Chronopetr Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 Letní dovolená je mojí oblíbenou částí roku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
cokafola Odesláno 22. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2025 Dřeva hodinek a buchet není nikdy dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavel87 Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 (upraveno) Dámy a pánové, moje první Casio (když nepočítám nějaké ty digitálky v dětství, na které si už ani pořádně nevzpomínám). Dostal jsem je od rodiny k narozeninám a tak trošku jsem si je vybral. Zadání bylo - levné, odolné, pěkné a něco, co ještě nemám ideálně z japonské produkce. Mám čtvery automaty od Seiko u Orientu a další tříručky v automatu už jsem nechtěl. A tak moje volba padla na quartz v módním oktagonálním tvaru se solárem a BT - GBM-2100-1AER. Vybral jsem pro někoho možná tu nejnudnější variantu s černým ciferníkem, mám rád dobrou čitelnost hodinek. První dojmy jsou prostě parádní, hodinky jsou daleko hezčí než na produktových fotkách, na ruce sedí skvěle. Uvidíme jak bude sklo chytat škrábance, kdyžtak jej časem vyměním za safír. Velká spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2025 uživatelem Pavel87 2 3
Rendell Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Ve sklepě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavel87 Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 před 15 minutami, jendazhor napsal: Oceňuju ten neinverzní displej. Diky, vlastne to byl jeden z důvodu proč jsem nevzal zelené, které inverzní display maji. Modré meli zase horští viditelnost ručiček na první dobrou a tak bylo rozhodnuto.
edas Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 ten inverzní display nestojí za nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavel87 Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 A malý oslavový Casio sraz s tatou Krása střídá nádheru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
cokafola Odesláno 24. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2025 Vy dříve narození, pamatujete si jak naši tátové v osmdesátých létech házeli sovětské dygytálky v hospodě do krýgla s pivem??? Já jo. Stály jednu výplatu a dotyčný po propité dvacetikoruně (10 piv a jeden rum) ztratil zábrany a dokazoval kvalitu velkého bratra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peka Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Peka Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Zo srandy som si ich kupil. Su trochu malé, ale ani ich necitit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
olgojchorchoj Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peka Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Skoky do bazenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Peka Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KarelHruška Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Titanovky mého taty, které nosí 23 let. Na dotaz jestli by nechtěl vyměnit poškrábané sklíčko za safírové se mne zeptal jestli jsem se nezbláznil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jaros Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worel Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Už je to 17 let co sem si koupil svoje první hodinky jako odměnu, že sem úspěšně zvládnul maturitu. Casio edifice na Zuludiver řemenu a řekl bych, že na něm nevypadjí vůbec špatně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se