Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dr.sphinx# já ti ze srdce přeju, aby ti vydržely co nejdýl, ale kdyby náhodou, tak víš komu napsat. :D

Už mě lákají dlouho. Dokonce jsem si jednou udělal výlet k vám do Praglu, abych je konečně viděl live.

Odesláno

Hele ale kdyby dali trochu jine rucky, pridali k datu i den, vnitrni otocnou lunetu, mozna trochu soudkovitejsi pouzdro a ozivili to, placnu, cervenou vterinovkou...mohly by to byt docela zajimave hodinky ;)

Odesláno

Nickolas# dobře :D

Dokusan# dopadlo to tak, že jsem koukal i na da34 a nedokázal to rozseknout.

Pak sem chtěl místo jedněch novejch oboje z druhý ruky a rozhodnout se po delší srovnávačce. Nakonec mi do cesty přišly "zatím" jen da34 a jsou super a jsou furt doma. Každopádně 556ky bych rád ponosil pořád.

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 19:49, dr.sphinx napsal:

Ty do prčic jeď, jeď...

V 7. 3. 2018 v 19:53, dr.sphinx napsal:

Tak to by byl ale totální humus :)

Hlásím vulgární a útočné chování!

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 19:50, nickolas napsal:

Hele ale kdyby dali trochu jine rucky, pridali k datu i den, vnitrni otocnou lunetu, mozna trochu soudkovitejsi pouzdro a ozivili to, placnu, cervenou vterinovkou...mohly by to byt docela zajimave hodinky ;)

Heretiku!!! Todle te bude stat jednu slusnou vitolu od Boba a panaka whisky...teda minimalne!

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 20:06, dr.sphinx napsal:

Hezký... škoda, že na 103/104 pouzdra moc nejsem, závidím lidem, kteří to tak nemají. Njn.

Mě se to pouzdro moc líbí, ale trošku mě na cifru ruší to daydate

Odesláno
  V 7. 3. 2018 v 20:21, Dokusan napsal:

Mě se to pouzdro moc líbí, ale trošku mě na cifru ruší to daydate

Mne sa na hodinkach vseobecne tiez nepaci daydate, ale na tychto mi to vobec nevadi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...