nickolas Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kdy mas cestu nach Prague...byste se mi mohli i s tim druhym potizistou omluvit. Planuju pondeli/utery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Jestli na tom tak lpíš, tak mě můžeš pozvat na pivo už dneska, su v Ostravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 MDŽ... musim dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 OK, příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Druhý potížista asi nebude moct, ale omluvu předám. Stačí jen tak, nebo je potřeba ověřená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 dr.sphinx-dobrá volba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Ja sa tohoto roku neviem dockat na Basel 2018, ale len kvoli Sinnu. Som velmi zvedavy a dufam a dufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 som zabudol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 S čím čekáš, že vyjedou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 minuleho roku sa tocili okolo leteckych, dufam, ze vylepsia trochu tohoto roku potapkovu radu. nedokazem si trufnut vsak, co to bude rad by som vsak videl, aj ked je to nerealne nejake 857 v 40mm prevedeni, alebo EZM9 v 40-42mm prevedeni. Alebo nieco okolo EZM3 keby poladili, resp pridali, by bolo fajn...EZM9 ma strasne beru, avsak ten rozmer je na mna vela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 No nevsadil bych si, že se zrovna tohle zadaří, but a girl can dream, can't she? Já si postupně buduju obsesi s EZM13, protože v těch poptápko-pilotních hybridech prostě Sinn nemá konkurenci. Mimochodem: víte někdo na sto procent, jestli má centální minutový sčítač u SZ02 plynulý, nebo po minutách diskrétní chod? Bé by bylo samozřejmě správně, ale možné je už asi všechno - třeba Tutima to pro mě nevysvětlitelně svého 7750 minutocentrál modu nedala . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Doktore suhlasim s Tebou Sinn celkovo v technologickych vychytavkach nema moc konkureniu. Diapal, tegiment, oil filled, ar plyn a co ja viem co vsetko este Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Já u Sinnu obecně moc nemusím chod lunet (ale všechny jsem samozřejmě nezkusil, třeba se někde ukrývá poklad), což by mi u čistých potápek vízc překáželo, než u těch různých hybridů. Proto jsem nikdy nešel do UX (taky bych si musel víc zvykat na ty zpětné rázy vteřinovky v oleji), i když se mi to plus mínus jednou za půl roku na dva dny reaktivuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Já se rozhodl, že si pořídím první Sinny a po lítém boji a s ohledem na budget zvítězily Sinn 104 St Sa I. Nejspíš to ovšem nebude konečná. Tak teď ještě zvážit, jestli k nim pořídit i tah.(jelikož je ještě nemám, tak jsem lehce OT, ale snad brzy....) Upraveno 10. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Já myslím, že je dobré si dvojčlánek od Sinnu aspoň jednou na čemkoli zkusit, prostě ke značce nějak patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Stočtyřky jsou skvělou volbou. Na nármku jsou to navíc normální potápky, takže na léto ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Jinak já furt 144 St Sa, které jsou více nez důstojným nástupcem 857 UTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Asi máš pravdu. A jak vypadá naživo ten peticlanek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Pětičlánek je taky dobrej, ale pak už to jsou docela leštěnky. Nicméně já měl zatím na všech Sinnech dvojčlánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) Já ho taky znám jen z fotek. Není laciný, bude mít motýlovku (u tahu já nerad, zejména u hodinek, které mohou být i sportovní) a nebyl jsem si nikdy jistý koncovkami - podle mě není náhoda, že vícečlánkové tahy bývají integrované. A možná je moc elegantní. edit: el nano rychlejší Upraveno 10. března 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se