Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Díky Kubovi za obchod, který jsme uskutečnili v rouškách a na vzdálenost 2 metrů i v době nouzového stavu. Rychlá dohoda, vše proběhlo v pohodě a s krátkým pokecem o hodinkách. Mohu jen doporučit jako všichni co už tady chválili

• po měsících...
Odesláno

Kuba je hodinkový nadšenec a hlavně super chlap. Komunikace na jedničku, vše rychle domluveno,jen když by byla otevřena hospoda,tak tam sedíme ještě teď. :)Jako bonus mi ukázal několik krasnych hodinek, které jen tak neuvidím. Obchod na 1* 

Díky! 

• po měsících...
Odesláno

Super pohodový obchod, jak jsme se domluvili, tak bylo a peníze na účtu dříve, než jsem dojel z předání domů.  Ještě jednou díky a těším se na případné další obchody.

• po 3 týdnech...
Odesláno

S doktorem je prostě radost obchodovat i pokecat. Dnešek to jen potvrdil. Že jako bonus vždycky přitáhne několikery svý krásný hodinky, to už je tradiční třešnička na dortu :)

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Pridám sa k hodnoteniu a nenapíšem nič, čo by tu ešte neodznelo. Skvelý obchod, super pokec, proste všetko na jedničku.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Další obchod v pořadí, jako vždy spojenej s báječným pokecem. Po dlouhé době jsem zase nasál informace z haute chronosvěta. A navíc jsem na tom kšeftě vydělal nemravný prachy! :D

Samozřejmě všem doporučuju, i když je to u Kuby zbytečný.

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...