Mazda99 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 1 hodinou, jendazhor napsal: Nákup barevných variant stejného modelu, je další stádium chronochoroby. Znám ho, taky jsem tím občas trpěl... Tak to je špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Zase po čase placatý hranatý titáni 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno sobota v 12:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:34 Na poděkování vinohradu za tento rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synbiam Odesláno neděle v 21:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:58 V 13. 12. 2024 v 20:31, jendazhor napsal: Zase po čase placatý hranatý titáni Jak se prosím jmenuje tento model? Vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno neděle v 23:46 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 23:46 před 1 hodinou, synbiam napsal: Jak se prosím jmenuje tento model? Vypadají skvěle Casio i-Range IRW-M20T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno pondělí v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:36 Ale mám pocit, že se v Evropě asi moc neprodávaly, jestli vůbec. Přestože mají rádiový příjem Multiband 5, tedy včetně německé a britské frekvence. Zatímco třeba modely IRW-M200 i IRW-M10 měly evropskou verzi, tady jsem se s ní nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 15:06 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:06 V 16. 12. 2024 v 12:36, jendazhor napsal: Ale mám pocit, že se v Evropě asi moc neprodávaly, jestli vůbec. Přestože mají rádiový příjem Multiband 5, tedy včetně německé a britské frekvence. Zatímco třeba modely IRW-M200 i IRW-M10 měly evropskou verzi, tady jsem se s ní nesetkal. jsou to krásné hodinky.... tedy ty Casio i-Range IRW-M20T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami První moje výstřední hodinky a se zlatou. Doposud byla zlatá brava tabu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Jsou krásné. Teda jen úplně nevím, co je přimělo umístit do subcifru ty masivní čtvrtinové kovové indexy. Ale asi to tak má být. Úplný hnidopich by možná vytýkal ne úplně stejně natočené hlavy šroubů kolem lunety. Ale to by byl technicky dost ořech, zaručit jejich správné dotažení v úplně stejné poloze. Jinak bych na nich fakt žádné slabší místo vzhledu nenašel. Je vidět, že se někdo mazlil s každým detailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se