Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, jendazhor napsal:

Nákup barevných variant stejného modelu, je další stádium chronochoroby. Znám ho, taky jsem tím občas trpěl...🙂

Tak to je špatný 🤣🤣

Odesláno
V 13. 12. 2024 v 20:31, jendazhor napsal:

Zase po čase placatý hranatý titáni 

20241213_202745.jpg

Jak se prosím jmenuje tento model? Vypadají skvěle

Odesláno

Ale mám pocit, že se v Evropě asi moc neprodávaly, jestli vůbec. Přestože mají rádiový příjem Multiband 5, tedy včetně německé a britské frekvence.
Zatímco třeba modely IRW-M200 i IRW-M10 měly evropskou verzi, tady jsem se s ní nesetkal.

Odesláno
V 16. 12. 2024 v 12:36, jendazhor napsal:

Ale mám pocit, že se v Evropě asi moc neprodávaly, jestli vůbec. Přestože mají rádiový příjem Multiband 5, tedy včetně německé a britské frekvence.
Zatímco třeba modely IRW-M200 i IRW-M10 měly evropskou verzi, tady jsem se s ní nesetkal.

jsou to krásné hodinky.... tedy ty Casio i-Range IRW-M20T.

Odesláno

První moje výstřední hodinky a se zlatou.

Doposud byla zlatá brava tabu. 

IMG_8134.jpeg

IMG_8127.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jsou krásné.
Teda jen úplně nevím, co je přimělo umístit do subcifru ty masivní čtvrtinové kovové indexy. Ale asi to tak má být.
Úplný hnidopich by možná vytýkal ne úplně stejně natočené hlavy šroubů kolem lunety. Ale to by byl technicky dost ořech, zaručit jejich správné dotažení v úplně stejné poloze.
Jinak bych na nich fakt žádné slabší místo vzhledu nenašel. Je vidět, že se někdo mazlil s každým detailem.

Odesláno

K těm Mr-G B2000 blahopřeji, byť si myslím, že mohly být tenší. 17 mm už je výška...

Obří GG B100 jsou nejen pěkné, ale i funkčí. Jen pořád nechápu posedlost inverzními displeji...

Pěkné kousky máte, pánové ;)

Odesláno

před 45 minutami, orol napsal:

K těm Mr-G B2000 blahopřeji, byť si myslím, že mohly být tenší. 17 mm už je výška...

Obří GG B100 jsou nejen pěkné, ale i funkčí. Jen pořád nechápu posedlost inverzními displeji...

Pěkné kousky máte, pánové ;)

Také bych volil spíše klasický a ne inverzní:)

Odesláno

jsem po čase vytáhl todleto a dycky jsem překvapen, jak jsou dobře čitelné :)

sice se mi moc nelíbí esteticky, ale užitnost je vynikající.. a baví mě taky, že maj rok.

jinej problém je, že na ruce obecně nesnesu ani kovotah ani gumu, z tahu mě bolí ruka a z gumy se potí a je mi to tak nějak celkově nepříjemné.

takže musím nakonec vše cpát na nato...

tím se estetika ještě víc narušuje, ha ha...

image.thumb.png.f3fe00eb3d6a18e07242406e67796eda.png

Odesláno (upraveno)

Jaká šířka řemínku do nich pasuje?

---

Už jsem to dohledal - 18 mm.

Upraveno uživatelem ...
Odesláno

4wrist-reminek-pro-suunto-9-a-suunto-9-b  4wrist-reminek-pro-suunto-9-a-suunto-9-b  4wrist-reminek-pro-suunto-9-9-baro-spart

Já si dost oblíbil tento - 24mm oranžový a černý (a zvažuji brčál) k černým GA-2300; silikon, ale ruka se mi pod ním (díky otvorům) nepotí.

Černý i modrý by k nim ladil; neměl by být problém kraje/rohy žiletkou vyříznout, a šířka řemínku by pak krásně navázala na linie hodinek... 🤓

Odesláno

Tak jsem těmhle LIW-M1100 z roku 2009 ležákům dopřál vánoční dárek – nový akumulátor.
Když jsem je před lety koupil (jelikož jsem klasicky neměl to srdce, nechat je v aukci za velmi mírnou cenu), šlapaly vždy jen pár minut po nasvícení. Ale jelikož mě obecně zas tak moc "nebraly", musely si na novou bandasku na šťávu dlouho počkat.

Ale vlastně jsou to docela nositelné hodinky. Výška příjemných 10,5 mm, safírové sklo, multiband rádio a hezky zkosené hrany těla. A minimalista by ocenil i velmi střídmou funkcionalitu – druhý čas, den a datum. Jinak nic.

image.thumb.jpeg.02b5dea52d23dd298c3e2d451bf4e257.jpeg

Odesláno
V 23. 12. 2024 v 23:46, ... napsal:

4wrist-reminek-pro-suunto-9-a-suunto-9-b  4wrist-reminek-pro-suunto-9-a-suunto-9-b  4wrist-reminek-pro-suunto-9-9-baro-spart

Já si dost oblíbil tento - 24mm oranžový a černý (a zvažuji brčál) k černým GA-2300; silikon, ale ruka se mi pod ním (díky otvorům) nepotí.

Černý i modrý by k nim ladil; neměl by být problém kraje/rohy žiletkou vyříznout, a šířka řemínku by pak krásně navázala na linie hodinek... 🤓

jsou pěkné, díky za tip!

Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, jendazhor napsal:

Tak jsem těmhle LIW-M1100 z roku 2009 ležákům dopřál vánoční dárek – nový akumulátor.
Když jsem je před lety koupil (jelikož jsem klasicky neměl to srdce, nechat je v aukci za velmi mírnou cenu), šlapaly vždy jen pár minut po nasvícení. Ale jelikož mě obecně zas tak moc "nebraly", musely si na novou bandasku na šťávu dlouho počkat.

Ale vlastně jsou to docela nositelné hodinky. Výška příjemných 10,5 mm, safírové sklo, multiband rádio a hezky zkosené hrany těla. A minimalista by ocenil i velmi střídmou funkcionalitu – druhý čas, den a datum. Jinak nic.

image.thumb.jpeg.02b5dea52d23dd298c3e2d451bf4e257.jpeg

jsou moc pěkné, oceňuji krom celkové estetiky dobrou čitelnost ruček :)  a dny v týdnu jsou taky dobře - čitelně - vyřešeny

Upraveno uživatelem kaktusář
Odesláno

trpím silně pocitem starého člověka, že dřívávějc se dělaly hezčí hodinky, zejm. u casia mi to furt nabíhá... hlavně menší, celkově smysluplnější, jakoby se nad tím vším někdo tehdy víc zamýšlel :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...