Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

dnešní rychlo akce ... mnoho let jsem měl v hledáčku ocelové Sinn EZM3, ale pořád to nebylo ono. Když přišly první obrázky nových EZM 3S a pak možnost si je ošmatat na SEWu, bylo mi jasné, že je jednou budu muset mít ... a tak se dnes čirou náhodou i stalo ... ráno u kafe koukám na stránky kluků (chronoshop) a málem jsem si poprskal klávesnici ... ofiko dodací lhůta na webu Sinn cca 3 měsíce a najednou jeden kousek v Praze ... tak rychlý klik, telefonát a místo abych finišoval v práci, sedím v Chronoshopu a kecáme, opatlávám sklíčko (viz foto) a po chvíli je jasno ...

Mikuláši ještě jednou díky za fajn pokec, Kubo tys to asi ani nečekal, že zase jednou něco koupím a zrovna tenhle tank ... 🙂 

IMG_2575.jpeg

IMG_2569.jpeg

IMG_2578.jpeg

• Like 7
Odesláno

sice je mám primárně na motorku, leč to nějakou dobu nehrozí a proto...úplně jsem zapomněl ten pocit, jaký je to flák oceli :)

image.jpeg

• Like 2
Odesláno
Před hodinou, Lukyn77 napsal:

dnešní rychlo akce ... mnoho let jsem měl v hledáčku ocelové Sinn EZM3, ale pořád to nebylo ono. Když přišly první obrázky nových EZM 3S

Wow, to mi uplne uniklo ze existuje takova limitka. A koukam ze je delaji i na tahu. Ty blaho, vim co si pisu asi na seznam. 

A samozrejme moc gratuluju. 

Odesláno
před 15 minutami, kloubik napsal:

Wow, to mi uplne uniklo ze existuje takova limitka. A koukam ze je delaji i na tahu. Ty blaho, vim co si pisu asi na seznam. 

A samozrejme moc gratuluju. 

Díky … ale limitka to není, jen novinka 😉

• Like 1
Odesláno

Jsou perfektní, také jsou v mé top 3 Sinn, užívej 👍

Řekl bych, že máš první kousek EZM 3 S tady 😉 I já je dlouho zkoušel na SEWu, naživo pecka, zůstaly mi v hlavě...

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...