A_J Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Slovy klasika: myslím, že tohle je začátek krásného přátelství. Univerzální tooly, už se těším na experimenty s řemenama a hlavně na tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 556i zacinam skusat nove remienky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 pstros? moc zajimava kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 556i můžu, ale mě k ním teda tenhle řemen moc nesedí.Je to ale dost subjektivní.Mně nejvíc sedí na obyč 2 článkovým tahu.Jsou to pro mě sice mega univerzální hodinky, ale já je vnímám jako kousek spíš do nepohody, než do obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 pstros? moc zajimava kombinace Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 556i můžu, ale mě k ním teda tenhle řemen moc nesedí.Je to ale dost subjektivní.Mně nejvíc sedí na obyč 2 článkovým tahu.Jsou to pro mě sice mega univerzální hodinky, ale já je vnímám jako kousek spíš do nepohody, než do obleku. Kov velmi nemusim. Sinn 556i sa da nosit na vsetkom "moznom", Mam teraz motivaciu remienky a NATO menit. Presne tak, hodinky do nepohody, nie k obleku a preto sa odvazil kupit pre mna nevsedne remienky a NATO (postupne budem davat fotky). Niektore sa hodia viac, niektory menej. Ako tento pstros. Vyzera zaujimavo, no nie je to 100% ono. Zatial bol najlepsi ten od Sinn (svetla koza), no na mojom malom zapasti sa to skoro otoci okolo ruky. Takze hned siel dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Slovy klasika: myslím, že tohle je začátek krásného přátelství. Univerzální tooly, už se těším na experimenty s řemenama a hlavně na tah. Gratuluju A_J, a těším se na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Paráda, těším se na haldu fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Dalsi pokus. Bohuzial ten svetly remen, s bielim presivanim na Sinn nedostanem. Je vysoka koza u stezejky, a asi bude treba "upilovat" resp. ubrat z kozu z vnutra aby sa to zmestilo. Na ten svetli som sa najviac tesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 tak ten pilot remen, nie. Skusime vintage racing. Zaujimave. Budem musiet nejako upravit svetle remene (okole stezejky maju tak 1mm, to by chcelo ubrat alebo uzsiu stezejku). Sinn svetly remen - tam budem musiet dorobit este jednu dierku. No, nemam spravny kozenarsky nastroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 já mám řemen na 556 od Zekona a použil ohnuté stěžejky a vymalováno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Dobry napad. Urcite to vyskusam, Potencionalne, to stale moze byt problem pretoze ta koze je tak hruba, ze neviem ci sa ohne.Chce to vyskusat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 nevím jak vám, ale mně se tlustší flígr řemeny k 556 moc nelíbí. opticky mi k nim víc sedí plošší, tenký, takový antibreitling style kožky - kordovan ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Tak první změna. Žádná sláva, už aby mi přišel perlon . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Chlapi nemáte někdo 6096? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 A_J -> doporucuji nasadit pekneho horweena. Nebo cerneho kroukouse. Bude to zase o necem jinem:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Specta Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Obul jsem kožený zulu... myslím, že jim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 UTC jsou skvele! A sedne jim skoro vsechno. Vitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se