Steven Gash Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Co říkáte na Prim SKELETON typ 38? Máte je někdo ? Má jich prý být jen 500 kůsu ... rok 1991S pozdravem Steve P.S. budu rád, když se mrknete na můj instagramový profil https://www.instagram.com/steven_gash/ Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Steven Gash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daidalos Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Zdravím,zaregistroval jsem se jen ohledně těchto skeletonů.Mám jedny doma,kupoval jsem je přímo před fabrikou když končili.Při koupi mi říkali,že se vyrobilo 600 ks (nebo možná jen utkvělo číslo stejné s tehdejší výprodejovou cenou 600,-Kčs).Ale mám jistotu,že vlastním originál s původním řemínkem.Měl jsem tenkrát koupit víc kusů.S pozdravem Daidalos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 No já myslím, že jako docela strašný, ale vzhledem k tomu, že někteří sběratelé jsou ochotní dát ranec za takovou hrůzu jako hodinky s parohama, asi máš docela cennej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Na veřejnost bych s nima na ruce nevyšel, jsou hrozné :-) ale podle těch pár aukcí na aukru bych je, po dobu nezbytně nutnou na prodej/výměnu, vlastnit chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Hm, tak to tu budu patřit k menšině když řeknu, že jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pořídil jsem si je na Aukru za pár korun ještě před Accutronovou primbiblí, čímž se odtartovalo to šílenství . To ještě nikdo netušil že to jsou "primky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Já bych si je nekoupil ani za korunu. Na aukru bývávaly za pár kaček a nikdo je nechtěl. Právě pro to, že jsou hnusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já bych si je nekoupil ani za korunu. Na aukru bývávaly za pár kaček a nikdo je nechtěl. Právě pro to, že jsou hnusné.Za pár kaček bývaly na Aukru také Orlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ale jdi Ty brebto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ale jdi Ty brebto.Je to tak...Dnes za 160 kil a před třeba deseti roky?! Zavzpomínej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 No, já právě na co vzpomínat mam :-) Ani před deseti lety nebyly nijak za levno. I když to je asi relativní pojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Je stále dráž a dráž a lepší už to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To byly tak okolo padesáti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kdysi jsem si je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se