Dantechno Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Jestli to tady chapu dobre, te modifikace se nakonec ujme kluk od vedle? Nevim o jakem modu ted mluvis ale ja jsem svuj dokoncil viz. foto vyse....
lub Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 nekupovali jste někdo náhodou sklo na monstra? zajímalo by mě kde nejlépe, za kolik, jestli safír..díky moc.
lexa Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Dobry den,zajimal by me Vas nazor na tento mod od Harolda(SKX033K / 16610),urcite ho vsichni znate,je to nositelny nebo je to spise "prasarna" ? podobnost z RLX je vice nez jasna ,osobne se mi tento mod libi,ale porad mam rozporuplne pocity,jestli uz to hranici bud s fake nebo poutovou napodobeninou,nebo to je vse OK,tak by me zajimal nazor "vetsiny" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 uz samotny original v zelenom je ... no, povedzme ze dostatocne divny, a toto radsej nekomentujme
sashator Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Dobry den,zajimal by me Vas nazor na tento mod od Harolda(SKX033K / 16610),urcite ho vsichni znate,je to nositelny nebo je to spise "prasarna" ? podobnost z RLX je vice nez jasna ,osobne se mi tento mod libi,ale porad mam rozporuplne pocity,jestli uz to hranici bud s fake nebo poutovou napodobeninou,nebo to je vse OK,tak by me zajimal nazor "vetsiny" hele, vždycky je to o tom jestli se ti ta verze líbí a současně jestli ti nebude vadit ji nosit- to že je tam ta podobnost je koneckonců problém mnoha modifikací. Já bych například s tou černou verzí problém neměl (i když taky to není úplně můj styl). Od Harolda jsem si pořídil "Planet Monsta" a jsem s nima velice spokojenej (jednání opravdu seriózní!). A když už jsme v sekci Seiko modifikací, tak přidám i svůj kousek.
Jezevcik2 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Vím,že to do Seika nepatří,ale podívej se,lexo na Steinharty.Seiko není jediné,kdo se trochu přiživí.
Qwuiddo Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 DD, ta zelena seika jsou uzasna. Daji se prosim nekde koupit ? Mozna by byly hezke i v modre. Dekuji!
little_w Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Vím,že to do Seika nepatří,ale podívej se,lexo na Steinharty.Seiko není jediné,kdo se trochu přiživí. oprava: NEDELA to Seiko. nemyslim, ze se Seiko na cemkoliv zivi, krome vlastnich napadu a technologii. tady je rec o upravach treti strany, spojovat s tim oficialne Seiko, to opravdu nejde. jen takova technicka poznamka.
financ Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 DD, ta zelena seika jsou uzasna. Daji se prosim nekde koupit ? Mozna by byly hezke i v modre. Dekuji! Zkus tohle: yobokies.com 10watches.com
Quido Morava Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Co je toto ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dobrá otázka! (a dobrý postřeh) ...totéž je vidět i naproti
lub Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 vlákno na WUS plný seiko modifikací. zrovna něco plánuju a tohle je silnej zdroj inspirace. pokud tenhle odkaz už tady je, tak se omlouvám, nečetl jsem to znova všechno.
financ Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 vlákno na WUS plný seiko modifikací. zrovna něco plánuju a tohle je silnej zdroj inspirace. pokud tenhle odkaz už tady je, tak se omlouvám, nečetl jsem to znova všechno. Co nového máš za LUBem? :-) Doma mám všechno s černým ciferníkem a dostávám chuť na nějaké Seiko se světlým cifrem
lub Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Co nového máš za LUBem? :-) Doma mám všechno s černým ciferníkem a dostávám chuť na nějaké Seiko se světlým cifrem nic velkýho. chci nový ručky na 007 a rozhoduju se mezi typem 6105 a dagger. pak bych rád výhledově modifikoval SNZG17 - pilotní ručky a ciferník. ale nejdřív musím prodat g-šoky, abych ospravedlnil další zbytné výdaje..
Dantechno Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Tak dnes dorazily z atelieru Knespl a Majzlik... zatim jen jedno hnusny informacni foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Ten cifr je modry? Nebo je to modry AR na hnusnym informacnim fotu?
Dantechno Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Ty hodinky snad nejdou vyfotit, leskne se to jak psi kulky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se