FrantisekKlm Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Dnešek ohlásil konec mé hodinkové kariéry. Dostal jsem legendy všech legend, takže jiné hodinky už nikdy nebudu potřebovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 2 hodinami, FrantisekKlm napsal: Dnešek ohlásil konec mé hodinkové kariéry. Dostal jsem legendy všech legend, takže jiné hodinky už nikdy nebudu potřebovat Takových prohlášení už tu bylo a vždy to byl jen začátek nové cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června (upraveno) @childe tak to je fér, já jsem nejspíš zapomněl na dovětek, že jiné hodinky už nikdy nebudu potřebovat...do pondělí Upraveno 28. června uživatelem FrantisekKlm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 35 minutami, FrantisekKlm napsal: @childe tak to je fér, já jsem nejspíš zapomněl na dovětek, že jiné hodinky už nikdy nebudu potřebovat...do pondělí Tím se to vysvětluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiCRA Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Dneska tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Hm a ještě koukám, že jsem psal do špatného vlákna prý Japonské hodinky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Tohle je hodně dobrý! Nechat nebo ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 5 hodinami, tomina666 napsal: Tohle je hodně dobrý! Nechat nebo ne?? K tý ruce pasujou perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Kamko koľko máš hodín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července V přirozeném prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Uz dlho ma takto pozitivne neprekvapili hodinky 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Casio álá pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Casia, které jsem dostal k narozeninám do první třídy, před 32lety 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Merlin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Casia, které jsem dostal k narozeninám do první třídy, před 32letyPěkné, neznal jsem.Jinak koukám, že jsi to fotil zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Illuminator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se