MíraMíra Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Za mě taky Strela.Též už dlouho pokukuju.
Jiří Štencek Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Vyhrálo teda srdce nebo rozum? Na Zeppelinech jsem začínal.Mám v nich strojek Poljot.. alespon myslím.. jsem tak trochu laik.. Musím říci, že po nich občas stejně rád šáhnu.. Foto pomocí IPHONu, takže se omlouvám za ostření apod..Tyhle Zeppeliny s Poljot kalibrem (chrono v automatu) jsou nádherné!
Frostie Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Tyhle Zeppeliny s Poljot kalibrem (chrono v automatu) jsou nádherné!JJ, ty jsou tuze parádní. On i jen ten kalibr sám o sobě, prověřený, přesný, spolehlivý
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) V automatu?Ne, manuál 3133 Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Frostie
Bisan Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Tak porad nevim... Aktualne mam na hodinky pripraveno 25K, myslel jsem si na vic, ale nejak to nedopadlo.
M.Kus Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Trochu oživím, dnes jsem koukal na Zeppeliny za 8 tisíc v automatu. Model 7666-1. Hodinky vypadají kvalitně zpracované a mají nádherný retro design. Za tu cenu zajímavej kousek. Dražší kousky jsem bohužel zatím nikde nepotkal.
Návštěvník saba Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Viděl jsem je naživo a hodně hezký.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se