lub Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Poznámka k těm T200, kdyby někdo řešil podobnou věc. Jak jsem tady už víckrát psal, nejsem příznivce BT - otravuje mě mít hodinky závislé na info z mobilu, propojení, jejich appka..prozně opruz. Noa o co jde: spárování s mobilem funguje, o to nic.. jen to, že to považuji za úplně zbytečné u hodinek, které nemají žádné přidané funkce a jediné co lze zjistit, je stav nabití baterky. Jenže jsem zjistil, že po spárování už hodinky berou čas jen z mobilu a RC se vypne, takže se v noci samy nesynchronizují, ani nelze manuálně vyvolat příjem signálu. Nikde v manuálu se o tom nepíše - zkrátka jakmile hodinky jednou propojíte z mobilem, tak se RC deaktivuje. Naštěstí už někdo přede mnou podobnou věc řešil a vyřešil, tak dávám odkaz, jak se to zpětně nastaví na RC. (Obecně tedy manuály k casiím s příchodem BT jsou podle mě dost nepřehledně řešený, všude jen odkazy na appku, to mě se..štve.). To je vše, hodinky jsou super, jinak bych je nekupoval, jen by za mě mohly mít jen rádio bez BT. 1
DarylVanHorne Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Po 3,5h hrabání a odhazování sněhu čaj a česnečka. Možná dostanu i jídlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Teatime Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna "Nekonečný" stopky mě bavěj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Podvečer na střelnici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 9 hodinami, lub napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokaždé, když je tu od tebe na fotce vidím, tak schovávám platební karty v okolí... Pořád nemůžu přijít, co je na nich špatně, abych je rozhodně vůbec nepotřeboval. Poradíš?
lub Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna rád bych ti poradil, ale jediné dva nedostatky, pokud to tak nazveme, jsem už napsal. za mě úplná trefa. uznávám, jsou fotogenické, ale naživo jsou ještě lepší .
_lip_ Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Když jsem je měl, tak mi přišlo, že nejsou moc pohodlné oproti titanovým modelům. Na vině je hlavně asi ten tah.
jendazhor Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Díky. A je to tu – nemají verzi v titanu, a tak musí být "hróóózně těžké". Vím, jejich 133 gramů není žádná extra nálož a asi mě to úplně neodvrátí od pokukování po nich, ale alespoň něco. Mimochodem, na fotkách jako titanové vypadají. I když je pravda, že teď mám zrovna na ruce titanový čínský automaty, kde má tělo 65 gramů a na gumě o nich člověk při nošení skoro neví.
lub Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna jo, taky jsem se při srovnání (např. s tsuyosami) divil odstínu vypadající jako titan, ale to je dané tvrzenou povrchovkou. že nejsou titanové přece není nevýhoda, mně naopak lehkost titanu nevyhovuje, jak jsem se na několika hodinkách přesvědčil. tyhle oceanusy mi na ruce sedí výborně, úplně akorát ve všech ohledech. vzhledem k aktuální ceně mi tenhle model přijde bezkonkurenční a pokud o nich vážně uvažuješ, tak bych neváhal.
_lip_ Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Tím jsem nechtěl říct, že jinak nebyly super (hlavně ten cifr), jenom ten tah mi prostě nesedl, hrany byly ostré a celkově mi to prostě na ruce trochu vadilo. Ale to je subjektivní, já nemám velkou tlapu. Teď třeba ale nosím na ruce hodinky, které mají cca. 250g, takže s (masívní) ocelí jinak problém nemám
jendazhor Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Já vím, vypadají prostě skoro bezchybně, cena je rozumná a ocel je pro někoho naopak ideální matroš. Navíc povrchovka s nitridem titanu mi dává smysl, pokud se tedy nepoškrábe, což by neměl. Jen potřebuju důvod, proč si je nekoupit. Ostatně jako ještě pár jiných modelů, naštěstí většinou dražších. Takže u nich můžu svého vnitřního nákupního ďábla mrskat cenovkama. Upraveno 20. ledna uživatelem jendazhor
AKUC Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna príprava na leto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Rendell Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Takhle v titanu jsou to opravdu lehoučké a praktické hodinky na denní nošení. Slušně čitelné (včetně displeje) a se základními funkcemi. Rádiová synchronizace a solární dobíjení z nich dělají hodinky pro někoho, kdo chce mít klid. Navíc Casio stejný modul dává do různých pouzder, takže je na výběr. Za mě jeden z nejpraktičtějších modulů od Casia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
ctvrtek Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 24. 1. 2026 v 13:35, jendazhor napsal: . Navíc Casio stejný modul dává do různých pouzder, takže je na výběr. Za mě jeden z nejpraktičtějších modulů od Casia. já mám v dlouhodobém plánu dopřát těmto chudobkám lepší pouzdro. kdyste někde třeba zahlédli nefunkční jeté lcw za odvoz, tak bych se pokusil o transplantaci. ten dial mám moc rád a zasloužil by si to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MK3D Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Venčení se stafbulem vyžaduje odolnější hodinky. Je to jako venčit neřízené torpédo . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
cokafola Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna To jsem zas něco posral s tím cirkusem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se