy bychom mohli prodávat na svých stránkách."

Tahle zprava me moc potesila! Muzeme se ted vyjadrit (spis musime) k tomu navrhovanemu zvyseni produkce. Na jednu stranu je dobre, ze z toho nevyplyva zadny zavazek a financni zatez pro nas - pokud by kusy 70-100 prodaval Meranom, je to na nem - ale na druhou stranu by to trochu pozbylo te "limitovanosti". Za sebe muzu rict, ze mi spadl kamen ze srdce, uz jsem mel chvilemi chut s tim seknout. A jestli to nakonec bude znamenat, ze na dynku bude xx/100 misto xx/69, to je mi v tuhle chvili uz docela jedno. Tohle reseni ma navic tu vyhodu, ze by se dostalo i na zajemce, kteri jsou momentalne "pod carou" jako nahradnici.

Druhe reseni je samozrejme trvat na 69 kusech. Podle me to ale muze znamenat, ze nektere dily se cenove navysi. Uz predem se avizovalo (cifernik), ze vyrobni sarze je vetsi, a cena by se proste rozpocitavala na 69 ks.

Jina reseni nez dve zminovana me nenapadaji... pokud jsem neco neprehlednul. 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skvělá zpráva.

Já osobně s vyšším počtem kusů nemám problém. Navíc když z nás polovina nakonec odpadne, tak to nebude znamenat konec limitky, ale hodinky které zbydou po odpadlících může rozprodat Meranom. Nebojím se, že by o to v Rusku nebyl zájem.

Odkaz ke komentáři

Na nic nečekejme a navyšme počet, já na to čekám jak na smilování, konečně bych se jakožto první náhradník dostal na řadu:-) A že by se případně možná prodalo pár kusů v Rusku? Vem to satan, hodinkám to na kráse neubere a na jedinečnosti podle mě moc taky ne(nebude jich tisíc, ale jenom sto), takže jděme do toho a buďme rádi, že to vůbec jde:-)

Odkaz ke komentáři

To je potom taková limitka nelimitka. Když budeš mít na dýnku třeba 05/50 a vědět, že existuje dalších 50ks volně v prodeji, tak to vlastně zpochybňuje to číslování.

Ale asi bych se z toho neposral.

Elton to tak, myslím, dělá běžně, ne?

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Tech 30 navic by melo mit jine dynko, kdyz uz. Bez cislovani a asi nejak zjednodusene nebo proste jine. Chtel jsem napsat klidne i ciste dynko, ale z pohledu Meranomu to bude "Specialni Edice" tak jako tak... takze nejake info na dynku to chtit bude.

Porad mi prijde nejjednodussi navysit na 100. Ale dneske se asi nedam brat vazne. :D Pote, co jsem se vnitrne uz smiroval s moznosti neuspechu v prvni fazi, jsem v mirne euforii... potrebuji zchladit hlavu.

Odkaz ke komentáři

Čísloval bych normál do stovky se stejným dýnkem (aby taky ne, když jsem náhradník že jo:-) ), ale když se dostanu na řadu s kusem bez čísla, tak to beru všema deseti, lepší než nic. A když by vyšlo navýšení, tak dle ceny bych si možná vzal druhej kus pro ženu, ať v tom Rusku toho zbyde co nejmíň:-)

Odkaz ke komentáři

Výborné zprávy. nemám žádný problém s navýšením počtu vyrobených kusů na 100.

Číslování je otázka. Ten konkrétní počet má jistý symbolický význam. Buď se vzdát té symboliky a číslovat 1-100/100 nebo symboliku zachovat a počet kusů navíc nečíslovat.

Přikládám se spíše ke druhé variantě

Odkaz ke komentáři

Skvělá zpráva, mám z toho radost! Nemám problém s limitkou s navýšeným počtem kusů na 100 a přikláněl bych se spíše k variantě číslování do 100, než dělat variantu s jiným dýnkem nebo bez číslování. Ale pokud většina rozhodně jinak, rozhodně s tím budu ok také.

Odkaz ke komentáři

nebo napsat jenom něco jako vyrobeno 100 ks a nechat to bez konkrétních čísel, taky možnost, rozhodně bych byl radši mít to dýnko jako ostatní (ať už s číslem či bez), ale jak jsem říkal beru vše:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...