Přejít na obsah

SEIKO dle vašich představ

afrikab

Doporučené příspěvky

Ja kdyz jsem stare vlakno cetl, tak jsem docela litoval. Limitku Chronomagu bych rad mel, ale treba Prim bych asi nezaplatil.

Primlouvam se za oziveni...

Kdo si to vezme na starost? Já za sebe můžu říct, že pokud se to někam pohne, tak objednám dva kusy ( kdo má pořád vymýšlet nějaký dárky ). Chci něco ulítlýho s kalibrem Seiko. Bez označení, 200WR, day-date, barva asi čená, tvar pokud možno klasický, luneta otočná. Kaučuk nebo NATO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S limitkama mam nulove zkusenosti, asi to moc nevytrhnu.

Byt po mem, necham z kalibru odstranit DAY+DATE kotoucky. A cifernik samozrejme bez okenek.

At je to ciste a prehledne. Ikdyz je mi jasne ze tento navrh asi krom me nikdo nepodpori.

Jinak skeletove rucky beru jako samozrejmost:-)) Zrovna tyhle se mi libi moc.

Fotku jsem si drze pujcil od McQuacka

post-3003-1215527355.jpg

Odkaz ke komentáři

Kdo si to vezme na starost? Já za sebe můžu říct, že pokud se to někam pohne, tak objednám dva kusy ( kdo má pořád vymýšlet nějaký dárky ). Chci něco ulítlýho s kalibrem Seiko. Bez označení, 200WR, day-date, barva asi čená, tvar pokud možno klasický, luneta otočná. Kaučuk nebo NATO.

Já bych se s jedním kusem klidně přidal. Jen by se o to někdo (??? Kubson ???) musel postarat.

Odkaz ke komentáři

Já bych se s jedním kusem klidně přidal. Jen by se o to někdo (??? Kubson ???) musel postarat.

kubson by se postaral, ale není schopen moderovat xx stránkovou rozpravu na téma ideální podoba modifikovaného seika

a rovnou bych dodal, že aby to vypadalo co k čemu, bude to stát nějaké peníze, imo dostat se pod deset tisíc (při zde navrhovaných úpravách), půjde dost těžce

Odkaz ke komentáři

nejhorší je, že každej má svoji úplně jinou představu a najít kompromis - navíc aby k něčemu vypadal... :rolleyes:

Treba u me je nejhorsi ze po prohlednuti par stranek s vytunenyma Seikama se ani nemusim dohadovat s ostatnima clenama, staci jak se porad dohaduju sam se sebou :sad01_anim:

Kdyz ono tech moznosti a kombinaci je tolik ze by jeden zcvoknul. Proc nemaji hodinky cifernik a rucky bezne na obou stranach pouzdra? Ze by se zkombinovali alespon dve variace :smile_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Treba u me je nejhorsi ze po prohlednuti par stranek s vytunenyma Seikama se ani nemusim dohadovat s ostatnima clenama, staci jak se porad dohaduju sam se sebou :sad01_anim:

Kdyz ono tech moznosti a kombinaci je tolik ze by jeden zcvoknul. Proc nemaji hodinky cifernik a rucky bezne na obou stranach pouzdra? Ze by se zkombinovali alespon dve variace :smile_anim:

A jednoduchým stiskem tlačítka by se mohly prohodit ručky mezi jednotlivými ciferníky. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Karbonovej cifernik - super reseni

Kdyz uz by tam datum musel byt, co ho sladit barevne s vterinovkou?

Myslim ze treba modra by nemusela byt spatna. Cervena je asi nej, ale to uz by asi bylo kopiravani, coz?

post-3003-1215686698.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi bych se mel zeptat v jinem vlakne, ale ono to souvisi. Jsou prumery kalibru Seiko stejne, daji se v pouzdrech zamenit? Nemuzu si pomoct, ale me se nejvic libi pouzdro od Monstru a kalibr 6R15. Co myslite, da se to slozit dohromady???

Odkaz ke komentáři

Díky za tem odkaz, taky by mne zajímala netradiční modifikace Seiko :)

Tady: http://www.bobthayerjr.com/index.htm

Psal jsem mu, odpovídá rychle a ochotně na cokoliv. Ciferník ti udělá ze svého, nebo mu můžeš poslat svůj (nebo klidně celé hodinky).

Já mám v plánu jeho bílý White Ice Monster.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...