Přejít na obsah

jaké casio máte právě teď na ruce ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, kaktusář napsal:

neodolal jsem hodinkám s rokem :)

super čitelnost, váha, velikost :)

akorát to furt pípá, když se mačkaj čudlíky a pípání vypnout nejde... nebo jsem nenašel způsob..

to je snad jediná chyba těchto jinak skvělých hodinek :)

20240903_121701.jpg

Bez toho, abych to nějak študoval, bych byl ochoten tvrdit, že pípaní vypnout půjde - neb jest na displeji popiska

"SIG" ;)
Když se podaří zhasnout nápis SIG, ustane pípání. 
Ale je to jenom dojem podložený uživatelskými dojmy z Casio hodinek za posledních 25 let :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sig znamená zapnout pípání jednou za hodinu - nyní je vypnuto protože u "sig" není nic dalšího.. jinak by tam byla vodorovná čárka.

každopádně sig nemá nic společeného - bohužel - s pípáním :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak sorry. Hodinový signál a SIG by dávalo smysl. Že se u popisků objevuje značka, když je zapnuto, jsem netušil.
Každý den přináší něco nového :)

... a abych neplevelil, tak zde jedna po návratu ze štěrkovny:
image.jpeg.6e3db24c844e1d892f0a532bd180d61e.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, orol napsal:

Pro majitele W-800H by byla možná zajímavá informace o odpočítávacích stopkách:

https://www.watchuseek.com/threads/hidden-function-in-my-casio-w800h-module-what-the-heck-can-i-turn-it-on.650650/

super bastlení!

Odkaz ke komentáři

Nemám je sice (zatím😎) na ruce, nicméně hodně mě zaujala čerstvá novinka Edifice EFB-730D-1AVUEF. 

https://www.casio.com/europe/watches/edifice/product.EFB-730D-1AV/

Cítím z nich inspiraci Tissot PR516 Chronograph. Navíc safírové sklíčko, paráda👍🏼

image.thumb.png.36feda3ae79595156338bbdc5858c101.png

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Poklona pro Casio.

Já si k moři neberu žádné své  Seiko, maximálně Timex, ale letos je Timex mimo službu a tak to padlo na Casio Beside. Jsou to běžné, ale  dobré Q stroje se safírem v černé mutaci. Slouží již dlouhá léta a vždy v záloze a po ruce. Žádný problém, žádné zklamání. Takové skautky.

Bez obrázku ale 😀s úsměvem. 😎

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Casio EF-553 4307 r.výroby 2010. Moje první hodinky co jsem si koupil jako odměnu po maturitě 😎 zkusil jsem je šoupnout na tropic řemen a nevypadájí vůbec špatně. Jsou to moje otloukánky, ale velmi spolehlivé 👍🫡

20240920_081118.jpg

20240920_081245.jpg

20240920_081038.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Koukal jsem, že se tu ještě nikdo nepochlubil MTGčkama co poslední týden rezonují v několika skupinkách na facebooku. Tak jsem první. 

IMG_8516.jpeg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Casio AE-1500WH

Přes čtvrt století (od nástupu mobilů) jsem nenosil hodinky; před časem jsem hledal něco "rozumného" do sauny/na plavání.

S tímto modelem jsem spokojený - perfektně čitelný displej (i pod úhlem) v přítmí sauny i pod vodou,

stopky sčítající čas strávený v sauně, doma je mám na stole a čas přečtu přes celý pokoj.

Nepatrné zpožďování řeším nastavením času o minutu napřed a jednou za čtvrt roku ho opět seřídím - s tím se dá žít.

Až jsem z té radosti začal pokukovat po nějakém barevnějším G-Shock kousku - jen tak pro potěchu oka... 😄

Casio AE-1500WH.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...