little_w Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Takhle si udelame pamatecni modikafikaci svych stavajicich nebo novych (ja Seiko Landmonster) a vsichni budou spokojeni. cody, jakou modifikaci Landmonster by sis nechal udelat? to me zajima. ja si na svoje SNM035 jen nechal dat nove sklo s vnitrnim AR a nenapada me nic, co by jim jeste chybelo nebo je mohlo jeste vylepsit. ale ta myslenka me zaujala, takze se ptam uplne vazne.
onney Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Narazil jsem na tento odkaz již z doby minulé... Setkal se letos někdo s tímhle typem, pošlete link? Líbí se mi, vyzkoušel bych je. S dovolením foto od Viktora. Do něčeho podobného klidně půjdu.
patris Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Do něčeho podobného klidně půjdu. financ sice poslal odkazy, ale nejsem zrovna tuningář, ani čas na to moc nenajdu. Proto bych rád již zkompletované, ale nevím, kam se otočit...
Dantechno Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Bud muzes zkusit zkontaktovat Harolda na yobokies@yahoo.com.hk - staci mu poslat foto a on ti rekne jestli je schopny to udelat / jestli ma aktualne vsechny dily. Jinak tohle uz neni zadna limitka , tehle upravy je po svete docela dost
onney Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Bud muzes zkusit zkontaktovat Harolda na yobokies@yahoo.com.hk - staci mu poslat foto a on ti rekne jestli je schopny to udelat / jestli ma aktualne vsechny dily. Jinak tohle uz neni zadna limitka , tehle upravy je po svete docela dost To je naprostá pravda. Já jen, že se mi to líbí. Kdyby limitku, ubíral bych se podobným směrem - divers
xnokiax Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 ak tu taka podobna tema s seikom je sa ospravedlnujem a prosim presunut. videl som tu podobnu temu s PRIM. nasiel som par upravenych hodiniek na predaj tak sa chcem spytat na vas nazor. prve su tieto: http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,16508.0.html tieto sa mi celkom pacia. vyzeraju decentne a mozno ta sekundovka lepsie ako original (oplati sa to kupit alebo sa to povazuje za daky zlepenec ? novye vnutro) http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,16507.0.html pri tychto monster zaujimavy napad s otocenim: http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,16569.0.html
lub Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 To je naprostá pravda. Já jen, že se mi to líbí. Kdyby limitku, ubíral bych se podobným směrem - divers do tědlech 007 bych taky šel, přestože mi úpravy diversek nejsou úplně po chuti, tak tyhle vypadají parádně. trochu do MM a sumo, působěj hodnotně, hlavně ten ciferník. asi bych si nechal dát i jinou vložku lunety. kdyby byla ochota dohodnout se na limitce (třeba 20-ti kusů..?), byl bych pro. dá se vyrazit nápis nebo aspoň číslo třeba na pouzdro nebo dýnko?
Dantechno Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Spis na ten cifernik laserem. To asi bude nejlevnejsi. ale se mnou asi nepocitejte......
onney Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Spis na ten cifernik laserem. To asi bude nejlevnejsi. ale se mnou asi nepocitejte...... Nejsi zastáncem předělávek?
onney Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 do tědlech 007 bych taky šel, přestože mi úpravy diversek nejsou úplně po chuti, tak tyhle vypadají parádně. trochu do MM a sumo, působěj hodnotně, hlavně ten ciferník. asi bych si nechal dát i jinou vložku lunety. kdyby byla ochota dohodnout se na limitce (třeba 20-ti kusů..?), byl bych pro. dá se vyrazit nápis nebo aspoň číslo třeba na pouzdro nebo dýnko? Jinak taky to vidím na ciferník. Na pouzdro by to zvedlo cenu hodinek o velkou částku. Tak co, lube, nezkusíme rozjet limitku? :-)
Dantechno Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Zastancem jsem. Jednu mam v behu Aktualne me dalsi nijak nelaka. Tim laserem by se mohlo udelat docela presne logo chronomagu + nejaky ten limitka napis. Nemam s tim zkusenost jen mne to napadlo...
lub Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 nezkusíme rozjet limitku? :-) teď boužel nebudu mít čas se tomu aktivně věnovat, ale pokud by byl zájem více lidí, tak se přidám. a jestli by šel na ciferník jednoduchý nápis třeba CHRONOMAG L.E., tak by to bylo super.
onney Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 teď boužel nebudu mít čas se tomu aktivně věnovat, ale pokud by byl zájem více lidí, tak se přidám. a jestli by šel na ciferník jednoduchý nápis třeba CHRONOMAG L.E., tak by to bylo super. mám toho teď hodně ve škole, ale v létě se pokusím tomu věnovat. Kdyby se chtělo někomu dřív, klidně může :-) A co ručky a luneta? jak by sis představoval toto? Já jsem chtěl vždy zkusit jednu ručku barevnou. Takový plongeur style. Neříkám přímo tuto barvu, ale prostě nějakou barvu :-) Pokud by byl cifr jednoduchý, bylo by to zajímavé.
