Návštěvník Matiniela Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna S trochou hudbicky na rankoOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna V 19. 1. 2024 v 8:39, kaktusář napsal: Tydle sou parádní! Za mě úplně nejhezčí a asi i nejlepší gshocky A je super, že se může prohodit to datum na pro nás normální formát- co já bych za to u svejch ProTreků dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna jj datum super, velikost super, čitelnost super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 23. 1. 2024 v 8:15, kaktusář napsal: Hooo - Casio a červená Škodovka - tam nemůžu chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tyhle Casiooaky mě dostaly. Navíc super hodinky na to jít pít s kamarádama anemít strach o to, že si hodinky někde osekám. Zvažoval jsem i oblíbené digitálky, ale jsem nato moc komzervativní a u hodinek vyžaduju ričičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ručičky jsou jedinej důvod, proč jsem Casioaky nekoupil. Mně tam ta sekundovka prostě chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna V 19. 10. 2023 v 10:20, Variant86 napsal: Je to poněkud divoká kombinace, ale to ke Casiu patří. K černé gumě lépe pasovala žlutá tlačítka, nicméně titan je mnohem příjemnější na ruce. Překlápěčka je z prg 50t, kteréžto jsem tady koupil od člena a tímto mu děkuji. Prg 50 s gumou jsou teď ozajstné otloukánky Musím říct, že tyhle Casia jsou fakt bomba a s tím kovovým tahem nemají opravdu chybu. Palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Mám to přes měsíc, chodí to na sekundu přesně, stačilo pracku s nima vystrčit na pár minut na sluničko a rezerva chodu se počítá ne na hodiny, ale řádově na měsíce nebo desítky měsíců nebo kolik to je vlastně ani nevím , pod rukáv si to vklouzne jak nic, sou furt jak čerstvě vybalený z krabičky, nikde ani vlásečnice - že já se s těma mechanikama tahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 3 hodinami, gargamel napsal: Mám to přes měsíc, chodí to na sekundu přesně, stačilo pracku s nima vystrčit na pár minut na sluničko a rezerva chodu se počítá ne na hodiny, ale řádově na měsíce nebo desítky měsíců nebo kolik to je vlastně ani nevím , pod rukáv si to vklouzne jak nic, sou furt jak čerstvě vybalený z krabičky, nikde ani vlásečnice - že já se s těma mechanikama tahal taky o nich uvažuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Klidně je zkus, myslím že litovat nebudeš. Potřeboval sem po letech s mechanikama nutně a okamžitě nějakej restart. Tohle je pohoda, klídek, no stres, je to jak Zen zahrádka a navíc jako bonus vypadají jak Enterprise Mají i nástupce, ti mají sice menší průměr, ale větší tloušťku. Já zapreferoval opak - sice malinko větší průměr (i tak sou skvěle nositelný) ale nižší výšku, poučen o tom, že každej mm na výšku je sakra znát. No a klaplo to ještě mnohem líp, než sem čekal. Na ruce o nich vůbec nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se