Hardslimer Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak co? Už to musí být doma.Jak vám to klape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak co? Už to musí být doma.Jak vám to klape? No... klape. Doma mě s tím dámy vyhodily tak to mám jako atrapu. S designem mě poslaly do... že sem se už uplně zbláznil.Přesnost je taktéž slušně řečeno diskutabilní, hodiny se překlápí +- tak kolem desetiminuty.Suma sumárum- nechce je někdo další na vyzkoušení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Hele moje jdou přesně, design v pohodě, moje spokojená. Do bytu se hodí. Za mě dobrý. Díky ještě jednou Frostie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Hele moje jdou přesně, design v pohodě, moje spokojená. Do bytu se hodí.Za mě dobrý. Díky ještě jednou Frostie.Tak aspoň někomu jdou dobře...Rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 To jako vazne, deset minut za den ?!Uz jsi dal cinanovi ohodnoceni? Pokud ne, tak mu napis.Mas spravnou baterii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 To jako vazne, deset minut za den ?!Uz jsi dal cinanovi ohodnoceni? Pokud ne, tak mu napis.Mas spravnou baterii?Ne že by byly nepřesné, jen přehazování hodin není ideální. Ono to jde poladit - přeházet lístky.přesouvání minut je v pořádku a funguje přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Jestli to chapu dobre, tak cele hodiny nepreskoci stejne s minutovym listkem 59? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Jestli to chapu dobre, tak cele hodiny nepreskoci stejne s minutovym listkem 59?Ano, přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak bud reklamovat, nebo si listky prehodit sam.Na listku 59 musi byt zobacek.Ale mrzi me to, ze s tim mas potize.Ja koupil jeste jedny pro kamarada a taky vse OK. No a jeste dotaz: Daval jsi cinanovi to ohodnoceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak bud reklamovat, nebo si listky prehodit sam.Na listku 59 musi byt zobacek.Ale mrzi me to, ze s tim mas potize.Ja koupil jeste jedny pro kamarada a taky vse OK.No a jeste dotaz: Daval jsi cinanovi to ohodnoceni?dával jsem ho já v domnění, že bude vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Já to neřeším jako problém, to jsme se špatně pochopili.Ono to vyladit jde, přesně podle návodu, posunem štítků. Jen se k tomu musím dohrabat.Já to mám jako zajímavost, což mechanika splňuje.Mám je v obyváku nad televizí a občas se přistihnu, že víc sleduju hodiny, resp. porovnávám je s digi hodinama vedle :) jediný, komu se líbí, jak klapou, jsem doma já... ještě možná kočka, té je to jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 A vovo votom to je! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Sakra, kam jsem to zase vlezl Jsou fakt boží!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Sakra, kam jsem to zase vlezl Jsou fakt boží!!jj, několik jsem jich již sem objednal...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Já mám svoje díky Frostiemu pěkně takhle u televize... A jdou přesně... A cvakani taky doma asi nevadí jenom mně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) teda pánové, hodně inspirativní čtení - asi také potřebuji Flip clocky !!! :clap:Asi s tím ale počkám po Vánocích, protože balík by se určitě ztratil v aktuálním zmatku na poštách.Jen se chci zeptat - cena je nad 22 EUR, takže jste museli platit DPH, clo a 100,-kč výpalného České poště. je to tak, ne? dík Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem Tomas8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 teda pánové, hodně inspirativní čtení - asi také potřebuji Flip clocky !!! :clap:Asi s tím ale počkám po Vánocích, protože balík by se určitě ztratil v aktuálním zmatku na poštách.Jen se chci zeptat - cena je nad 22 EUR, takže jste museli platit DPH, clo a 100,-kč výpalného České poště. je to tak, ne? díkNe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Díky Frostie za vysvětlení. To fakt dost pomůže.Nebo ty máš nějaký trik jak obejít placení DPH při dražších zásilkách z non-EU countries? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Díky Frostie za vysvětlení. To fakt dost pomůže.Nebo ty máš nějaký trik jak obejít placení DPH při dražších zásilkách z non-EU countries?Nevím, co bys chtěl slyšet. Jak se dočteš pár stránek zpět, objednával jsem členům odsud těch hodin asi deset, vždy vše ok, bez cla. Jinak zdejší fórum sledují i hoši z finanční zprávy, tak bych se do podrobností obcházení cla, DPH a dalších poplatků ze zemí mimo EU moc nepouštěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Bohužel po necelém roku provozu vymačkané plastové soukolí neopravitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se