financ Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Doporucuju jeste zvazit moji variantu. Prectete si poslednich par stranek... nechci byt po ranu negativni, ale v limitku Seika neverim. Ne ted. Zato modifikace by znamenala jen - hromadnou objednavku individualnich komponent, zaslani hodinari uz s hodinkama v pytliku spolu s dilama a popisem upravy, oznaceni pametnim napisem, predani u piva. Tohle ja povazuju za realne. Co vy na to? Muzeme si zalozit separatni vlakno jen k modikaci. At se tu nepletou hrusky s jogurtama. K téhle formě "limitky" bych se i připojil. Navrhuju ještě sjednotit model hodinek např na nejdostupnější SKX007/009, a u koho se bude objednávat (yobokies, 10watches...). Kdo se ujme objednávky?
xnokiax Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 nechcem sa tu nikomu do toho miesat ale ked som videl cisty cifernik u Noaha tak ma mapadlo preco nenajst niekoho kto na to urobi tlac sietotlacou a vymenenie moze byt u hoci akeho hodinara. popripade aj rucicky. len moj nazor
fonda Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Jeste jsem tu nevidel zmodovany SKX171 (treba tyhle http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?mod=103&action=1&id=1149719526 ) nekde na netu se taky povaluje foto techhle hodinek s MM ruckama, taky nadhera. Na SKX171 je dost pekny cifr uz od zakladu s plastickyma indexama, staci jen vymenit rucky a lunetu (pripadne sklo) a pekny hodinky jsou na svete. Osobne uvazuji o koupi Seiko sumo, nebo si nechat pekne upravit prave SKX171.
Dantechno Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 To je klasicky PMMM mod - mel ho treba mimo jine Baker...
fonda Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 To je klasicky PMMM mod - mel ho treba mimo jine Baker... vubec jsem netusil ze tenhle mod ma svoje "oficialni" jmeno, tak zas je clovek o neco chytrejsi a je znat ze jsem zde na foru jen kratce Kazdopadne co se mi odporoucely moje 13 let stare Seiko 5 (7S26-3210) a zacal jsem shanet nove hodinky, me tohle forum a hlavne Seiko divery (vubec divery vseobecne) totalne dostalo:)
Dantechno Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 (upraveno) I klasika jako PM-Marinemaster se da ozivit... sice to neni muj salek kavy ale je to zajimave: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj Upraveno 24. března 2011 uživatelem Dantechno
Marty35 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 (upraveno) To je v šedém PVD nebo jen mat? edit: aluminum oxide blasting, to bude asi ono... Upraveno 24. března 2011 uživatelem Marty35
efreeti Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Tohle bude na tuty PVD, ale podle me je skoda neco takoveho podnikat se spickovymi hodinkami jako Marinemaster. Takove PVD bych dal radeji na monstra, SKX007 a tak...
Dantechno Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 To neni Marinemaster - podivej se poradne na pouzdro a koneckoncu je popis uprav i v odkazu. Pouzdro je podle me otryskane - bead blasted.
Marty35 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Hlavně na Marinemastrech už není co modifikovat...
efreeti Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 To neni Marinemaster - podivej se poradne na pouzdro a koneckoncu je popis uprav i v odkazu. Pouzdro je podle me otryskane - bead blasted. Aha...tak to jo, to je jen marinemaster dial...tak v tom pripade jo. (Zdalo se mi trosku divne jak by na marinemastery narouboval anvil bracelet :-)
Dantechno Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Tak zrovna jeden SKX007/Marinemaster mod je na prodej za 220 Eur- za provedene upravy a prislusenstvi dost dobra cena si myslim.
Baker Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Mi se to libi, akorat v predchozim odkazu je videt, jak nesedi datovy venec do dat. okenka
Dantechno Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Vsiml jsem si toho ale prikladal jsem to uhlu foceni - ale mas pravdu, asi to bude rozdilnou vzdalenosti od stredu venec/otvor.
krizko Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Toto bude najvhodnejšie vlákno na prezentáciu mojej modifikácie. Ja som sa rozhodol už dávnejšie (rozumej pred dvomi - tromi mesiacmi) "oživiť" moje skx007, tak som ich poslal Robovi z monsterwatches do Holandska a výsledok je takýto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dumal som aj nad "PMMM" modifikáciou, ale keďže som vyslovene chcel štíhle ručičky a zachovať funkciu deň/dátum, zvolil som túto kombináciu (vymenený ciferník, všetky ručičky, dátumový veniec). NATOstrap je darček od Roba a hoci momentálne ich mám na "oyster" ťahu, na leto asi vymením.
Dantechno Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Hezky to mas. Rucky se mi zrovna nelibi ale mas to hezky sladeny vcetne nato strapu. Me se dnes vratily Samuraie z upravy u Mechana - fotky zitra. Na tech jsem zrovna jejich tenke rucky menil za silnejsi
krizko Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Vďaka. Jasné, možno o nejakú dobu pôjdu opäť na modifikáciu, štíhlych ručičiek sa nabažím a dám vymeniť za niečo iné. Jednému miestnemu členovi, ktorý ich videl naživo, sa tie ručičky tiež neveľmi páčili, vraj sú až príliš úzke, ja som však teraz chcel presne niečo takéto ... hoci, keď som videl na monsterwatches fotky iných, už hotových modifikácií, vedel by som si predstaviť aj nejakú radikálnejšiu úpravu
Dantechno Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 A Rob mel i cerny datovy venec ze 171 nebo jsi musel dodat?
efreeti Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Toto bude najvhodnejšie vlákno na prezentáciu mojej modifikácie. Ja som sa rozhodol už dávnejšie (rozumej pred dvomi - tromi mesiacmi) "oživiť" moje skx007, tak som ich poslal Robovi z monsterwatches do Holandska a výsledok je takýto ... dumal som aj nad "PMMM" modifikáciou, ale keďže som vyslovene chcel štíhle ručičky a zachovať funkciu deň/dátum, zvolil som túto kombináciu (vymenený ciferník, všetky ručičky, dátumový veniec). NATOstrap je darček od Roba a hoci momentálne ich mám na "oyster" ťahu, na leto asi vymením. Cerny datovy venec, plasticke indexy...nadhera!!! Sekundova rucka taky zajimava. Hodinovou a minutovou bych osobne volil jinou. Ale fakt je, ze za par stovek navic jdou z toho udelat uplne jine hodinky. Gratulace!
krizko Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Ešte raz vďaka :-) čo sa jednotlivých dielcov týka, nič som nedodával - ja som Robovi prezentoval vlastnú predstavu (poslal som mu pritom linky na jeho vlastné fotky), zrejme som mal šťastie a všetko potrebné mal k dispozícii (podľa množstva fotiek a urobených modifikácii sa však tomu ani nečudujem). Celkom hodnotím komunikáciu s Robom ako výbornú a bezproblémovú.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se