Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli to tady chapu dobre, te modifikace se nakonec ujme kluk od vedle?

Nevim o jakem modu ted mluvis ale ja jsem svuj dokoncil viz. foto vyse.... :)

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Dobry den,zajimal by me Vas nazor na tento mod od Harolda(SKX033K / 16610),urcite ho vsichni znate,je to nositelny nebo je to spise "prasarna" ? podobnost z RLX je vice nez jasna ,osobne se mi tento mod libi,ale porad mam rozporuplne pocity,jestli uz to hranici bud s fake nebo poutovou napodobeninou,nebo to je vse OK,tak by me zajimal nazor "vetsiny"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dobry den,zajimal by me Vas nazor na tento mod od Harolda(SKX033K / 16610),urcite ho vsichni znate,je to nositelny nebo je to spise "prasarna" ? podobnost z RLX je vice nez jasna ,osobne se mi tento mod libi,ale porad mam rozporuplne pocity,jestli uz to hranici bud s fake nebo poutovou napodobeninou,nebo to je vse OK,tak by me zajimal nazor "vetsiny"

hele, vždycky je to o tom jestli se ti ta verze líbí a současně jestli ti nebude vadit ji nosit- to že je tam ta podobnost je koneckonců problém mnoha modifikací. Já bych například s tou černou verzí problém neměl (i když taky to není úplně můj styl). Od Harolda jsem si pořídil "Planet Monsta" a jsem s nima velice spokojenej (jednání opravdu seriózní!).

A když už jsme v sekci Seiko modifikací, tak přidám i svůj kousek.

Posted Image

Odesláno

Vím,že to do Seika nepatří,ale podívej se,lexo na Steinharty.Seiko není jediné,kdo se trochu přiživí.

oprava: NEDELA to Seiko. nemyslim, ze se Seiko na cemkoliv zivi, krome vlastnich napadu a technologii. tady je rec o upravach treti strany, spojovat s tim oficialne Seiko, to opravdu nejde. jen takova technicka poznamka.

Odesláno

vlákno na WUS plný seiko modifikací.

zrovna něco plánuju a tohle je silnej zdroj inspirace.

pokud tenhle odkaz už tady je, tak se omlouvám, nečetl jsem to znova všechno.

Co nového máš za LUBem? :-) Doma mám všechno s černým ciferníkem a dostávám chuť na nějaké Seiko se světlým cifrem

Odesláno

Co nového máš za LUBem? :-) Doma mám všechno s černým ciferníkem a dostávám chuť na nějaké Seiko se světlým cifrem

nic velkýho. chci nový ručky na 007 a rozhoduju se mezi typem 6105 a dagger.

pak bych rád výhledově modifikoval SNZG17 - pilotní ručky a ciferník.

ale nejdřív musím prodat g-šoky, abych ospravedlnil další zbytné výdaje..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...