Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

Tyhle Casiooaky mě dostaly. Navíc super hodinky na to jít pít s kamarádama anemít strach o to, že si hodinky někde osekám. Zvažoval jsem i oblíbené digitálky, ale jsem nato moc komzervativní a u hodinek vyžaduju ričičky. 🙂

IMG_7341.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 10. 2023 v 10:20, Variant86 napsal:

Je to poněkud divoká kombinace, ale to ke Casiu patří. K černé gumě lépe pasovala žlutá tlačítka, nicméně titan je mnohem příjemnější na ruce. Překlápěčka je z prg 50t, kteréžto jsem tady koupil od člena a tímto mu děkuji. Prg 50 s gumou jsou teď ozajstné otloukánky 👌

IMG_20231019_101431.jpg

IMG_20231019_101337.jpg

IMG_20231019_101218.jpg

Musím říct, že tyhle Casia jsou fakt bomba a s tím kovovým tahem nemají opravdu chybu. Palec nahoru 👍🫡

Odkaz ke komentáři

Mám to přes měsíc, chodí to na sekundu přesně, stačilo pracku s nima vystrčit na pár minut na sluničko a rezerva chodu se počítá ne na hodiny, ale řádově na měsíce nebo desítky měsíců nebo kolik to je vlastně ani nevím , pod rukáv si to vklouzne jak nic, sou furt jak čerstvě vybalený z krabičky, nikde ani vlásečnice - že já se s těma mechanikama tahal 🤦‍♀️

IMG_20240129_181051.jpg

IMG_20240129_181135.jpg

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, gargamel napsal:

Mám to přes měsíc, chodí to na sekundu přesně, stačilo pracku s nima vystrčit na pár minut na sluničko a rezerva chodu se počítá ne na hodiny, ale řádově na měsíce nebo desítky měsíců nebo kolik to je vlastně ani nevím , pod rukáv si to vklouzne jak nic, sou furt jak čerstvě vybalený z krabičky, nikde ani vlásečnice - že já se s těma mechanikama tahal 🤦‍♀️

IMG_20240129_181051.jpg

IMG_20240129_181135.jpg

taky o nich uvažuju 🙂

Odkaz ke komentáři

Klidně je zkus, myslím že litovat nebudeš. Potřeboval sem po letech s mechanikama nutně a okamžitě nějakej restart. Tohle je pohoda, klídek, no stres, je to jak Zen zahrádka a navíc jako bonus vypadají jak Enterprise 🙂

Mají i nástupce, ti mají sice menší průměr,  ale větší tloušťku. Já zapreferoval opak - sice malinko větší průměr (i tak sou skvěle nositelný) ale nižší výšku, poučen o tom, že každej mm na výšku je sakra znát. No a klaplo to ještě mnohem líp,  než sem čekal. Na ruce o nich vůbec nevím.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...