Vensa Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Maximální doporučení. V pondělí jsem mu napsal, dnes (čtvrtek) už mám hodinky na ruce. Navíc mi hned poslal fotku z pošty že hodinky odeslal a druhý den už mi sám psal jestli všechno proběhlo jak mělo a jestli mám už hodinky doma. Opravdu příkladné a naprosto bezproblémové jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Maximální doporučení. V pondělí jsem mu napsal, dnes (čtvrtek) už mám hodinky na ruce. Navíc mi hned poslal fotku z pošty že hodinky odeslal a druhý den už mi sám psal jestli všechno proběhlo jak mělo a jestli mám už hodinky doma. Opravdu příkladné a naprosto bezproblémové jednání. Diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Doporučuji, perfektní domluva a jednání, popis odpovídal stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Jednání rychle, stručně, věcně. Domluva 100%. Tak to má být. Spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Woland Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Bezproblémový obchod, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Bezproblémový obchod, dokonce mi oblital hodináře ve svém kraji a sehnal mi co jsem potřeboval.Patri mu velké díky.Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Určite odporúčam,všetko prebehlo podľa dohody.Ďakujem za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Diky za obchod. Bezproblemova komunikace a ochotnej sejit se o vikendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 vše proběhlo standardně a v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Příjemný a rychlý obchod, jasná domluva. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Zcela hladký obchod s výbornou domluvou, až příliš krátký hodinkový pokec. Výslovně upozornil na škrábance od výměny řemenů, když jsem se podle jeho názorou nevěnoval prohlídce dost . Opravdu jsem si to užil a mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 S Richardem již druhý obchod, co se dohodne to platí, výborná, rychlá a věcná komunikace. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Vše OK, děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Predavajuci na urovni. Komunikacia vyborna a ozaj promptna co sa ceni.Bolo mi ctou a odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Vse probehlo v pohode, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Diky za ochod a JBL, hraje perfekne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 ....možem doporučit,...dakujem za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Všechno bez problémů, díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Parada, Uzasne, Dokonale. Clen ako ma byt! Proste gentleman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Doporučuji prodejce, obchod úspěšně dokončen k velké spokojenosti ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se