orol Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 6 hodinami, kaktusář napsal: neodolal jsem hodinkám s rokem super čitelnost, váha, velikost akorát to furt pípá, když se mačkaj čudlíky a pípání vypnout nejde... nebo jsem nenašel způsob.. to je snad jediná chyba těchto jinak skvělých hodinek Bez toho, abych to nějak študoval, bych byl ochoten tvrdit, že pípaní vypnout půjde - neb jest na displeji popiska "SIG" Když se podaří zhasnout nápis SIG, ustane pípání. Ale je to jenom dojem podložený uživatelskými dojmy z Casio hodinek za posledních 25 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září sig znamená zapnout pípání jednou za hodinu - nyní je vypnuto protože u "sig" není nic dalšího.. jinak by tam byla vodorovná čárka. každopádně sig nemá nic společeného - bohužel - s pípáním 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Tak sorry. Hodinový signál a SIG by dávalo smysl. Že se u popisků objevuje značka, když je zapnuto, jsem netušil. Každý den přináší něco nového ... a abych neplevelil, tak zde jedna po návratu ze štěrkovny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září v pohodě, s casiema je prostě zábava každopádně jsou perfektně čitelné - zatím za všech okolností, docela jsem z nich nadšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Pro majitele W-800H by byla možná zajímavá informace o odpočítávacích stopkách: https://www.watchuseek.com/threads/hidden-function-in-my-casio-w800h-module-what-the-heck-can-i-turn-it-on.650650/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září před 54 minutami, orol napsal: Pro majitele W-800H by byla možná zajímavá informace o odpočítávacích stopkách: https://www.watchuseek.com/threads/hidden-function-in-my-casio-w800h-module-what-the-heck-can-i-turn-it-on.650650/ super bastlení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Nemám je sice (zatím) na ruce, nicméně hodně mě zaujala čerstvá novinka Edifice EFB-730D-1AVUEF. https://www.casio.com/europe/watches/edifice/product.EFB-730D-1AV/ Cítím z nich inspiraci Tissot PR516 Chronograph. Navíc safírové sklíčko, paráda 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září A zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Jedna zahradní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Dnes tyto protreky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V 12. 9. 2024 v 15:02, Bende napsal: já je chtěl za 40 dolcku na hodinkee v akci a samozřejmě jsem je prosral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Poklona pro Casio. Já si k moři neberu žádné své Seiko, maximálně Timex, ale letos je Timex mimo službu a tak to padlo na Casio Beside. Jsou to běžné, ale dobré Q stroje se safírem v černé mutaci. Slouží již dlouhá léta a vždy v záloze a po ruce. Žádný problém, žádné zklamání. Takové skautky. Bez obrázku ale s úsměvem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Casio EF-553 4307 r.výroby 2010. Moje první hodinky co jsem si koupil jako odměnu po maturitě zkusil jsem je šoupnout na tropic řemen a nevypadájí vůbec špatně. Jsou to moje otloukánky, ale velmi spolehlivé 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Koukal jsem, že se tu ještě nikdo nepochlubil MTGčkama co poslední týden rezonují v několika skupinkách na facebooku. Tak jsem první. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Casio AE-1500WH Přes čtvrt století (od nástupu mobilů) jsem nenosil hodinky; před časem jsem hledal něco "rozumného" do sauny/na plavání. S tímto modelem jsem spokojený - perfektně čitelný displej (i pod úhlem) v přítmí sauny i pod vodou, stopky sčítající čas strávený v sauně, doma je mám na stole a čas přečtu přes celý pokoj. Nepatrné zpožďování řeším nastavením času o minutu napřed a jednou za čtvrt roku ho opět seřídím - s tím se dá žít. Až jsem z té radosti začal pokukovat po nějakém barevnějším G-Shock kousku - jen tak pro potěchu oka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 23 minutami, ... napsal: Casio AE-1500WH jsou super, zrovna je mám na ruce. jinak barevných géček nikdy není dost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cagman Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Neovintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září V 12. 9. 2024 v 15:02, Bende napsal: Ještě jednou díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se