Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

@lub ABC mě taky omrzely, taky to mám podobně přiznám se. Teď to mám v kebuli nastavený tak, že kocoura využívám jen prostě čistě jako hodinky, a kdybych náhodou někdy potřeboval, vím že abc je tam 😁

A ještě jedno doznání, kterým se tu asi totálně a pěkně ztrapním, ale budiž: když sem si hledal digošky, na těch Tvých mi učaroval ten úžasnej display, tak sem furt hledal kde mají schovanou tu fotovoltaiku🤣 Řek sem si, že už jí asi Casio umí teda dost dobře schovat - až po dlouhý době sem si všimnul toho nápisu na spodní části 🤣

Opravdu po designové stránce jsou moc pěkný a parádní- to musí uznat snad každej. 😎👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, kaktusář napsal:

taky sem mysel, ze je to solar...

"Solární" byly do první výměny baterie 😀 😂

Odkaz ke komentáři

výhoda obyč digi ve srovnání s géčkama je, že když děláte v prašném/špinavém prostředí, že se vám za tou géčkovou předkožkou nedrží bordel, který spolu s potem/vodou vytvoří takový ten mazlavý humus 🤪. to pak nezbývá, než tu předkožku odmontovat a vyčistit (anebo to nechat, ať si to tam žije 😂). samozřejmě mám géčka rád a mám/měl jsem jich již mnoho, ale obyč digi mají taky něco do sebe.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, cecil napsal:

Tyhle nemaj chybu..WS-1700h takové AE-1200 na steroidech😀

Jedna by se možná našla. Není tam ten problém s indikací PM u duálního času?

Ale je mi jasné, že jsi to myslel jinak. Vypadají opravdu parádně! 👍

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, MartyH napsal:

Jedna by se možná našla. Není tam ten problém s indikací PM u duálního času?

Ale je mi jasné, že jsi to myslel jinak. Vypadají opravdu parádně! 👍

To netuším, každopádně mě je to asi i tak jedno. Protože čas ukazují, ve tmě svítí luxusně a všechny ostatní funkce mi přijdou ok. Ale na ruce jsou fakt top..stará škola..

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Jo někde jsem to viděl prý tam chybí hodina do 12😃 na DT ale myslím že to někde vysvetlovali na wus, zase ze je to ok ze to dojde na minuty nebo co. Každopádně tahle funkce jde úplně mimo mě. Takže to je asi pro běžného uživatele jedno..

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, cecil napsal:

Tyhle nemaj chybu..WS-1700h takové AE-1200 na steroidech😀

ty jsou taky fajn a mam je v hledacku 👍. ruzne podbarveny displej a spousta napisu, takova vzpominka na devadesatky. asisi udelam radost 🙂. akorat uz zacinam mit problem s malymi cisly. u tedlech to, vzhledem k celkove velikosti, snad jeste pujde..

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, lub napsal:

ty jsou taky fajn a mam je v hledacku 👍. ruzne podbarveny displej a spousta napisu, takova vzpominka na devadesatky. asisi udelam radost 🙂. akorat uz zacinam mit problem s malymi cisly. u tedlech to, vzhledem k celkove velikosti, snad jeste pujde..

Díky ale ty čísla jsou krásně citelný a display je celkem velký. Jsou určitě větší než u gecek DW-5600 apod. A super dioda ba podsvetleni. Pouzdro je taky poradny kus.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, cecil napsal:

Jo někde jsem to viděl prý tam chybí hodina do 12😃 na DT ale myslím že to někde vysvetlovali na wus, zase ze je to ok ze to dojde na minuty nebo co. Každopádně tahle funkce jde úplně mimo mě. Takže to je asi pro běžného uživatele jedno..

Souhlas, je to prkotina, kterou převáží tebou zmíněná pozitiva. 😉

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Procházka po Texasu s kocoury.. porad lepší než s chřestýši… nakonec se teplota vyšplhala na 41.6, ale to už mi došly síly fotit

IMG_4455.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, gargamel napsal:

Hůůstýý 👏 Tyhle podmínky mě přijdou už i na solární hodinky moc, ale jak je vidět, zvládaj to kocouři na jedničku 👌 A co ten údaj grafu atmosferickýho tlaku, proč tam chybí data - ví se?

Popravdě netuším, nosím je minimálně a měly totál vybitou baterku.. včera byly na ruce po cca dvou letech. Nevím, co tam má správně být vše za udaje...

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, gargamel napsal:

Jo ták. No v tom okýnku nahoře je graf tendence tlaku, aspoň tak to mám já ( mám to teda momentálně v základním režimu zobrazení času), ale princip toho zobrazení tlaku je stejnej. 

IMG_2170.jpeg

Jo, tohle jsem tam videl kdysi :) Bud jsem to nejak vypnul, nebo to nenabehlo jeste ted po “zimnim spanku” Nenosim je az tak casto… ale fajn je vyvencit

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...