Gombo Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 ale na ruku ich nedam!skoda tej farby...
siwi Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Viď? Já je mám už 2 roky a líbí se mi stejně jako na začátku.
KapitanO Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Odesláno 13. března 2019 Siwi, jsem na tom podobně. Mám je od loňského července a nadšení pořád přetrvává. A na ruce, pokud se na ně nesoustředím, je vůbec necítím. Ideální na všední nošení
Tul Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Ahoj zdravím všechny nadšence, nevíte jakou luminiscenční barvu používá Casio? Na jiných fórech se luminiscence a výdrž dost řešila. Jsem noční pták a tak mám vyzkoušené že u mých hodinek v pohodě od 01.00 do 06.00hod. perfektně čitelné i bez brýlí. Déle nemám odzkoušeno, ale myslím že 8hod.budou ve tmě dobře čitelné. Díky za případné info ahoj
Tul Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Omlouvám se, luminiscence do tohoto fóra asi nepatří
Thomic Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Zrovna mi dorazily, takže plán na dnešek je jasný - Casio A168WE. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk
Hardslimer Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Tak ty jsou epesni! Kdybys je poustel, dej vedet.....
Thomic Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Zrovna mi dorazily, takže plán na dnešek je jasný - Casio A168WE. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkAsi se mi zbláznily. Dnes se mi dvakrát při zapnutí/vypnutí budíku a hod. signálu resetovaly a musel jsem je komplet nastavit znovu. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se