Garminak Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Trocha toho sunburstu, tekhle před volnem... Hodinky su to pekne, ale mne trocha vadi ten ich modry odtien, ide do fialova, to ja nemusim. Keby to dali menej fialove a bezovu lumi, hned by som sa zamiloval Tak sa aspon podelim o moje 104ky s novym tahom, co mi vcera pristal doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 103 A Sa B: Ten odstín normálně vůbec do fialova není, tady to bude náhoda/filtr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Je pravda, že fotku jsem upravoval, ale odlesk je pod jistým náklonem a při dostatku slunečního svitu opravdu do filaova (přikládám neupravenou fotku). Pokud se na hodinky kouká v jiných podmínkách, jsou prostě tmavě modré. Mě osobně se ta ale fialová hrozně líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Hodím to zatím sem, páč se mi ještě nechce dělat inzerát, ale kdyby měl někdo zájem o černé 104ky na tahu, tak mi napište SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Hodím to zatím sem, páč se mi ještě nechce dělat inzerát, ale kdyby měl někdo zájem o černé 104ky na tahu, tak mi napište SZ Teba tie tvoje prestali bavit nejak rychlo, nie? Keby som nemal tak vela hodiniek a tak malo penazi, bral by som. Jednych sa zbavim a dvoje zas pribudnu, ach ta zavislost 104 su paradne, moje najoblubenejsie, aj ked teraz ich na chvilu zatienili digitalky Casio ale to zas prejde.A mozno keby som pred 3 rokmi zacal zbierat radsej digitalky, mal by som teraz viac penazi a chytal by som sa za hlavu preco si niekto kupuje mechanicke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Bavit mě nepřestal, jen mě začaly bavit jiný a jak píšeš, člověk nemůže mít všechno. Navíc už to ani nestíhám nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 sa hlasim do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Zas tajemny jak Oravsky hrad U1 SDR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 jak hrad v Karpatoch.. U1 Professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Ja jen ze ten Oravsky byl nedavno v permanenci Dobre jsou! Edit: ta cerna je lepsi nez ta cervena na zakladnich U1. A koukam ze se moc nedaji sehnat. Upraveno 11. července 2018 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Je ich len 150 a su dost drahe. Ale su perfektne. Vsetko co mi na u1 vadilo tu nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 sa hlasim do klubuPecka! Luneta je klasicka vaklava U1, nebo je vychytanejsi a la U1000, T1/T2 apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Normalna 60 klikova rachotiaca vec, ak si dobre pamatam U1 tak rovnaka. Ale toto mi nevadilo na nich nikdy, nie su to salonne davre a 60 klikov je podla mna ten spravny pocet. Ma to puzdro hore nohami, cifernik a rucky maju inak farby a logo, no date, tegiment a paradny dome safir. Mam to teraz na nato strape bo som amatersky vystrelil stezejku zo spony a uz som ju nenasiel.. to je tak ked neviem vydrzat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Dobrý jsou...teď už jenom oholit, ostříhat a můžeš začít Pomáhat a chránit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 No ja pomaham aj chranim, ale nie je to verejna sluzba Btw ten chalan co som to od neho kupil, tak ten bol echt texasky polda, z toho to vyzarovalo. Ziadny tlustoch co zere koblihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Týpek, co to inspiroval, byl myslím taky polda Dneska ráno mě shodou okolností synátor tahal z postele takovým tím Das Boot technem (Techno, Emergency, Maximum velocity atd.) a pak otevřu tohle. Máš k tomu i gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Nemam ale urcite si obstaram. Som teraz v usa ale ked sa vratim tak to vyriesim. Oje, hudobny vkus potomstva. O tom ziadne prirucky pre buducich rodicov nepisu kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Normalna 60 klikova rachotiaca vec, ak si dobre pamatam U1 tak rovnaka....Jo to bude ona, ten novejsi system se musi luneta tusim zamacknout aby se s ni dalo otacet. 60 kliku je akorat, tim spis by se mohli vykaslat na ty pulminutovy indexy od 0 do 15min, beztak jsou tam k nicemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Jak k nicemu, sak su tam na paradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se