Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 581
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Sorry, za OT prispevok.

Ale nie je tu niekto, kto by dokazal dat na tento model: http://www.azwatch.cz/hodinky/se153a-seiko-flieger-2-safari-dial-a vacsiu korunku? Taka, ktora by sa k tomu proporcionalne hodila? Terajsia sa mi zda nejaka mrnava. Potom by to boli hodinky podla mojho gusta :D

Vdaka za info.

Piste SZ.

P.S. hodinky este nevlastnim.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

na to bych moc nespoléhal. tehdá jsem sháněl novou korunku na monstra a jedinou, kterou jsem sehnal byla z 007 a nesedělo to. hlavně tyhle SNZG mají matné pouzdro a odpovídající korunka by se asi těžko hledala.

Odesláno

na to bych moc nespoléhal. tehdá jsem sháněl novou korunku na monstra a jedinou, kterou jsem sehnal byla z 007 a nesedělo to. hlavně tyhle SNZG mají matné pouzdro a odpovídající korunka by se asi těžko hledala.

Vsak tam pisu " pro predstavu" - chtel jsem jen priblizit jak je korunka resena...

Odesláno

Vsak tam pisu " pro predstavu" - chtel jsem jen priblizit jak je korunka resena...

já taky neměl na mysli konkrétně tuhle šroubovací, to je jasný. jen, že díky tvaru a povrchu pouzdra nemusí sedět ani z žádných jiných seiko 5.
Odesláno

Pečlivě jsem si prohlédl všech 10 stránek s příspěvky a doufal jsem, že mě něco zbaví už dlouho zakořeněného pocitu.

Nepovedlo se.

Je to jen můj názor, ale osobně si myslím, že cokoliv měnit na Seikách je krok bokem, ale spíš vzad.

Např. SKX007 jsem měl dvoje. Jedny nové singáče a jedny japonské klasiky z let 70tých s vodotěsností 150 m.

Pokaždé jsem na nich mohl oči nechat. Byly prostě naprosto dokonalé!

Nemohu si prostě pomoci, ale individualita na japonské klasice prostě ne.

Abych staviteli nekřivdil - dost se mi líbily ty zelené monstery v teflonové úpravě na zulu řemenu - jako celek.

Nechci nikoho dráždit, jen mě zajímá co vy na to.

Seiko jede!

BB

Odesláno

Pečlivě jsem si prohlédl všech 10 stránek s příspěvky a doufal jsem, že mě něco zbaví už dlouho zakořeněného pocitu.

Nepovedlo se.

Je to jen můj názor, ale osobně si myslím, že cokoliv měnit na Seikách je krok bokem, ale spíš vzad.

Např. SKX007 jsem měl dvoje. Jedny nové singáče a jedny japonské klasiky z let 70tých s vodotěsností 150 m.

Pokaždé jsem na nich mohl oči nechat. Byly prostě naprosto dokonalé!

Nemohu si prostě pomoci, ale individualita na japonské klasice prostě ne.

Abych staviteli nekřivdil - dost se mi líbily ty zelené monstery v teflonové úpravě na zulu řemenu - jako celek.

Co člověk, to názor. Já za sebe zase musím říct, že pro mě jsou Seika tou nej volbou pro customizaci. Vlastnil jsem taky jedny klasiky 7002, ale po chvilce mě přestal bavit cifr. Dlouho jsem vybíral v celé produkci Seika a až právě modifikace mě uspokojila. Přijde mi, že to Seiko dělá až skoro cíleně- není snad jiná značka, která by měla v různých sériích navzájem tak kompatibilní díly

Odesláno

Nepovedlo se.

v podstatě se s tvým názorem shoduju. naprostá většina modifikací je krok mimo. ono není záměr udělat si ty hodinky hezčí, je to spíš o pocitu, že mám něco jinak než ostatní a o radosti z bastlení :). proto zatim furt váhám a pokud budu modifikovat, tak jen minimálně. ono se to většinou asi brzo okouká.

hlavně 007/009, monstra, suma a podobný klasiky jsou dokonalý tak jak jsou, to je bez debat.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Pozor , Harold ma konecne vlozku do lunety na seiko Samurai !! Je to ta nejcitlivejsi cast techto hodinek a na vetsine je poskrabana - drive nesla sehnat a kdyz, tak za nekrestansky *****.....

Zatim pouze cerna...

Tady je info : ZDE

Odesláno

Co člověk, to názor.............Přijde mi, že to Seiko dělá až skoro cíleně- není snad jiná značka, která by měla v různých sériích navzájem tak kompatibilní díly

nie ze skoro cielene ale cielene. standardizacia dielov a suvisiaca kompatibilita je jedna zo zakladnych zasad nakladovej efektivnosti pri tak sirokej palete modelov ako ma Seiko. Ergo ked chce vyrobca vyrabat nakladovo efektivne a kvalitne, musi ist do objemu, ale aby sa vyvaroval "prekvapeni" vo vyrobe, unifikacia dielov mu vyrazne ulahcuje zivot - a nasledne aj zakaznikom. A okrem toho - co je dobre a osvedcene tak menit proste netreba :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...