Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

AdaMoss: řešit to určitě budu, přijde mi debilni, aby hodinky dorazily v poskrabane krabičce (to jsem odhalil az když jsem je doma balil) a s vlásečnicema na novem pouzdře. Zkusim se dostat ještě dnes k nafoceni a poslání na paní Kminkovou, ale spis to vidím na sobotu. Poslu pak klidně do sz

Edit to pilina: já dneska narychlo objednal canvas z watchgecko s prioritní poštou tak uvidíme, kdy dorazí.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může mi někdo z těch, kteří zmiňují vlásečnice poslat detail do PM? Budete to nějak řešit nebo ne?

iPhonem to nevyfotim... Ja mam asi 2 jemne a pak nejake tecky. Vse je videt jen pod ledkou a to jeste pod urcitym uhlem. Resit to rozhodne nebudu, i kdyz jsem detailista. Nakonec by to prislo mozna horsi, nez predtim. Mel bych delat vystupni kontrolu... Posli mi nejake foto do SZ. Ovsem jestli to nejsou vrypy tak bych to neresil. Oni budou muset odstrojit cele hodinky a projet to pouzdro na kartaci. Vlasecnici, pokud si nesika, udelas i pri baleni...

Odkaz ke komentáři

Mam na spodni strane pouzdra take par, respektive tri drobne vlasecnice. V te tme v Kotve jsem si jich nevsiml, az doma a po upozorneni jednoho clena. Napsal jsem to pi.Kminkove, ale ze bych je kvuli tomu nekam posilal to se mi nechce, protoze se obavam, ze by to bylo akorat horsi. Krabicku mam taky bez loga a trochu mne to prekvapilo.

Jinak vzal jsem je s original gumou a DLC sponou s logem Prim a to vypada skvele.

Odkaz ke komentáři

Tak uz je mam take, hodinky vypadaji skvele, lepe nez na fotkach, mam gumu z Eltonu s cernou sponou a padne jim super. Trochu me mrzi krabicka bez loga.

Chtel bych take podekovat Lamiczkovi za organizaci, musela to byt neskutecna prace a Valjouxovi za servis strojku. Diky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...