jirik28 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Chybělo mi něco na práci a na lítačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna GBM 2100 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna zapomněl jsem zmínit, že hodinky od loňského léta, kdy jsem se tu s nimi chlubil, jdou stále přesně, samotnému mi to přijde neuvěřitelné. neseřizoval jsem, akorát při změně času jsem posunul čas o hodinu, na vteřiny jsem nesahal. večer při porovnání s radiovkama jdou o necelou vteřinu později - to jen proto, že RC se od noční synchronizace začnou předbíhat a tu vteřinu za den udělají. ráno jdou zase stejně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Hotová anomálie běhu času ve vesmíru - gratulace! Mně se bohužel zpožďují - letos už o 23s (nejpřesnější z mých pár kousků jsou GA-2300 +3s). I tak stále mé nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 9 hodinami, ... napsal: Hotová anomálie běhu času ve vesmíru - gratulace! Mně se bohužel zpožďují - letos už o 23s (nejpřesnější z mých pár kousků jsou GA-2300 +3s). I tak stále mé nejoblíbenější. díky. je to takový malý zázrak, vtipně zrovna v levných plastových digitálkách a navic v takto vydařeném modelu. vyjímečně jsem měl štěstí . u mě pochopitelně taky vedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Dneska by to šlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Marodím, tak jsem sladil hodinky s dekou. V pozadí odpočívá věrný druh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února na ruce furt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února ledový příkrov pomalu roztál, tak je čas na koupání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Včera koupené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Starý prckové MD-721, modelový rok 1987, moje konkrétní z 1992. Prckové, protože průměr těla 36 mm. Ale šroubovací dýnko i korunka, WR 200 m. Základní levný pidi modul 394, který byl tehdy v desítkách modelů. Mám i originální kovový náramek, ale hadrák mi k nim celkem sedí. Ve verzi MD-701 v německém katalogu z roku 1990 (dole). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Něco na práci kolem baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno pondělí v 15:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokafola Odesláno středa v 10:43 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno čtvrtek v 08:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:42 Ideální hodinky na prkno… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno čtvrtek v 08:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:56 Resuscitoval jsem Risemany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokafola Odesláno čtvrtek v 22:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:34 No co už.... mám je na ruce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se