Maro Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) AdaMoss: řešit to určitě budu, přijde mi debilni, aby hodinky dorazily v poskrabane krabičce (to jsem odhalil az když jsem je doma balil) a s vlásečnicema na novem pouzdře. Zkusim se dostat ještě dnes k nafoceni a poslání na paní Kminkovou, ale spis to vidím na sobotu. Poslu pak klidně do sz Edit to pilina: já dneska narychlo objednal canvas z watchgecko s prioritní poštou tak uvidíme, kdy dorazí. Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Krabici mam podrenou taky, ale tim, ze je bez loga, tak jsem myslel, ze na me vysla nejak reklamovana u dodavatele Ale krabice me nechava v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ppl mi dorazilo gratis,ale platil jsem doplatek převodem dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 První dojmy pozitivní. Mám je na ruce nějakou tu hodinu a jsou velmi příjemné. Komu jsem je zatím ukázal, doslova se rozplýval nad tím, jak jsou pěkné. Upřímě řečeno, nečekal jsem že budou až tak moc hezké :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Může mi někdo z těch, kteří zmiňují vlásečnice poslat detail do PM? Budete to nějak řešit nebo ne?iPhonem to nevyfotim... Ja mam asi 2 jemne a pak nejake tecky. Vse je videt jen pod ledkou a to jeste pod urcitym uhlem. Resit to rozhodne nebudu, i kdyz jsem detailista. Nakonec by to prislo mozna horsi, nez predtim. Mel bych delat vystupni kontrolu... Posli mi nejake foto do SZ. Ovsem jestli to nejsou vrypy tak bych to neresil. Oni budou muset odstrojit cele hodinky a projet to pouzdro na kartaci. Vlasecnici, pokud si nesika, udelas i pri baleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 První dojmy pozitivní. Mám je na ruce nějakou tu hodinu a jsou velmi příjemné. Komu jsem je zatím ukázal, doslova se rozplýval nad tím, jak jsou pěkné. Upřímě řečeno, nečekal jsem že budou až tak moc hezké :-)Take jsem byl vice nez mile prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Mam na spodni strane pouzdra take par, respektive tri drobne vlasecnice. V te tme v Kotve jsem si jich nevsiml, az doma a po upozorneni jednoho clena. Napsal jsem to pi.Kminkove, ale ze bych je kvuli tomu nekam posilal to se mi nechce, protoze se obavam, ze by to bylo akorat horsi. Krabicku mam taky bez loga a trochu mne to prekvapilo.Jinak vzal jsem je s original gumou a DLC sponou s logem Prim a to vypada skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Jak uz tady nekdo zminil, tak ty rucky jsou fakt paradni. Vlastne cely vypadaj uzasne a jsem rad, ze jsem se pridal. Taky velky dik tem co se podileli jak na priprave limitky, Lamiczka, tak na servisu strojku, Valjoux. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Jop, rucky jsou hodne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Fakt sa vam podarili. Na fotkach vyzeraju super a verim, ze na zivo budu este krajsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tak uz je mam take, hodinky vypadaji skvele, lepe nez na fotkach, mam gumu z Eltonu s cernou sponou a padne jim super. Trochu me mrzi krabicka bez loga.Chtel bych take podekovat Lamiczkovi za organizaci, musela to byt neskutecna prace a Valjouxovi za servis strojku. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Těším se na fotky pánové, vydržím do 24. Ať Vám dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 dajte dajake to foto pre vahavce do druhej limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 dajte dajake to foto pre vahavce do druhej limitky Souhlas, jsem načnutej už nějaký ten měsíc a potřebuju dopostrčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Fotit se nesmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Fotit se nesmi Fotit sa smie. Nesmie sa to tu davat )) Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Fotit snad ano, nesmi se verejne publikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jak nesmí, můžu cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Prosím prosím foto do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Já už se tam nedostanu- psali mi až dnes. Musím to nechat mezi svátky. Za každou fotku do SZ budu vděčný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se