Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V realitě to není zase tak hrozný, ale uznávám že ?nahnědlá? lumi jakou má třeba railmaster od omegy by tomu mohla slušet víc.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Už nosím jen 104ky, tyhle parádní 1736 a Wardy. Zatím jsem saturovan

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

No v nějaké slabé chvilce (lehce pod vlivem) jsem na eBay přihodil do aukce víc než jsem chtěl a navíc aniž bych si přečetl popis ( který byl v němčině) . Ani jsem nepředpokládal , ze bych mohl vyhrát. No a ráno velké překvapeni :) Blbé je , ze jsou bez papírů a sklicko ani pouzdro není bez šrámů (na což ovšem prodejce upozorňoval )

Odesláno

No v nějaké slabé chvilce (lehce pod vlivem) jsem na eBay přihodil do aukce víc než jsem chtěl a navíc aniž bych si přečetl popis ( který byl v němčině) . Ani jsem nepředpokládal , ze bych mohl vyhrát. No a ráno velké překvapeni :) Blbé je , ze jsou bez papírů a sklicko ani pouzdro není bez šrámů (na což ovšem prodejce upozorňoval )

Aha, ale podle fotky to tak hrozne nevypada. Hlavne at slape vnitrek.

Odesláno

Vnitřek je naprosto v pořádku. Tah také. Na tom sklicku tobtaky není hrozny, ale mě to vadí. Nejvíce me štve absence papíru

Odesláno

Ty 1736 jsou neuvěřitelný . Můžu říci, ze si jich dost lidi všímá (teda těch co se orientují v hodinkách) Dnes na poradě JLC, 2x Zenith, SMP Chrono a další, nicméně jsem si všiml, jak se zaujetím sleduji me 1736

Odesláno

Bohužel musím redukovat. Než udělám inzerát, nabídnu své 104ky na dvoučlánku napřed tady (snad to není v rozporu s pravidly, pokud ano prosím o výmaz) V případě zájmu napište SZ.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...