Dantechno Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Nechci vam do toho mrmlat ale co rikate na tenhle. Aktualne super cena, velkej prostor na cifru pro logo/napis a hlavne plasticke indexy - nevypada tak plochy a levny. za 160 USD nakoupit SKX007 , pak nejaky rucky, safir a mozna vlozku do lunety. Mozna nejakejch 300 USD komplet. http://www.10watches.com/apps/webstore/products/show/544926
lub Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Pokud by byl cifr jednoduchý, bylo by to zajímavé. jasně, buď lesklé indexy a ručky - střízlivý decentní ve stylu MM, nebo naopak jak uvádíš - takový outdoor styl s čistým cifrem. akorát u ruček se mi víc líbí stejný tvar. nebo se na limitku vyprdnu a to udělám jednoduše - na ebay koupím 007, přikoupím ručky, cifr a lunetu a možná safír a svěřím to mechanovi.
onney Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 jasně, buď lesklé indexy a ručky - střízlivý decentní ve stylu MM, nebo naopak jak uvádíš - takový outdoor styl s čistým cifrem. akorát u ruček se mi víc líbí stejný tvar. nebo se na limitku vyprdnu a to udělám jednoduše - na ebay koupím 007, přikoupím ručky, cifr a lunetu a možná safír a svěřím to mechanovi. Taky je to možnost :-)
xnokiax Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 ja asi vezmem tieto Seiko SKX007 rebuild as a SKXA53. dava mi ich za 245$ co nie je vela podla mna ked hodinky stoja 155 + remienok 79= 234$ a este je vymeneny ciselnik, datuny a chapter (neviem po slovensky nazov) mozno este vymenim zadny kryt za priesvitny a zatial bude stacit
cody Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Doporucuju jeste zvazit moji variantu. Prectete si poslednich par stranek... nechci byt po ranu negativni, ale v limitku Seika neverim. Ne ted. Zato modifikace by znamenala jen - hromadnou objednavku individualnich komponent, zaslani hodinari uz s hodinkama v pytliku spolu s dilama a popisem upravy, oznaceni pametnim napisem, predani u piva. Tohle ja povazuju za realne. Co vy na to? Muzeme si zalozit separatni vlakno jen k modikaci. At se tu nepletou hrusky s jogurtama. cody, jakou modifikaci Landmonster by sis nechal udelat? to me zajima. ja si na svoje SNM035 jen nechal dat nove sklo s vnitrnim AR a nenapada me nic, co by jim jeste chybelo nebo je mohlo jeste vylepsit. ale ta myslenka me zaujala, takze se ptam uplne vazne. Uplne vazne - day/date ustroji pryc, cifr neco jako muj avatar hlavne bez okenka, rucky jeste hledam, u lunety jeste vaham. Ve finale tah pryc a bud silikon nebo kuze. Se sklem u Seika jsem maximalne spokojen. Pane mi rikali nebo rikaji nekolikery Monstra, Samuraje, 5ky, 007ky, Suma a ted Landmonstra -se sklem nikdy problem. Safir maji vsici, haldex jen Seiko:-))))
financ Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Doporucuju jeste zvazit moji variantu. Prectete si poslednich par stranek... nechci byt po ranu negativni, ale v limitku Seika neverim. Ne ted. Zato modifikace by znamenala jen - hromadnou objednavku individualnich komponent, zaslani hodinari uz s hodinkama v pytliku spolu s dilama a popisem upravy, oznaceni pametnim napisem, predani u piva. Tohle ja povazuju za realne. Co vy na to? Muzeme si zalozit separatni vlakno jen k modikaci. At se tu nepletou hrusky s jogurtama. Uplne vazne - day/date ustroji pryc, cifr neco jako muj avatar hlavne bez okenka, rucky jeste hledam, u lunety jeste vaham. Ve finale tah pryc a bud silikon nebo kuze. Se sklem u Seika jsem maximalne spokojen. Pane mi rikali nebo rikaji nekolikery Monstra, Samuraje, 5ky, 007ky, Suma a ted Landmonstra -se sklem nikdy problem. Safir maji vsici, haldex jen Seiko:-)))) Neber to jako flame, ale moje Seika mají Hardlex. Haldex je viskozní spojka od Škodovky. Tu mám ve Scoutovi :-))) edit: smailík Upraveno 13. března 2011 uživatelem financ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se